Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 3bucuk yıldır evliyim ve içime hiç bisey alamadım zarim duruyor hala sonra burda şırınga yöntemine rastladım bayada olumlu sonuç alan var. Dedim yapmaktan ne çıkar. Minnacık alabiliyorum ince ucunu. İçime sıkıyorum Allah yüzümüze bakar inşallah da Bi mucize olur tutar. Vajinusmus tedavileri hep eşli olduğu için eşim gelmiyor maalesef. O yüzden gidemiyorum. Rabbım kimseyi çaresiz bırakmasın. 🌺
Hay allah yaa neden böyle birşey yapıyorsun. Eşinin spermlerinin şırıngaylamıiçine atıyorsun. İyi de zar varken bilemedim onlar nasıl ilerlerki.... BEnde vajinsimus çektim 3 sene boyunca. ama knedi kendime yendim. Bu forum sayfasında hep okduum danıştım denedim. Yavaş yavaş eşimde çok destkçi oldu çok sabırla ilerledik ve yendım. Yendiğim gibi hemen bebek oldu 2. ayında zaten. sende bir bak istersen forum sayfaalrında bundan müzdarip çok inan var. sonuçda cinsel hayyata önemli evlilik sadeve çocuk demek değil. Önce bu sorunuçözmelisin gibi geliyor bana. tedavisi tamemn sende bir yere gitmene gerek yok. Parana yazık...

Hay allah yaa neden böyle birşey yapıyorsun. Eşinin spermlerinin şırıngaylamıiçine atıyorsun. İyi de zar varken bilemedim onlar nasıl ilerlerki.... BEnde vajinsimus çektim 3 sene boyunca. ama knedi kendime yendim. Bu forum sayfasında hep okduum danıştım denedim. Yavaş yavaş eşimde çok destkçi oldu çok sabırla ilerledik ve yendım. Yendiğim gibi hemen bebek oldu 2. ayında zaten. sende bir bak istersen forum sayfaalrında bundan müzdarip çok inan var. sonuçda cinsel hayyata önemli evlilik sadeve çocuk demek değil. Önce bu sorunuçözmelisin gibi geliyor bana. tedavisi tamemn sende bir yere gitmene gerek yok. Parana yazık...
Canım gerek yok parana yazik diyorsun ama öyle değil işte. ...herkesin vajinismus derecesi ayrı...kimisi aynada orasina bile bakamiyo elini dahi süremiyor...boyle biriyle evde kendi uğraşan biri aynı değil. .ve ağır vakaların destek alması şart...sen demekki o kadar ağır dereceli degilmişsinki kendi kendine yenmişsin ne mutlu..

Canım gerek yok parana yazik diyorsun ama öyle değil işte. ...herkesin vajinismus derecesi ayrı...kimisi aynada orasina bile bakamiyo elini dahi süremiyor...boyle biriyle evde kendi uğraşan biri aynı değil. .ve ağır vakaların destek alması şart...sen demekki o kadar ağır dereceli degilmişsinki kendi kendine yenmişsin ne mutlu..
o zaman bu şekilde ne kadar idare edebilrisiniz ki. Çocuk olsa bile eşin bu şekilde süren bir evlilik ister mi? Bence eşini ikna et profosyönel destek alın. Senin dereceni de ben bilemem sadece bir öneri sundum yaşayan biri olarak.

o zaman bu şekilde ne kadar idare edebilrisiniz ki. Çocuk olsa bile eşin bu şekilde süren bir evlilik ister mi? Bence eşini ikna et profosyönel destek alın. Senin dereceni de ben bilemem sadece bir öneri sundum yaşayan biri olarak.
Kolay değil ama yapacak ta bisey yok gelmiyor benle ben gitmem diyor o gelmeyince de bana tedavi uygulanmıyor. Allah Bi çıkış yolunu verir inşallah şuan tek istediğim m sağlıklı bi evlat. Allah aratmasın isteyene versin.

Ama yumurtlamadan sonra 11 gün olmuş oluyo yarın. .olsa bile çıkmaz ki...en az 15 e kadar beklemeyi düşünüyorum hatta 17. Güne...dayanabilir ve adet olmazsam😊
Ben dayanamazsın ve hatta piki geç görmeme rağmen dün test yaptım 😁 tabi negatif zaten karnım da ağrıyordu da artık alışkanlık oldu bizimki 😂

Ben dayanamazsın ve hatta piki geç görmeme rağmen dün test yaptım 😁 tabi negatif zaten karnım da ağrıyordu da artık alışkanlık oldu bizimki 😂
Ay bide hicbir hissiyat yok ya..bazen seytan dürtmüyor değil ama napalim öyle böyle nasipteki vaktini bulucaz☺ bazısı 12. Günde bile görüyormuş..off nası dayanicaz😁

Kızlar merhaba bat 20 haziran 6 haziranda ovulasyonla yumurtlamayi görüp deneme yaptik dün 10.gündü ovulasyondan sonra ve ben silik çizgiyi gördüm bakalim inşallah vardir😊

ben beta hcg'ye 48 saat arayla 2 kere baktırdım 2 katından daha çok yükselmişti regl günüm gelmediği halde. doktorum bir daha baktırmama gerek olmadığını regl bitiş günümden 2 gün sonra kese görünümü için gelmemi söyledi. Yani 37. günde, o da bu cumartesi oluyo. benim kasılmalar reglden 3 gün önce hafif hafif başlamıştı. sonra biraz daha arttı ama dayanılmicak bi ağrı değil zaten ağrı gibi de değil,regl sızısı gibi sadece kasık ve alt karın bölgesinde. Uzanınca geçiyodu. renkli akıntım olmadı, şu herkesin reglden önceki kanamaya kendi kendine teşhis koyup yerleşme kanaması mı dedikleri durum da olmadı. ben burdan teşhis koymaya biraz sinirleniyorum çünkü insanlar boşuna umutlanıyor üzülüyorum okudukça. yumurtlamadan 2 gün sonra belirti hissetmeye başlayanlar da oluyo onları da okuyorum böyle bir şey mümkün değil. sizin de kendinizde gördüğünüz normal olmayan bir şey varsa kimseyle kıyaslamadan önce doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim :)
Bnde 36.gündeyim keseyi bugün gördü doktor çok şükür 🌸

Ben dayanamadım gene bat 22 Haziran yani daha vardı erken test aldım sabah ilk idrar ile yaptım ama tabiki sonuç negatif🤣 pek umudum yok olacakmisim gibi

X xnobodyx selam canim ben 2 gün önce adet oldum. Ilaclarin sayesinde eski döngüme geri döndüm çok şükür o yüzden sana söylediğim bat den önce adet oldum. Bende temmuz topigine transfer oldum malesef 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X