Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani döllenme olursa adet görmezsiniz bu durumda...Ki adet tarihiniz de yumurtlama gördüğünüz zamanın üzerine hesaplanır diye düşünüyorum...
Sormak istediğim buydu teşekkürler . Yani yumurtlama normalde adete bir hafta kala olursa o bir hafta kaldı diye hesap etmicem yumurtlamadan sonra 14 gün diye hesap edicem dimi

Sormak istediğim buydu teşekkürler . Yani yumurtlama normalde adete bir hafta kala olursa o bir hafta kaldı diye hesap etmicem yumurtlamadan sonra 14 gün diye hesap edicem dimi
Mesela benim adetime 4 gün kala pik oldu testim..adet günüm 2 gün gecmiş oldu şuan...14 gun sonra ya adet olucam ya da mevlam nasil eylerse bebiş☺

Aynen öyle :KK200: ben mesela bu ay döngümün 33. gününde yumurtlama gördüm. Onun üstüne 14 gün koyarak bekliyorum şimdi. Nasipse yarın 13. gün

Ya hanımlar birşey sorcam bata daha 10 gün sanki yarın adet olacakmisim gibi kaşık ağrı ve göğüslerime el suremiyecek gibi aciyo ama ben adet olacağım zaman hep acirdi sadece erken kaşık agrisi neden ki acaba erken adet olacağım gibi akıntı var ama sarı bı akıntım ben sanki erken temmuza transfer olacagim
Hamilelik belirtisi olabilir akıntı eğer daha önceleri akımın olmuyorsa

Laagertha Laagertha cnm tahlıl sonucun bellı oldu mu 2 gündür giremedim sayfalar da cok bırıkmıs.. Kac cıktı benım totem tuttu mu 38 di
Yok canım ne gezer negatif çıktı ama adet olacakmışçasına ağrım olamıyorum gibi, bence bu baya baya gebelik belirtisi ama sonuç negatif anlamıyorum muhtemelen çok erken olduğu için sen de son durum neydi

Yok canım ne gezer negatif çıktı ama adet olacakmışçasına ağrım olamıyorum gibi, bence bu baya baya gebelik belirtisi ama sonuç negatif anlamıyorum muhtemelen çok erken olduğu için sen de son durum neydi
Yaaa, erken gebelik pozıtıf tı ama, kımyasal mı oluyor kı acaba, belirtiler var mı sanırım 2.cocuktı ..
Ben beklemedeyim canm haftasonu yumurtlama gunuydu 1 hafta kaldıama benım 2 yıldır hıc Bı halt olmadı, cok da umutlu deılım yanı..

Bende adet olamiyorum 😔

Merhaba arkadaslar haziran için gebelik planlayandanim sat 22 mayıs bakalim adetime 6 gün kaldi heyecanli bekleyiş 😊bu ay yumurtlamadan sonra siddetli kasık ağrısı yaşadım karin ağrısı gaz kasılma 3. Gün gecti ama kasik ağrısı hafif hafif devam ediyor arti 3 gündür de ates basmasi var bunlar belirti olabilir mi acaba

Yaaa, erken gebelik pozıtıf tı ama, kımyasal mı oluyor kı acaba, belirtiler var mı sanırım 2.cocuktı ..
Ben beklemedeyim canm haftasonu yumurtlama gunuydu 1 hafta kaldıama benım 2 yıldır hıc Bı halt olmadı, cok da umutlu deılım yanı..
bu erken gebelik testim çok silikti ama azcıkta olsa vardı, sonra kan testi negatif çıktı ama adette olmuyorum ve enterasan bir şekilde gebe gibi hissediyorum, evet 2. çocuğum olacak olursa , inş senin de istediğin gibi olur her şey canım doktora danıştın mı

Eklentiler

• AC5535D8-E0B8-4ABA-A07A-57E4B7FC94A2.jpeg
    AC5535D8-E0B8-4ABA-A07A-57E4B7FC94A2.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 47
Mesela benim adetime 4 gün kala pik oldu testim..adet günüm 2 gün gecmiş oldu şuan...14 gun sonra ya adet olucam ya da mevlam nasil eylerse bebiş☺
Adete 4 gün kala gördüğünüz pik, o ayın ilk piki miydi peki? Ben geçen ay sanırım iki pik gördüm ama sadece ilkini değerlendirdim

minseo minseo canım Femometer programını indirdin mi çok beğendim ben. Testini koyuyorsun pik mi değil mi oran veriyor ona göre de adet tarihini değiştiriyor

Az önce instagramda bir kız denk geldi 29 yaşında ve 4. Çocuğa hamile 🙄 ne desem isyan etmek olacak ama içim buruldu ya😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X