Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canlar bişi sormak istiyorum ben şimdik beni yumurtacığım 5 haziranda geldi. Benim programımdaki yunurtlama ile aynı ama bat 20 gözüküyor yani 14 gün sonra değil. Şimdi sizin gibi hesaplarsak benim bat ne zaman oluyor kii

Canım sen kaç günde bi regli oluyor
canım sen kaç günde bi regli oluyorsun? Herkes de 14 gün değil... regli olma günlerine göre değişiyor..

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacaktı 29.günümdeyim sabah idrar testi yaptım beş dakika sonra baktım negatif sonra yattım kalktım az önce baktım silik çizgi çıkmış ilk defa böyle oluyor hiç koyulaşmazdı normalde ne zaman koyulaştı bilmiyorum benim gibi yaşayıp gebe kalan var mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_20200616_102333.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar, günaydın.
Ya ben 1 Haziranda adet oldum 6 Haziranda temizdim. Adet bitimin den 3 gün sonra test yapmaya başladım . Dün biraz silikti ikinci çizgi bu sabah yaptım hiç birşey yok.10. gün adet biteli. yaa ben yumurtlamıyor muyum yoksa (( Adet döngüm 30-31 gün. Bilen varmı ya

Kızlar, günaydın.
Ya ben 1 Haziranda adet oldum 6 Haziranda temizdim. Adet bitimin den 3 gün sonra test yapmaya başladım . Dün biraz silikti ikinci çizgi bu sabah yaptım hiç birşey yok.10. gün adet biteli. yaa ben yumurtlamıyor muyum yoksa (( Adet döngüm 30-31 gün. Bilen varmı ya

BIr gebenin günlüğüne danismistim benzer sey bende de olmustu adet bitimine hemen teste basla ve kesinlikle pes etme devam et dedi ama bazen bazi aylarda yumurtlama olmayadabiliyormus bu normalmis bende de ilk 15 gun bir silik bir hic yok gorunmustu endiselenmistim sonra 16.gun yumurtlama oldu kesinlikle pes etmeden teste devam et

Günaydın. Test yapmaya devam edin. Ben de yumurtlamam yok diye üzülüyordum hatta test yapmayı bıracaktım ki 21. gün yumurtlama oldu 2 aydır. Döngünüz 30-31 günmüş. 4-5 gün içinde yumurtlama olur diye düşünüyorum

Merhaba 21.günde yumurtladığınız zaman adetiniz yine aynı gün mü geldi yoksa uzadı mı?

Merhaba 21.günde yumurtladığınız zaman adetiniz yine aynı gün mü geldi yoksa uzadı mı?
Merhabalar. Yumurtlamanın tam 15. gününde adet oldum. Adetim düzensizdi zaten. 2 aydır 21. günde yumurtlamam oluyor döngüm o yüzden 37 gün şu an. Önceden 30-32 gündü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…