- 4 Haziran 2020
- 115
- 173
Benim ablamın 2. Çocuğu 20 gün gecikmeden sonra testte çıkmıştı üstelik 30 tane test yapmıştır toplamda nerdeyse geç döllenmiş kızçemiz nazlı geldi en baştanyaa çok ilginç geliyor bana bu çok uzun bi gecikme acaba varsa kanda cıkar mı?
canım sen kaç günde bi regli oluyorsun? Herkes de 14 gün değil... regli olma günlerine göre değişiyor..Canlar bişi sormak istiyorum ben şimdik beni yumurtacığım 5 haziranda geldi. Benim programımdaki yunurtlama ile aynı ama bat 20 gözüküyor yani 14 gün sonra değil. Şimdi sizin gibi hesaplarsak benim bat ne zaman oluyor kii
5gun kala laboquick erken gebelik testinde, ertesi gün de freely normal testte çıktı hemde öğlen idrarı ile.Hayırlısı olsun insallah adına çok sevindim.
4 gun varken cıkmıs erken gebelik testi mi yaptın canım
Erken gebelik testi 5 gun once mi yapiliyor5gun kala laboquick erken gebelik testinde, ertesi gün de freely normal testte çıktı hemde öğlen idrarı ile.
Kan testinde mi çıktı cnmBenim ablamın 2. Çocuğu 20 gün gecikmeden sonra testte çıkmıştı üstelik 30 tane test yapmıştır toplamda nerdeyse geç döllenmiş kızçemiz nazlı geldi en baştan
Canım senle aynı durumdayız 11 gündür gecikme yaşıyorum ama testler negatifLaagertha ne durumdasin ben adet de olmadim testler de negatif
Cok stres yapmisiz demek kiCanım senle aynı durumdayız 11 gündür gecikme yaşıyorum ama testler negatif
Bu ay stres de yapmadım aslında neden böyle oldu anlamadım.Cok stres yapmisiz demek ki
BIr gebenin günlüğüne danismistim benzer sey bende de olmustu adet bitimine hemen teste basla ve kesinlikle pes etme devam et dedi ama bazen bazi aylarda yumurtlama olmayadabiliyormus bu normalmis bende de ilk 15 gun bir silik bir hic yok gorunmustu endiselenmistim sonra 16.gun yumurtlama oldu kesinlikle pes etmeden teste devam etKızlar, günaydın.
Ya ben 1 Haziranda adet oldum 6 Haziranda temizdim. Adet bitimin den 3 gün sonra test yapmaya başladım . Dün biraz silikti ikinci çizgi bu sabah yaptım hiç birşey yok.10. gün adet biteli. yaa ben yumurtlamıyor muyum yoksa(( Adet döngüm 30-31 gün. Bilen varmı ya
Günaydın. Test yapmaya devam edin. Ben de yumurtlamam yok diye üzülüyordum hatta test yapmayı bıracaktım ki 21. gün yumurtlama oldu 2 aydır. Döngünüz 30-31 günmüş. 4-5 gün içinde yumurtlama olur diye düşünüyorumKızlar, günaydın.
Ya ben 1 Haziranda adet oldum 6 Haziranda temizdim. Adet bitimin den 3 gün sonra test yapmaya başladım . Dün biraz silikti ikinci çizgi bu sabah yaptım hiç birşey yok.10. gün adet biteli. yaa ben yumurtlamıyor muyum yoksa(( Adet döngüm 30-31 gün. Bilen varmı ya
Merhaba 21.günde yumurtladığınız zaman adetiniz yine aynı gün mü geldi yoksa uzadı mı?Günaydın. Test yapmaya devam edin. Ben de yumurtlamam yok diye üzülüyordum hatta test yapmayı bıracaktım ki 21. gün yumurtlama oldu 2 aydır. Döngünüz 30-31 günmüş. 4-5 gün içinde yumurtlama olur diye düşünüyorum
Merhabalar. Yumurtlamanın tam 15. gününde adet oldum. Adetim düzensizdi zaten. 2 aydır 21. günde yumurtlamam oluyor döngüm o yüzden 37 gün şu an. Önceden 30-32 gündüMerhaba 21.günde yumurtladığınız zaman adetiniz yine aynı gün mü geldi yoksa uzadı mı?
Normalde 29 gün döngüm ama 3 aydır 33 gün 25 gün 33 gün şeklinde oldu. Nasıl hesaplıyıcam 29 gün olarak mı 29 günse 20 haziran bat oluyoCanım sen kaç günde bi regli oluyor
canım sen kaç günde bi regli oluyorsun? Herkes de 14 gün değil... regli olma günlerine göre değişiyor..
Yok idrar testinde çıktı sonra kan testi verdiKan testinde mi çıktı cnm
3 gün oldu adet belirtileri de gitti hic olacakmis gibi degilim sadece artik olmadigim icin gergin ve huzursuzumBu ay stres de yapmadım aslında neden böyle oldu anlamadım.Senin kaç gün oldu gecikmen