Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agrı falan varmı acaba
Hayır hiç ama hiç olmadı sadece sanki adet olavakmis gibi bir his olurya ay olamıyorum falan deriz öyle birşey oldu oda tüplerinin açık olduğunu gosteriyormus öyle dedi çeken bayan bu iyi birşey dedi yada çok afedersiniz çisiniz gelmiş gibide hissedebiliyor bazı bayanlar dedi ben inanılmaz memnun kaldım istanbuldaysaniz size hem uygun giyatli hemde çok memnun kalacağınız yer tavsiye edebilirim 💜

Kizlar benimde sürekli tuvaletim varmis gibi , karnimda sislik hissediyorum ve yumurtlamada baslayan ve hala devam eden kasik gögüs bel agrim var ki dün bel ve kasik agrim cok siddetliydi önce sol kasik sonra sag kasik agrim oldu simdide akintim cogaldi beyaz akinnti 10. gün ovulasyon oldu bugün 16. gün normalmi ? Sizce o günleri pespese degerlendirdik ama bilemedim oglumda belirtim yoktu

Kızlar, günaydın.
Ya ben 1 Haziranda adet oldum 6 Haziranda temizdim. Adet bitimin den 3 gün sonra test yapmaya başladım . Dün biraz silikti ikinci çizgi bu sabah yaptım hiç birşey yok.10. gün adet biteli. yaa ben yumurtlamıyor muyum yoksa :KK43:(( Adet döngüm 30-31 gün. Bilen varmı ya :KK43:
Adet dongune gore 15 yada 18. Günlerde pik olur yada 20 yani bunu dert edinip stres yapma döngüye göre halen erken senij için

Kızlar normalde perşembe bat. Ama dayanamadım dün akşam test yaptım. İdrara sıkışık da değildim su da içmiştim ama bi şey dürttü yaptım. İlk birkaç dk içinde çiZgi görmeyince yok deyip pantolonun cebine koydum. Bu sabah kimse görmeden testi çöpe atayım dedim ve ince bir çizgi gördüm ama ne zaman oluştuğunu bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ Banyonun ışığı sarı ışık hiç fark etmedim başta dikkat etmedim. Bebe time marka. Dün yumurtlama üstünden 12 gün geçmişti Yaptım. 3 damla damlattım sadece. Köyde olduğum için kan da veremiyorum. Of çok uzun oldu ama bi bakar mısınız sizce var mi?

Eklentiler

• 5E50A25A-47B8-4BB7-9FD7-A1E53A80414A.jpeg
    5E50A25A-47B8-4BB7-9FD7-A1E53A80414A.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 8E645FF6-C087-414D-B20B-9BACE21938FE.jpeg
    8E645FF6-C087-414D-B20B-9BACE21938FE.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 56B1FBAE-D8F7-492B-A170-945DE5C201C5.jpeg
    56B1FBAE-D8F7-492B-A170-945DE5C201C5.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 52
Yanlış bilgide olabilir testin ilk 5-10 dakikasini değerlendirin deniliyor.. sonra ki saatler durdukça belirginleşebilirmiş çünkü ..rabbim hepimize bebiş nasip etsin inşallah

Normalde 29 gün döngüm ama 3 aydır 33 gün 25 gün 33 gün şeklinde oldu. Nasıl hesaplıyıcam 29 gün olarak mı 29 günse 20 haziran bat oluyo
DESENE ÇOCUK DÜŞÜNMEYE BAŞLAYAN HERKES DEMEK Kİ REGLİ GÜNLERİ ŞAŞIYOR. O ZAMAN YUMURTLAMA TARİHİN DE DEĞİŞİYOR KUZUM. HANİ SÜREKLİ 29 GÜN DE Bİ OLAN İNSANLARIN YUMURTLAMA GÜNLERİ 13 VE 14. GÜNÜDÜR ADET OLDUĞUN GÜNDEN SAYMAYA BAŞLARSAK. AMA BİR ÇOK SİTEDE DE 3 AYDIR REGLİ GÜNLER DÜZENSİZ OLANLAR TOPLAYIP BÖLEREK HESAPLASIN YAZIYOR.
SON 3 AYDA 33+25+33=91 91/3=30 YANİ 30 GÜN OLARAK HESAPLARSAK SENİN YUMURTLAMA GÜNÜN ADETİNİN 1. GÜNÜNDEN İTİBAREN SAYDIĞINDA 16. GÜN OLMUŞ OLUYOR YUMURTLAMAN.

EN SON NE ZAMAN REGLİ OLDUN ?

Kızlarr doktorumu aradım 11 gün geciktim idrar testlerim negatif ne yapayım bi kaç gün daha bekleyeyim mi yoksa yarın mı geleyim kan testine dedim bekleme bugün gel dedi 🙈🙈şans dileyin bana saat 16:00’da randevum var ama hiç umudum yok hayırlısı Allah’tan 🙏🙏
Allah gönlüne göre sağlıklı bi evlat versin inşallah olumsuz düşünme iyi düşün iyiyi çağır herzaman 💜

DESENE ÇOCUK DÜŞÜNMEYE BAŞLAYAN HERKES DEMEK Kİ REGLİ GÜNLERİ ŞAŞIYOR. O ZAMAN YUMURTLAMA TARİHİN DE DEĞİŞİYOR KUZUM. HANİ SÜREKLİ 29 GÜN DE Bİ OLAN İNSANLARIN YUMURTLAMA GÜNLERİ 13 VE 14. GÜNÜDÜR ADET OLDUĞUN GÜNDEN SAYMAYA BAŞLARSAK. AMA BİR ÇOK SİTEDE DE 3 AYDIR REGLİ GÜNLER DÜZENSİZ OLANLAR TOPLAYIP BÖLEREK HESAPLASIN YAZIYOR.
SON 3 AYDA 33+25+33=91 91/3=30 YANİ 30 GÜN OLARAK HESAPLARSAK SENİN YUMURTLAMA GÜNÜN ADETİNİN 1. GÜNÜNDEN İTİBAREN SAYDIĞINDA 16. GÜN OLMUŞ OLUYOR YUMURTLAMAN.

EN SON NE ZAMAN REGLİ OLDUN ?
22 mayıs ta oldum en son haziran 10 kadar gün aşırı değerlendirdim soğan kürü içtim bekliyom şuan

22 mayıs ta oldum en son haziran 10 kadar gün aşırı değerlendirdim soğan kürü içtim bekliyom şuan
O zaman yumurtlama günün 6 haziranmış tabi 3 hazirandan 10 hazirana kadar değerlendirmek gerekiyordu gün aşırı... İnşalllah gebesindir canım :KK200: Allah gönlüne göre versinn :21:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X