Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkındayım psikolojik bir de ilk denememiz o yüzden triplere girdim sanırım 29 haziran bat o zamana kadar bekleyeceğim bakalım

Farkındayım psikolojik bir de ilk denememiz o yüzden triplere girdim sanırım 29 haziran bat o zamana kadar bekleyeceğim bakalım
Bende ilk ay öyle olmuştum :) bu ay 3. Ayım daha çok yeniyim ama kendimi donlememeye alıştım :)

İnsallah güzel haberler verirsin bize

Kızlar yumurtlamanin 10. Günü bugün ve an itibariyle adet öncesi ağrılarim başladı. .sanırım 14 gune tamamlayip adet olucam...bi hevesle test gunune safak sayiyordum ama ümidim kesildi zaten hicbir histe yok

O zaman yumurtlama günün 6 haziranmış tabi 3 hazirandan 10 hazirana kadar değerlendirmek gerekiyordu gün aşırı... İnşalllah gebesindir canım Allah gönlüne göre versinn
Valla 28 mayıstan 10 hazirana kadar değerlendirdik inşallah ama bende pek bi belirti yok bat ne zaman oluyo şimdi benim 21 hazirana mı kayıyor

Kızlar bende adet zamanı sadece bel ve kasık ağrısı olur göğüs ağrısı hiç olmaz hamile olunca göğüs ağrısı olmak zorunda mı acaba

Aynı durumdayız bende de öyle, çok bunaldım bu durumdan ya yumurtlamayı kaçırdık adetimiz gecikti ya da geç döllenme söz konusu anlamıyorum artık olanı biteni
aynenn canimm bende bekliyorum sökuldu derken kesildi yani baslamadan bitti kanamam ayni gun zaten vallaha ne olcak bilmiyorumm

Şimdi çıktı sonuç negatif malesef neden hala adet olmadım anlayamıyorum

hemen uzulme canim öncelikle hayirlisi ve bekle 1 hafta daha olmazsa yine kan testi ver belli olmaz belki erkendi umutlandirmka icin demiyorum ama uzgunde olmani istemiyorum

Kızlar yumurtlamanin 10. Günü bugün ve an itibariyle adet öncesi ağrılarim başladı. .sanırım 14 gune tamamlayip adet olucam...bi hevesle test gunune safak sayiyordum ama ümidim kesildi zaten hicbir histe yok

daha dur sen bir gunun gecsin sonra dertlen erken pes ediyorsunuz kizlar aaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…