Yok canım ben ilk gebeliğimde tam adet günümün akşamında yaptım çıktıGebelik testini illa ilk idrarlamı yapmak gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ben ilk gebeliğimde tam adet günümün akşamında yaptım çıktıGebelik testini illa ilk idrarlamı yapmak gerekiyor
Hayır hiç ama hiç olmadı sadece sanki adet olavakmis gibi bir his olurya ay olamıyorum falan deriz öyle birşey oldu oda tüplerinin açık olduğunu gosteriyormus öyle dedi çeken bayan bu iyi birşey dedi yada çok afedersiniz çisiniz gelmiş gibide hissedebiliyor bazı bayanlar dedi ben inanılmaz memnun kaldım istanbuldaysaniz size hem uygun giyatli hemde çok memnun kalacağınız yer tavsiye edebilirimAgrı falan varmı acaba
Aynı durumdayız bende de öyle, çok bunaldım bu durumdan ya yumurtlamayı kaçırdık adetimiz gecikti ya da geç döllenme söz konusu anlamıyorum artık olanı biteniLaagertha ne durumdasin ben adet de olmadim testler de negatif
Test yaptin mi tekrarAynı durumdayız bende de öyle, çok bunaldım bu durumdan ya yumurtlamayı kaçırdık adetimiz gecikti ya da geç döllenme söz konusu anlamıyorum artık olanı biteni
Aynı durumdayız bende de öyle, çok bunaldım bu durumdan ya yumurtlamayı kaçırdık adetimiz gecikti ya da geç döllenme söz konusu anlamıyorum artık olanı biteni
Adet dongune gore 15 yada 18. Günlerde pik olur yada 20 yani bunu dert edinip stres yapma döngüye göre halen erken senij içinKızlar, günaydın.
Ya ben 1 Haziranda adet oldum 6 Haziranda temizdim. Adet bitimin den 3 gün sonra test yapmaya başladım . Dün biraz silikti ikinci çizgi bu sabah yaptım hiç birşey yok.10. gün adet biteli. yaa ben yumurtlamıyor muyum yoksa (( Adet döngüm 30-31 gün. Bilen varmı ya
Canım bence test bozuk ya da çok idrar koymuşsun dağılmış. Olması gereken yerde değil çizgi sanki
DESENE ÇOCUK DÜŞÜNMEYE BAŞLAYAN HERKES DEMEK Kİ REGLİ GÜNLERİ ŞAŞIYOR. O ZAMAN YUMURTLAMA TARİHİN DE DEĞİŞİYOR KUZUM. HANİ SÜREKLİ 29 GÜN DE Bİ OLAN İNSANLARIN YUMURTLAMA GÜNLERİ 13 VE 14. GÜNÜDÜR ADET OLDUĞUN GÜNDEN SAYMAYA BAŞLARSAK. AMA BİR ÇOK SİTEDE DE 3 AYDIR REGLİ GÜNLER DÜZENSİZ OLANLAR TOPLAYIP BÖLEREK HESAPLASIN YAZIYOR.Normalde 29 gün döngüm ama 3 aydır 33 gün 25 gün 33 gün şeklinde oldu. Nasıl hesaplıyıcam 29 gün olarak mı 29 günse 20 haziran bat oluyo
Allah gönlüne göre sağlıklı bi evlat versin inşallah olumsuz düşünme iyi düşün iyiyi çağır herzamanKızlarr doktorumu aradım 11 gün geciktim idrar testlerim negatif ne yapayım bi kaç gün daha bekleyeyim mi yoksa yarın mı geleyim kan testine dedim bekleme bugün gel dedi şans dileyin bana saat 16:00’da randevum var ama hiç umudum yok hayırlısı Allah’tan
Regliden 14 gün önce yumurtlama oluyor. Yani 1 ya da 2 Haziran olması lazımSonunda regl oldum kizlar bana simdi sunu deyin ben bugun regl olduysam aslinda 3 haziran mi yumurtlama gunumdu yani o gunu mu degerlendirmeliydi?
22 mayıs ta oldum en son haziran 10 kadar gün aşırı değerlendirdim soğan kürü içtim bekliyom şuanDESENE ÇOCUK DÜŞÜNMEYE BAŞLAYAN HERKES DEMEK Kİ REGLİ GÜNLERİ ŞAŞIYOR. O ZAMAN YUMURTLAMA TARİHİN DE DEĞİŞİYOR KUZUM. HANİ SÜREKLİ 29 GÜN DE Bİ OLAN İNSANLARIN YUMURTLAMA GÜNLERİ 13 VE 14. GÜNÜDÜR ADET OLDUĞUN GÜNDEN SAYMAYA BAŞLARSAK. AMA BİR ÇOK SİTEDE DE 3 AYDIR REGLİ GÜNLER DÜZENSİZ OLANLAR TOPLAYIP BÖLEREK HESAPLASIN YAZIYOR.
SON 3 AYDA 33+25+33=91 91/3=30 YANİ 30 GÜN OLARAK HESAPLARSAK SENİN YUMURTLAMA GÜNÜN ADETİNİN 1. GÜNÜNDEN İTİBAREN SAYDIĞINDA 16. GÜN OLMUŞ OLUYOR YUMURTLAMAN.
EN SON NE ZAMAN REGLİ OLDUN ?
O zaman yumurtlama günün 6 haziranmış tabi 3 hazirandan 10 hazirana kadar değerlendirmek gerekiyordu gün aşırı... İnşalllah gebesindir canım Allah gönlüne göre versinn22 mayıs ta oldum en son haziran 10 kadar gün aşırı değerlendirdim soğan kürü içtim bekliyom şuan
Tam o gunler degerlendirelim dedim yine de esim uykum var dediRegliden 14 gün önce yumurtlama oluyor. Yani 1 ya da 2 Haziran olması lazım