Farkındayım psikolojikKuzum o hormon bebiş rahme yerleştikten sonra artmaya başlıyor belki seninki erken gebelikti canım . Valla bak bu ay ben yumurtlamadan itibaren kasık ağrısı batma bel ağrısı vs yaşadım ama hamile değilim .vücudumuz yeni bir sürece hazırlanıyor birde sık duş aliyoruz denemeleri sürekli yaptığımız için ister istemez stres vs bu belirtiler oluyor.amacim kimseyi üzmek değil yanlış anlamayın ama iki haftaya kadar olan belirtiler gebelik belirtisi değil bence sonrası Hüsran oluyor malesef hele ki yumurtlamadan bir kaç gün sonra mide bulantısıni soran arkadaşlarda oluyor o tamamen psikolojik malesef
İnşallah canım inşallahBu konuda çok haklısın canım insan hamile kalınca zaten hissediyormus yani hani fiziksel bir belirti değilde manevi olarak hissediyormus hamile olduğunu Allah'ım bizede hissetmeyi nasip etsin inşallah bu ay
Bende ilk ay öyle olmuştum :) bu ay 3. Ayım daha çok yeniyim ama kendimi donlememeye alıştım :)Farkındayım psikolojikbir de ilk denememiz o yüzden triplere girdim sanırım 29 haziran bat o zamana kadar bekleyeceğim bakalım
Çok teşekkür ederim... Inşallah sağlıklı gebeliktir.. hepimiz için sağlıklı bebekler nasip olur inşallah... yürekten istiyorum... paylaşacağım daha çıkmamış ama bekliyorum sonuçlarıTebrikleeeer, kan testinizin sonucunu da paylaşın bizimle
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim... Inşallah sağlıklı gebeliktir.. hepimiz için sağlıklı bebekler nasip olur inşallah... yürekten istiyorum... paylaşacağım daha çıkmamış ama bekliyorum sonuçları
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ya... sağlıklı gebelikler... yaptırdım da bir türlü sonucu çıkmadı bekliyorum meraktan öldümGözünüz aydın kan testinide yaptırın hemen tebrikler
Hayırlısı çok bekletmeden bizimle olur inşallah bebeklerimizBende ilk ay öyle olmuştum :) bu ay 3. Ayım daha çok yeniyim ama kendimi donlememeye alıştım :)
Bende sonuç bekliyorum çok heycanlı gerçektenÇok teşekkür ederim... Inşallah sağlıklı gebeliktir.. hepimiz için sağlıklı bebekler nasip olur inşallah... yürekten istiyorum... paylaşacağım daha çıkmamış ama bekliyorum sonuçları
Ne zaman çıkacak sonuçlarBende sonuç bekliyorum çok heycanlı gerçekten
Bir saat önce 1,5 saat önce verdim çıkar heralde yarım saate durmadan bakıyorum ekrana..İdrar testlerim negatif olduğu için çok umudum yok ama yinede heycanlıyım..Doktor betaHgc hormonu 150’ye ulaşmadan idrara geçmez dediNe zaman çıkacak sonuçlar
İnsallah güzel haberler verirsin bizeBir saat önce 1,5 saat önce verdim çıkar heralde yarım saate durmadan bakıyorum ekrana..İdrar testlerim negatif olduğu için çok umudum yok ama yinede heycanlıyım..Doktor betaHgc hormonu 150’ye ulaşmadan idrara geçmez dedi
Ay hayırlısı inşallah ya Allah yardimjcimiz olsunBende sonuç bekliyorum çok heycanlı gerçekten
Şimdi çıktı sonuç negatif malesef neden hala adet olmadım anlayamıyorumAy hayırlısı inşallah ya Allah yardimjcimiz olsun
Yaaa Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin.5gun kala laboquick erken gebelik testinde, ertesi gün de freely normal testte çıktı hemde öğlen idrarı ile.
Hayırlı olsun belirtiler var mıydı5gun kala laboquick erken gebelik testinde, ertesi gün de freely normal testte çıktı hemde öğlen idrarı ile.
Valla 28 mayıstan 10 hazirana kadar değerlendirdik inşallah ama bende pek bi belirti yok bat ne zaman oluyo şimdi benim 21 hazirana mı kayıyorO zaman yumurtlama günün 6 haziranmış tabi 3 hazirandan 10 hazirana kadar değerlendirmek gerekiyordu gün aşırı... İnşalllah gebesindir canımAllah gönlüne göre versinn
Çoğunlukla oluyor göğüs hassasiyeti en belirgin belirtiler arasındaKızlar bende adet zamanı sadece bel ve kasık ağrısı olur göğüs ağrısı hiç olmaz hamile olunca göğüs ağrısı olmak zorunda mı acaba
aynenn canimm bende bekliyorum sökuldu derken kesildi yani baslamadan bitti kanamam ayni gun zaten vallaha ne olcak bilmiyorummAynı durumdayız bende de öyle, çok bunaldım bu durumdan ya yumurtlamayı kaçırdık adetimiz gecikti ya da geç döllenme söz konusu anlamıyorum artık olanı biteni
Şimdi çıktı sonuç negatif malesef neden hala adet olmadım anlayamıyorum
Kızlar yumurtlamanin 10. Günü bugün ve an itibariyle adet öncesi ağrılarim başladı. .sanırım 14 gune tamamlayip adet olucam...bi hevesle test gunune safak sayiyordum ama ümidim kesildi zaten hicbir histe yok