Ben de çok korktum bıraktım hemenSolgarin daha önce bir kutusunu içmiştim ama hangisi hiç hatirlamiyorum bende bakayım senin ilaçlara canım ama yarından itibaren folbiolu bıraktım daha da icmem
İkisini de duymuştum canım inofolic mı alayım sence ben yarınBen de çok korktum bıraktım hemenfolik asit in fazlası bebeğe zarar veriyormuş allah korusun özellikle inositol bakmanı tavsiye ederim inofolic combi yi duymuşsundur içerik olarak aynı bu daha uygun fiyatlı 60 tablet 77 tl ye aldım ben inofolic 20 tablet 100 tl
Allahın izniyle herkes muradına erer insallah canım sen ne durumdasınÇoğunluk olumsuz
Sen tekrar hamilelik mı dusunuyorsun canım onun için mi içeceksin
Yani kuzum bence venatura al aynı içerik mg ı aynı neden inofolic e daha fazla para vereceksin ki bi de günde 2 tane içilmesi öneriliyor 10 günde bitecek inofolic 1 ay için mecbur 3 kutu alman lazım 300 tl boşuna bence ben de onu alacaktım araştırınca bunda karar kıldım ikisi de aynı ilaç isimleri farklıİkisini de duymuştum canım inofolic mı alayım sence ben yarın
Hadi inşallah güzel haberler gelirEvet canım kısmetseregle son 6 gün bakalım ne olacak
Tamam canim venatura alayım yarın eczaneden folbioldan korktum vallaYani kuzum bence venatura al aynı içerik mg ı aynı neden inofolic e daha fazla para vereceksin ki bi de günde 2 tane içilmesi öneriliyor 10 günde bitecek inofolic 1 ay için mecbur 3 kutu alman lazım 300 tl boşuna bence ben de onu alacaktım araştırınca bunda karar kıldım ikisi de aynı ilaç isimleri farklı
Canım yalnız İNOSİTOL dediğim şey hamile kalmayı kolaylaştırmak için içtiğim bişey benim sen günlük folik asit alacaksan folidays vb. Markalar var eczacıya 400 mg olan folik asit istiyorum dediğinde verir sana uygun bi folik asit. Bu dediğim venatura marka inositol maddesini eğer regl olursan al reglinin ilk günü başla yumurta kalitesini artırıyor buTamam canim venatura alayım yarın eczaneden folbioldan korktum valla
Yarın olucam büyük ihtimalle yarin alıp basliyayimCanım yalnız İNOSİTOL dediğim şey hamile kalmayı kolaylaştırmak için içtiğim bişey benim sen günlük folik asit alacaksan folidays vb. Markalar var eczacıya 400 mg olan folik asit istiyorum dediğinde verir sana uygun bi folik asit. Bu dediğim venatura marka inositol maddesini eğer regl olursan al reglinin ilk günü başla yumurta kalitesini artırıyor bu
Erken gebelik mi yapmayi düşünüyorsunBat'ım 14 ya da 15 haziranda...yarın test yapmayı düşünüyorum, güvenebilir miyim sizce?
Aynen canım ek olarakta folik asit ini içersin daha önce hamilelik oldu mu senin?Yarın olucam büyük ihtimalle yarin alıp basliyayim
Yok canım 3 aylık evliyim iki aydır deniyoruz yeniyim dahaAynen canım ek olarakta folik asit ini içersin daha önce hamilelik oldu mu senin?
Baya yeniymiş seninYok canım 3 aylık evliyim iki aydır deniyoruz yeniyim daha
Olsun, ben de temmuzda 1 seneyi doldurucam şubat ayında istediğim ay hamile kalmıştım kimyasal oldu kimyasaldan sonra bu ay 3. Denememiz olacak bakalımAynen yeniyim ama hızlı başladım biraz ,
Aynen elimde erken gebelik testi var.Yarın bat'a 2 gün kalmış oluyor...Erken gebelik mi yapmayi düşünüyorsun
Çıkabilir erken gebelik testinde canımAynen elimde erken gebelik testi var.Yarın bat'a 2 gün kalmış oluyor...
Hiiç pozitif göremedim daha
Hadi inşallah 3. Ayimizda bebişler gelirOlsun, ben de temmuzda 1 seneyi doldurucam şubat ayında istediğim ay hamile kalmıştım kimyasal oldu kimyasaldan sonra bu ay 3. Denememiz olacak bakalım