- 23 Mayıs 2020
- 7.840
- 17.095
Çıkar dedi ordaki çocuk yaa (((hadi ya normalde cikarmiydi kan testinde acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkar dedi ordaki çocuk yaa (((hadi ya normalde cikarmiydi kan testinde acaba
Kimyasal mıydı acaba gebelik?Yok ne bir ilaç ne bir iğne hiçbirşey kullanmadım kuzum. Şu zamana kadar da kullanmadım zaten
Guli007 arkadasimiz temmuz sayfası acmis canm ordan ekler seni. Hayirlisi olsun insallah uzme kendini
Kac çıktı ki ? Değere bağlıKizlae adete 4 gün kala yapilan kan testi kesin sonuç verir mi test yaptirdigim yerdeki çalışan kesin sonuç dedi ama size de danışmak istiyorum
Sağol canım her ay bekleyip gelince de insanın Bi dahaki ay da hevesi kalmıyor. Neyse hayırlısı olsun vardır bir hayırGuli007 arkadasimiz temmuz sayfası acmis canm ordan ekler seni. Hayirlisi olsun insallah uzme kendini
0.1Kac çıktı ki ? Değere bağlı
Haklisin ama yıllarca bekleyenleri dusun aklima geldikce sabrin genisler. Yapacak bisey yok takdiri ilahiSağol canım her ay bekleyip gelince de insanın Bi dahaki ay da hevesi kalmıyor. Neyse hayırlısı olsun vardır bir hayır
Evet çok haklısın sabretmek gerekHaklisin ama yıllarca bekleyenleri dusun aklima geldikce sabrin genisler. Yapacak bisey yok takdiri ilahi
Maalesef gebelik degil sabirli ol bak benim bat gunum sancim var test yaptm tertemiz negatif cikti üzülmedim yani beklemek lazm
Haklısın canim çok sancı cektim bu ay ona çok üzülüyorum bugün sabahtan beri de adet olacsk gibi ağrım var bunca ağrınin hatrina olsaydı bari diye üzüldümMaalesef gebelik degil sabirli ol bak benim bat gunum sancim var test yaptm tertemiz negatif cikti üzülmedim yani beklemek lazm
Bence erken canım, hemen umudunu kaybetme adeti görene kadar umut var demektirKizlae adete 4 gün kala yapilan kan testi kesin sonuç verir mi test yaptirdigim yerdeki çalışan kesin sonuç dedi ama size de danışmak istiyorum
Öyle mi dersin kuzum bekleyim bakalım son 4 günBence erken canım, hemen umudunu kaybetme adeti görene kadar umut var demektir
Bende sabaha karsi karnimq biri tekme atarcasina uyandm sabahdan beri aha oldum deyip lavaboya gidiyorm testte yaptm negatif kafam rahat su an acaba diye düşünmüyorm yarin olmazsam ertesi gunde o zaman test yaparım yine maalesef kolay olmasa da sabretmek lazm.Haklısın canim çok sancı cektim bu ay ona çok üzülüyorum bugün sabahtan beri de adet olacsk gibi ağrım var bunca ağrınin hatrina olsaydı bari diye üzüldüm
Aylardir ilk defa bat gunumde adet olmadm ama testim negatif. Bu ay pek kasmadm ondan sanirim dua et banaBence erken canım, hemen umudunu kaybetme adeti görene kadar umut var demektir
Aynı durumdayim gerçekten kan testinden sonra daha test yapmicam ama ben ovulasyon testlerini de attım adet olana kadar devam edecektim bıraktım onu da yapmicam artık adetten sonra tekrar baslatimBende sabaha karsi karnimq biri tekme atarcasina uyandm sabahdan beri aha oldum deyip lavaboya gidiyorm testte yaptm negatif kafam rahat su an acaba diye düşünmüyorm yarin olmazsam ertesi gunde o zaman test yaparım yine maalesef kolay olmasa da sabretmek lazm.
Test için batı bekleyin diyorlar, kan testi içinde belki bir iki gün önce çıkar diye yorum yapıyorlar ama şöyle düşün demin bir arkadaşta demiş erkenden öğrenmekte sıkıntı, kimyasal mi mol gebelik dış gebelik beklemen sık sık kan vermen gerekiyo, o da olmadı ultrason da görünmezse ilerleyen hafta da vajinal muayene filan gerekebiliyo, isteğe bağlı tabi, özet olarak erkenden öğrensekte, yine bekleyeceğiz iyi mi filan diye, sakinliğimizi koruyalım, adet olmadığımız sürece umut var benceÖyle mi dersin kuzum bekleyim bakalım son 4 gün ☹
Dualarım seninle canım, hatta tüm topikle, inş hepimiz güzel haberler alırız, birkaç güne çok şey değişebiliyo, gerilerde hikayemi paylaşmıştım benim kan testinde bile negatif çıkmıştı bata bir iki gün kala ama battan bir iki gün sonra gebe çıktımAylardir ilk defa bat gunumde adet olmadm ama testim negatif. Bu ay pek kasmadm ondan sanirim dua et bana
Hoşgeldin benimde 23haziran inşaAllah olmayız Yumurtlama ne zaman oldu senın takıp ettin mi değerlendirebıldın mı?Selam hanımlar bende geldim bat 22 Haziran hakkımızda hayırlısı olsun
Evet kafani rahat birak canmAynı durumdayim gerçekten kan testinden sonra daha test yapmicam ama ben ovulasyon testlerini de attım adet olana kadar devam edecektim bıraktım onu da yapmicam artık adetten sonra tekrar baslatim