Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim belirtilerde gitti anlamadım ki.. Arkadaşım yeni doğum yaptı diyor ki aynı adet sancısı gibi ilk belirtiler...
Testi keşke yapmasaydım çok pişman oldum hem 6 gün vardı hem de sabahı bekleyemeden akşamdan yaptım. Ama olsaydı silik bile çizgi çıkardı diye düşünğyorum.

bu arada 2 tane almıştım ben testi... 1 tane daha duruyor ama regl gecikmeden yapmam yani inş

Ben de pisman oldum yaptiğima

ya kızlar size de şöyle oluyor mu; siz hamile kalmak istiyorsunuz ya etrafınızdaki herkes hamile, herkes bebeğini sosyal medyaya atmış, tv açıyorsunuz program seyretmek için hamileler için saç tasarımı sosyal medyadaki reklamlar bile bebeklerle ilgili sanki herşey üstünüze geliyor gibi

Ben bebek isteyip istemedigimden bile emin degildim ama bu ay denemek istedim simdi de soylediginiz gibi aklim uc dort gundur hep oraya gidiyor bi de test negatif cikinca simdi de cok ister oldum

Ben de pisman oldum yaptiğima
vallahi erkennden yaptım galiba 6 gün vardı şimdi kaldı 5 gün bi testim daha var kendime ne kadar çok kızsam, regli günü geçmeden bi daha yapmam desem de kendimi zor tutuyorum tekrar yapmamak için Bu aydan inanılmaz umutluydum sanırım bu yıkımım ondan... Sizin ne kadar var bata

Ben bebek isteyip istemedigimden bile emin degildim ama bu ay denemek istedim simdi de soylediginiz gibi aklim uc dort gundur hep oraya gidiyor bi de test negatif cikinca simdi de cok ister oldum
ahh işte beni yazmışsınız. Asla diyodum çocuk yapmam aslaaaa. Birden istedim sonra denedik regli son günü yumurtlama günü önce sonrasııı dedim olmuştur ama emin miyim çocuk için... İşte erken gebelik testi yapıp negatif çıkınca üzüldüm baya...

Benim uc aydir dongüm degisti 25 gunde bir oldu ben de onu baz aldim yumurtlama icin bi de agrilarim var bi kac gundür niyeyse bi eminlik gelmisti bat 14 haziran gibi

Benim uc aydir dongüm degisti 25 gunde bir oldu ben de onu baz aldim yumurtlama icin bi de agrilarim var bi kac gundür niyeyse bi eminlik gelmisti bat 14 haziran gibi
benim de 15 haziran ben hep günümde olurum asla şaşmaz 25 gün de bi.. Beraber takip de kalalım bakalım neler olacak çıkmazsa üzülmem zaten ilk denemeydi isteyip istemediğimden emin değildim diyordum ama sonuç negatif çıkınca deli gibi ister oldum

Hayal kirikligi yasadik ondan bence gunler de gecmez simdi. Hem testi yaptigima pismanim hem de erken gebelik testi mi alsam diye dusunuyorum

Hayal kirikligi yasadik ondan bence gunler de gecmez simdi. Hem testi yaptigima pismanim hem de erken gebelik testi mi alsam diye dusunuyorum
ben erken gebelik testi yaptım işte negatif çıktı bence şimdi alma alırsan hemen yaparsın reglin geçerse ya da regline 1 gün kala yaapp. Bende bi tane daha var öyle planlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…