Aynı durumdayıZ canım birebir gerçi benim 13.gün ve test negatif ağrılar da başladıKızlar yumurtlamanin 10. Günü bugün ve an itibariyle adet öncesi ağrılarim başladı. .sanırım 14 gune tamamlayip adet olucam...bi hevesle test gunune safak sayiyordum ama ümidim kesildi zaten hicbir histe yok
Değerlendirdim canım benim de çatlama cumartesiydi işte bakalım beklicem ben de benim de belirtim falan yok hiç gerçi daha erken ama ne bilimKuzum keyfim yok yatest yaptım bugün negatif ovulasyonun 13. Günüydü. Bel ağrım da başladı zaten adet olucam göğüs hassasiyetim vardı o da geçti. Başka bahara artık
Sen napıyosun değerlendirebildin mi günlerini
Daha erken canım şuan başka şeylere odaklan değerlendirdiysen inşallah tutmuşturDeğerlendirdim canım benim de çatlama cumartesiydi işte bakalım beklicem ben de benim de belirtim falan yok hiç gerçi daha erken ama ne bilim
Merhaba, bir suredir bu forumu takip ediyorum, ozellikle sizlerdeki hamilelik belirtilerini anlamak, en erken ne zaman ogrenebilirim acaba diye anlamak icin. Hamile olma durumumda ben de kendi kendime sizlerle paylasacagima soz verdigim icin yaziyorum:) ovulasyondan 1 gun sonra falan kasiklarimda farkli bir agri basladi, yuruken otururken batiyor ve aciyordu, yaklasik 4-5 gun de devam etti. Acaba mi diye dusunsem de, istedigimden kaynakli olarak psikolojik olabilecegini dusundum. Ovulasyondan 10 gun sonra erken gebelik testi yaptim, negatif cikti ve hamile olmadigimi dusundum. Daha sonra regl tarihine 2 gun kala tekrar yaptim yine negatif cikti. Goguslerimde bir siskinlik.. koku almada hassasiyet.. mide bulantisi.. tum bu bahsedilen hamilelik belirtilerinin hic birisini yasamadim. Daha sonra hamile olmadigima da cok emin oldum. Ancak regl tarihim 2 gun gecikince tekrar bir test yaptim ve belirgin 2 cizgiyi burda gordum. Ertesi gun kan testi yaptirdigimda bhcg degerim 30’du.
Aaaa tüh ben de dün hamile kaldığım aya baktım gün aşırı değerlendirmiştim o haftayı hatta çatlamada bile ilişki olmamış bu ay da olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı denicemDaha erken canım şuan başka şeylere odaklan değerlendirdiysen inşallah tutmuştur
ben sadece pik günü değerlendirebildim sonraki 3 gün ilişki olsun dediler ama olmadı
Yapabilirsen öyle de çok iyi canım hem spermler de daha kaliteli olur benceAaaa tüh ben de dün hamile kaldığım aya baktım gün aşırı değerlendirmiştim o haftayı hatta çatlamada bile ilişki olmamış bu ay da olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı denicem
Aynen canım bakalım hayırlısı artıkYapabilirsen öyle de çok iyi canım hem spermler de daha kaliteli olur bence
Bilmiyorum ki cnm moralim bozuldu zaten bari adet olsam oda yok iyice düzenim bozulduaaa ben ilk kan testi yaptırdığım gün değerim 120 idi,vee kan testi yaptırmadan 2 gün önce idrar testinde pozitifi görmüştüm bileee
Canım regl söktürücü masaj yapsana çok etkili hemen sökülüyorBilmiyorum ki cnm moralim bozuldu zaten bari adet olsam oda yok iyice düzenim bozuldu
Test yaptin mi tekrar
yaptım negatif umudum kalmadı artık adeti bekliyorumBenim gec dollenme olamaz artik
bende o da yok öyle bekliyorum ben ovülasyonu testte görememiştim bugün yaptım acaba diye resmen kocaman koyu iki çizgi çıktı bu kadar geç yumurtlamış olamam diyroum bir yanımda mümkün diiyo bilemiyorum artık çözemedimaynenn canimm bende bekliyorum sökuldu derken kesildi yani baslamadan bitti kanamam ayni gun zaten vallaha ne olcak bilmiyorumm
aaaa! reglin kaçıncı günü ki bugün? her ihtimale karşı değerlendirseniz mi acaba bugünü? Yarın da test yapardınız silik çıkarsa çatladı demektir.bende o da yok öyle bekliyorum ben ovülasyonu testte görememiştim bugün yaptım acaba diye resmen kocaman koyu iki çizgi çıktı bu kadar geç yumurtlamış olamam diyroum bir yanımda mümkün diiyo bilemiyorum artık çözemedim
6. hafta haa.. eee iyiymiş, ben 8. haftada falan duyulur diye duymuştum, inşallah dediğiniz gibi olurHayırlı olsun ikisinde de 6. Haftada kalp atışlarını duymustum
Benim bildigin gibi adete 4 gün kala ovuslayon oldu..o zamanlar sancım yoktu..olan tek sey yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyeti...şuan adetim 6 gün geçti ve bugun adet öncesi giren sancılar girmeye başladı. .kendimde şuan bi farklılık hissetmiyorum. .yumurtlamanin 10. GünCanım ya benim pik 20.gun oldu. Normal adet tarihime de 3gun kaldı ve bugun sancim basladi. Acaba normal zamaninda mi adet olacağım yoksa pikten 14gun sonra mı?
Kimisinin adeti benim gibi atıyormuş kimisi yine gününde oluyormuş..bakalim senin nasil olucakBenim
Benim bildigin gibi adete 4 gün kala ovuslayon oldu..o zamanlar sancım yoktu..olan tek sey yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyeti...şuan adetim 6 gün geçti ve bugun adet öncesi giren sancılar girmeye başladı. .kendimde şuan bi farklılık hissetmiyorum. .yumurtlamanin 10. Gün
Hiçbir histe yok bende..kendimde bi farklılıkta sezmiyorum..büyük ihtimal adet olucamAynı durumdayıZ canım birebir gerçi benim 13.gün ve test negatif ağrılar da başladıne zaman gelicek bu bebişler ya çok beklettiler
Sen yarın test yap bence. Çünkü ben sanki gecikmeyecegim her zamanki gibi olacak gibi. Bu durumda senin gecikme gebeliğe bağlı olabilir. İnşallah öyledirBenim
Benim bildigin gibi adete 4 gün kala ovuslayon oldu..o zamanlar sancım yoktu..olan tek sey yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyeti...şuan adetim 6 gün geçti ve bugun adet öncesi giren sancılar girmeye başladı. .kendimde şuan bi farklılık hissetmiyorum. .yumurtlamanin 10. Gün
Ama yumurtlamadan sonra 11 gün olmuş oluyo yarın. .olsa bile çıkmaz ki...en az 15 e kadar beklemeyi düşünüyorum hatta 17. Güne...dayanabilir ve adet olmazsamSen yarın test yap bence. Çünkü ben sanki gecikmeyecegim her zamanki gibi olacak gibi. Bu durumda senin gecikme gebeliğe bağlı olabilir. İnşallah öyledir ❤
Bide benim bazen böyle adetim uzayabiliyordu, demekki o zamanlar da gec yumurtluyormuşum.. ümidim pek yok 2 gündür. .olsa insan az bisey hisseder diye düşünüyorum. .Ama yumurtlamadan sonra 11 gün olmuş oluyo yarın. .olsa bile çıkmaz ki...en az 15 e kadar beklemeyi düşünüyorum hatta 17. Güne...dayanabilir ve adet olmazsam