Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aminn kardeş Allah yardımcın olsun inşaallah biran önce yüzünü güldürsun Rabbim

Bu arada kızlar bana ovulasyon testi markası öneren olabilirmi acabaa ilkkez denicem o yüzden pko lu olanlara hangileri iyi bir tavsiye verin lütfen

aaa ilk defa duyuyorum benim regle 5 gün kala idrarda gözüktü gidip kan verdiğimde beta 18 çıkmıştı :) regle 3 gün kala da 68 olmuştu :) şu an 5. haftadayız :) bence kişiden kişiye değişiyor :)

Bu arada kızlar bana ovulasyon testi markası öneren olabilirmi acabaa ilkkez denicem o yüzden pko lu olanlara hangileri iyi bir tavsiye verin lütfen
İnnovita markanın pco lulara özel hassas testi var nette satışı var mı bilmiyorum ama instagramda minnakkurabiyeler diye bi sayfa satışını yapıyor ben bu ay normal olanını aldım çok memnun kaldım

Canim bende 3.5 yıl çektim o illeti...sonra gittim tedavi oldum bumuymuş dedim kurtuldum...sana nacizhane tavsiyem önce vajinismustan kurtul sonra bebek denemelerine başla...doktorlar ve uzmanlarda bunu öneriyor..birde bisey sorucam şırıngayı nasıl kullanıyorsun. Vajinismusta oraya bisey girme fikri ciddi kasılmalara neden olur...egerki şırıngayı icine rahatlikla alabiliyorsan vajinismus derecen çok hafiftir

16. gün dediğin adetle birliktemi saydığın yoksa adet bitiminden mi başladın saymaya

İnnovita markanın pco lulara özel hassas testi var nette satışı var mı bilmiyorum ama instagramda minnakkurabiyeler diye bi sayfa satışını yapıyor ben bu ay normal olanını aldım çok memnun kaldım

Sağol canim araştırayim bakalim alabilicekmiyim tsk ederim

aaa ilk defa duyuyorum benim regle 5 gün kala idrarda gözüktü gidip kan verdiğimde beta 18 çıkmıştı :) regle 3 gün kala da 68 olmuştu :) şu an 5. haftadayız :) bence kişiden kişiye değişiyor :)
Merhaba , tebrik ederim 5 . Haftada değeriniz kaç oldu, kese göründü mu? Bir de kasılmalar ve renkli akıntınız oldu mu? Korktuğum için soruyorum, kusura bakmayin nolur

aaaa! reglin kaçıncı günü ki bugün? her ihtimale karşı değerlendirseniz mi acaba bugünü? Yarın da test yapardınız silik çıkarsa çatladı demektir.
Değerlendiremedik benim sinirlerim çok bozuldu öyle geçti salak gibi ben temmuz topiğine gidiyorum tabi adet olursam hemen daha adet olmama bile var bu gidişle sinirlerim çok bozuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…