Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bariz belirtiler içerisinde boğulup asla gebeliğe yormayıp hala sabırla bekliyorum.
SADECE bağırsak haraketlikiği var yani inanılmaz gaz var bunun İcin sanırım doktora gideceğim artık ağrısı da dayanılmaz oluyor gebelikte yaşanan bir durum mu
Benim nacizane tecrübeme göre en bariz belirtiler, göğüs hassasiyeti ve uyku hali...Aa bir de akıntı...
Belki bir yardımım olur diye paylaşmak istedim...

Bariz belirtiler içerisinde boğulup asla gebeliğe yormayıp hala sabırla bekliyorum.
SADECE bağırsak haraketlikiği var yani inanılmaz gaz var bunun İcin sanırım doktora gideceğim artık ağrısı da dayanılmaz oluyor gebelikte yaşanan bir durum mu
Ben oğluma hamile kaldığımda baya çoktu canım gaz sancım :KK64: bide bel ağrım vardı başka belirtim yoktu

Adete 6 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif .yine kahverengi leke geldi kesildi ne bu ya belirsizlik beni sinir ediyor. Halsizim uykum var sürekli. Çok gaz oluyo belirti yaşıyorum ama Çıkmadı . Bu testlerede güvenilmiyo gerçi. İlk gebeliğim ikizdi hiçbi belirti olmamıştı

Merhaba hanımlar,
Beklenen adet tarihim yarın, yani, 14 haziran.
Sizlere demiştim ya bu sabah için erken gebelik testi yapacağım diye, erken gebelik (çoook silik diyemem ama orta derece silik bir çizgiyle) pozitif çıktı :KK66: acilde kan verdim değer 120. Acildeki doktor erken hafta gebelik dedi. Nasıl sizce?
doktora gitmedim cunku daha ultrasonda görülmez, 2 güne bir kan ver dedi, bana gelme dedi...
Benim sorum tecrübeli anneler ve anne adayları, ultrasonda ne zaman kese görülür?
Hayırlı olsun ikisinde de 6. Haftada kalp atışlarını duymustum

Kızlar erken gebelik testi aldım, bu şekilde çıktı... artık tamam dedim. Inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve isteyen herkese nasip olur sağlıklı bebisler...

Eklentiler

• IMG-20200616-WA0000.jpeg
    IMG-20200616-WA0000.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba kizlar bende buay icin hamilelik istiyorum yani cabalayanlardanim benide alin araniza 🤗 2. cocugum olacak nasipse sat 2 haziran BAT 26-27 haziran döngüm 26-28 gün yumurtlama günüm 10-11. gün ama bende yumurtlamayla baslayan hala gecmeyen adet agrilarim var bel , kasik gögüs akinti gögüslerimde sizlama oluyo yanlari ve üstleri suan bile belim agriyo yani sanki adet olmusum gibi agrilarim var ama anlayamiyorum hani böyle erkenden belirti verirmi ? Yani hic yasayan varmi ?
Oglumda ne yasadigimi hatirlamiyorum bile süpriz olmustu belirti hatirlamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X