Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar Tedaviye başlıycam artık çok yoruldum beklemektennKızlar ben elendim
Herkeste aynı olmaz ki. Benim de düzgün yükselmeyi sonra patlamıştı. 84,136, 462 çıkmıştı iki gün arayla. İkinci gebeliğimde. Bence içinizi ferah tutun. Keseyi görürsünüz inşallah dört gün sonraCanım şimdide 312 çıktı önceki 182 Di yine çok yükselmemeiş dedi 4 gün sonra ultrason la kontrole çağırdı ne olacak bakalaım
Senle aynı mıydı batımız benim de karnım çok ağrıyoKizlar merhaba maalesef sonuç negatif
14 haziran di benim.senin kac sonucun kaç cikmistiSenle aynı mıydı batımız benim de karnım çok ağrıyo
Adetime 4 gün kala yaptırmıştım canım oradaki çalışan kesin sonuç verir dediNeden bitsin daha 4gub varmış senın?testı ne zaman yaptırıp negatıf aldın ki ? Regl i gevtıkten sonra ogremebılıyor birçok kadın .
Normalde bugün olmam lazim ama daha olmadım olsaydım da bir rahatlasaydim hem bebek yok hem adet olamiyorum sinirlerim bozuldu iyicecanımm regli oldun mu
Canim senin kan sonucun kaçtiNormalde bugün olmam lazim ama daha olmadım olsaydım da bir rahatlasaydim hem bebek yok hem adet olamiyorum sinirlerim bozuldu iyice
0.1 çıktı canım malesefCanim senin kan sonucun kaçti
Mükemmel bir pik bence değerlendir
Hayırlısı olsun hakkında daha önce nasıl tedavi oldun canımTekrar Tedaviye başlıycam artık çok yoruldum beklemektenn
3bkere klomen çatlatma iğnesi yaptırdım iki kere de aşılama canım rahim filmi çektirdim temiz çıktı eşim sperm testi verdi değerler çok iyiHayırlısı olsun hakkında daha önce nasıl tedavi oldun canım
Değerlendirdimmmm ilk kez bu kadar güzel gördüm piki ya ilaçlardan mı yoksa testten mi bilmiyorumMükemmel bir pik bence değerlendir
Reglin bittikten sonra başlayabilirsin canımKizlar ovulasyon testi hangi gunler uygulabmaya basliyor