Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geleceğin en güzel en tatlış anneleri nasılsınız iyimisiniz. Ben dün gece rüyamda bebek emziriyordum kız mı erkek mi hatırlayamıyorum ama kızdı samırım çok güzeldi sapsarı saçları lacivert iri gözleri vardı tabirine baktım evli isten hamile olduğuna işaretmiş çok aminn ecmain. Sonra ablişimin 2 bebişi var ona anlattım bu gün bende 2 bebişimdede öğrenmeden önce rüyamda kendimi hamiş görmüştüm o ay hamile kaldım dedi bende çok heveslendim yumurtlamayı değerlendirdim hatta bat 20 haziran ben 10 hazirana kadar gün aşırı değerlendirdim sonra bıraktım 3 aydır falan adetim düzensizleşti korunmayı bıraktıktan sonra o düzensizlikte bi kaç test ve belirti varmış psikolojisinin hüsranıyla bu ay böyle çok dinlemiyom artık kendimi büyük bi belirti hissedersem programıma not alıp kafamdan atıyorum hemen kafamı en çok dağıtma yöntemim bir derdim var sayfası tavsiye ederim herkese yorumları okumak çok eğlenceli oluyor belirti arayıp araştırmak yerine iyi bi fikir bence neyse çok konuştum ben Herkese çift çizgili testler dilerimmm... 🙏😘🥰😊

Merhaba bişey sorabilir miyim kasık ağrılarınız tam olarak ne zaman başladı örnek veriyorum yumurtlamadan hemen sonra başlayıp her gün var mıydı veya bat tarıhınıze yakın mı başladı
İlk hamileliğimde çatlamadan 3 gün sonra Kasıklarda batma 5 gün sonra da göğüs ağrılarım başlamıştı

Merhabalar, bat tarihim dündü .. bir gece önce rüyamda , kucagıma bir bebek oturdu. “Sen benim oğlum musun ? “ diye öptüm ,sevdim❤️Kalkar kalkmaz gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı 😞 Akşam üstü 18 gibi pembe, koyu kahve akıntı oldu ,bu sabah kalkınca normal kanamaya geçti.. Ben bu ayı degerlendiremedim.
Allah bekleyen herkese o müjdeyi yasatsın inşallah. Hamilelerimize de sorunsuz bir süreç diliyorum.Sağlıcakla kalın ...

Merhaba 29 haziran bat. Yumurtlamayi değerlendirdik sayilir. Sanırım usutmekten klimadan kaynaklı bilmiyorum kasık ve bel ağrım var beklemedeyim hayırlısı 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X