- 23 Mayıs 2020
- 7.833
- 17.043
Ben adetim biter bitmez başlıyorum çünkü adetten hemen sonra yada adete yakin yumurtlama ihtimalide varKizlar ovulasyon testi hangi gunler uygulabmaya basliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adetim biter bitmez başlıyorum çünkü adetten hemen sonra yada adete yakin yumurtlama ihtimalide varKizlar ovulasyon testi hangi gunler uygulabmaya basliyor
Anladım canım tüp bebek mi düşünüyorsun artık normal yolla olabilirmiş gibi sanki ama. Vitamin falan kullanıyor musun bir de ovulasyon testi3bkere klomen çatlatma iğnesi yaptırdım iki kere de aşılama canım rahim filmi çektirdim temiz çıktı eşim sperm testi verdi değerler çok iyi
Ay hadi inşallah var bi hayalimizDeğerlendirdimmmm ilk kez bu kadar güzel gördüm piki ya ilaçlardan mı yoksa testten mi bilmiyorum
Kesinlikle, ben normalde 14ünden sonra yumurtladığımı varsayardım 10. Gün pik oldu mesela hiç belli olmuyorBen adetim biter bitmez başlıyorum çünkü adetten hemen sonra yada adete yakin yumurtlama ihtimalide var
Pik gibi duruyor cnm, hemen koyulastı mı, bu testler hassas oldugu ıcın iyi gozlemlemek gerek.. Benimki pik olunca ıdrrdan cekmeden koyulasıyor du..
Kaset testte benim de öyleydi kuzu ya belki bana ilaç etki etmiş olabilirAy hadi inşallah var bi hayalimiz
Bence kesinlikle testten tatlım aynen ben de böyle sevindim, gerçi benim pik bu kadar belirgin değildi lh mı azdır nedir
Birşey sorcam diyelim ki adete bir hafta kala yumurtlama oldu o zaman adet tarihide değişir mi.hani yumurtlamadan 14 gün sonra falan adet olunuyor ya o yüzdenKesinlikle, ben normalde 14ünden sonra yumurtladığımı varsayardım 10. Gün pik oldu mesela hiç belli olmuyor
İdrar çubuğa dolarken koyulaştı kuzumPik gibi duruyor cnm, hemen koyulastı mı, bu testler hassas oldugu ıcın iyi gozlemlemek gerek.. Benimki pik olunca ıdrrdan cekmeden koyulasıyor du..
Hangi ilaçKaset testte benim de öyleydi kuzu ya belki bana ilaç etki etmiş olabilir
Solgar vm 2000 ile venatura inositol içtim canımHangi ilaç
O zaman pik hadi git kocişinin yanına, gezme buralardaİdrar çubuğa dolarken koyulaştı kuzum
Halloldu oO zaman pik ❤ hadi git kocişinin yanına, gezme buralarda
Zaten yumurtlamanın üzerinden 14 gün sonra adet görülüyor ya, bu durumda adete 1hafta kala yumurtlama görmek dememek gerekiyor sanırım ona, çünkü beklenen bir adet tarihi olması için yumurtlama görmüş olmanız gerekiyor ya..Birşey sorcam diyelim ki adete bir hafta kala yumurtlama oldu o zaman adet tarihide değişir mi.hani yumurtlamadan 14 gün sonra falan adet olunuyor ya o yüzden
Yani döllenme olursa adet görmezsiniz bu durumda...Ki adet tarihiniz de yumurtlama gördüğünüz zamanın üzerine hesaplanır diye düşünüyorum...Birşey sorcam diyelim ki adete bir hafta kala yumurtlama oldu o zaman adet tarihide değişir mi.hani yumurtlamadan 14 gün sonra falan adet olunuyor ya o yüzden
Alamadim ben bugünSolgar vm 2000 ile venatura inositol içtim canım
Yok ikinci yumurtlama değil tam anlayamadım ben mesela diyelim ki benim adetime 1 hafta var ama bugün pik gördüm ve yukurtlama oldu . O zaman 1 hafta sonra adet olunmaz dimiZaten yumurtlamanın üzerinden 14 gün sonra adet görülüyor ya, bu durumda adete 1hafta kala yumurtlama görmek dememek gerekiyor sanırım ona, çünkü beklenen bir adet tarihi olması için yumurtlama görmüş olmanız gerekiyor ya..
İkinci bir yumurtlama görmek anlamında mı?
Adet ile yumurtlama arasında 14 gün olması gerekiyor canım eğer herhangi bir hormonal sıkıntı yoksa olması gereken buYok ikinci yumurtlama değil tam anlayamadım ben mesela diyelim ki benim adetime 1 hafta var ama bugün pik gördüm ve yukurtlama oldu . O zaman 1 hafta sonra adet olunmaz dimi
İnstagram sayfasından yazarsanız çıkıyor ,mesajla sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz sadece gebe kalmak için değil kadınsal hastalıklara da iyi geliyormuş içeriği tamamen bitkisel otlardan oluşturulmuş hepsi de bildiğimiz kadınlara iyi gelen otlar ,ha tabi bir de erkeklere özel macunda var ,bende başta tedirgin yaklaştım ama o arkadaş hamile kalınca biraz daha güven geldi böyle :)Amin inseALLAH RABBIM tüm isteyenlere nasip etsin. Bende deniyorum kilo vermeye ama bir türlü veremiyorum. Destek de aldım olmadi. Nasip. Bu macunu nerden bulabilirim içeriği nedir ?