Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3bkere klomen çatlatma iğnesi yaptırdım iki kere de aşılama canım rahim filmi çektirdim temiz çıktı eşim sperm testi verdi değerler çok iyi
Anladım canım tüp bebek mi düşünüyorsun artık normal yolla olabilirmiş gibi sanki ama. Vitamin falan kullanıyor musun bir de ovulasyon testi

Değerlendirdimmmm🤭🤭🤭 ilk kez bu kadar güzel gördüm piki ya ilaçlardan mı yoksa testten mi bilmiyorum🥰
Ay hadi inşallah var bi hayalimiz😍
Bence kesinlikle testten tatlım aynen ben de böyle sevindim, gerçi benim pik bu kadar belirgin değildi lh mı azdır nedir 😏

Kesinlikle, ben normalde 14ünden sonra yumurtladığımı varsayardım 10. Gün pik oldu mesela hiç belli olmuyor
Birşey sorcam diyelim ki adete bir hafta kala yumurtlama oldu o zaman adet tarihide değişir mi.hani yumurtlamadan 14 gün sonra falan adet olunuyor ya o yüzden

Birşey sorcam diyelim ki adete bir hafta kala yumurtlama oldu o zaman adet tarihide değişir mi.hani yumurtlamadan 14 gün sonra falan adet olunuyor ya o yüzden
Zaten yumurtlamanın üzerinden 14 gün sonra adet görülüyor ya, bu durumda adete 1hafta kala yumurtlama görmek dememek gerekiyor sanırım ona, çünkü beklenen bir adet tarihi olması için yumurtlama görmüş olmanız gerekiyor ya..
İkinci bir yumurtlama görmek anlamında mı?

Zaten yumurtlamanın üzerinden 14 gün sonra adet görülüyor ya, bu durumda adete 1hafta kala yumurtlama görmek dememek gerekiyor sanırım ona, çünkü beklenen bir adet tarihi olması için yumurtlama görmüş olmanız gerekiyor ya..
İkinci bir yumurtlama görmek anlamında mı?
Yok ikinci yumurtlama değil tam anlayamadım ben mesela diyelim ki benim adetime 1 hafta var ama bugün pik gördüm ve yukurtlama oldu . O zaman 1 hafta sonra adet olunmaz dimi

Yok ikinci yumurtlama değil tam anlayamadım ben mesela diyelim ki benim adetime 1 hafta var ama bugün pik gördüm ve yukurtlama oldu . O zaman 1 hafta sonra adet olunmaz dimi
Adet ile yumurtlama arasında 14 gün olması gerekiyor canım eğer herhangi bir hormonal sıkıntı yoksa olması gereken bu

Amin inseALLAH RABBIM tüm isteyenlere nasip etsin. Bende deniyorum kilo vermeye ama bir türlü veremiyorum. Destek de aldım olmadi. Nasip. Bu macunu nerden bulabilirim içeriği nedir ?
İnstagram sayfasından yazarsanız çıkıyor ,mesajla sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz sadece gebe kalmak için değil kadınsal hastalıklara da iyi geliyormuş içeriği tamamen bitkisel otlardan oluşturulmuş hepsi de bildiğimiz kadınlara iyi gelen otlar ,ha tabi bir de erkeklere özel macunda var ,bende başta tedirgin yaklaştım ama o arkadaş hamile kalınca biraz daha güven geldi böyle :)

Ya hanımlar birşey sorcam bata daha 10 gün sanki yarın adet olacakmisim gibi kaşık ağrı ve göğüslerime el suremiyecek gibi aciyo ama ben adet olacağım zaman hep acirdi sadece erken kaşık agrisi neden ki acaba erken adet olacağım gibi akıntı var ama sarı bı akıntım ben sanki erken temmuza transfer olacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X