Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzme kendini canin Allah'ım hayirlisini versin inşallah hepimiz içinEvet oldum.. zaten hiç şaşmaz yumurtlama da regl de tam tarihinde oldu, yumurtlama gününü de biliyordum ama emin oldum işime yaramayacak sanırım ama olsun.. Allah herkesin gönlüne göre versin
Normal sen böyle dusundukce daha cok belirti cikartirsn kendine sakin kal canm. Dusunme fazla oyalanacak biseyelr bul.kendineOvulasyon sonrası 3.gunumdeyim halen fazla ateşim var sizce normalmi
Hosgeldin amin inşallahSelam hanımlar bende geldim bat 22 Haziran hakkımızda hayırlısı olsun
Hosgeldin canmSelam hanımlar bende geldim bat 22 Haziran hakkımızda hayırlısı olsun
Hosbuld teşekkür ederimHosgeldin amin inşallah
Hoşbuldum teşekkür ederim canimHosgeldin canm
Bor sonraki gün ise tutma ihtimali var canım yumurta bir sonraki günlerde çatlıyor zaten hatta catladiginda direk sperm ile karşılaşmış olabilir umut var yani
Benim sonucum az önce geldi negatifEvet 18.2 den 68.56’ya çıktı darısı başınıza
Evet 18.2 den 68.56’ya çıktı Rabbim hepinizi sevindirsin inşallah annelik isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasınBugünkü somucunuz belli oldu mu
İnşallah saglikla artmaya devam ederEvet 18.2 den 68.56’ya çıktı Rabbim hepinizi sevindirsin inşallah annelik isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın
Yok ne bir ilaç ne bir iğne hiçbirşey kullanmadım kuzum. Şu zamana kadar da kullanmadım zatenNasil ya ? Herhangi bi igne falan kullandiysan ondan da olabilir of cok uzuldum
İnşallahh hayırlısı artıkUmarım gelecek ay guzel sonuçlar alırsınız
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuş bebeğineTeşekkür ederim canım amin insallah.. senin açtığın başlık bana hayırlı geldi yaklaşık 8 aydır istiyoruz 3 aydır folik asit kullanıyorum ve ovulasyon testi takibi yapıyorum.. Evlilikten hemen önce doktora gittiğimde bi sorun yok demişti sonrasında hiç gitmedim eşimde gitmedi
Kan testi yapmis miydin hic? Uzme kendini sakn hayirlisi olsunYok ne bir ilaç ne bir iğne hiçbirşey kullanmadım kuzum. Şu zamana kadar da kullanmadım zaten
Amin canım insallah, senden güzel haberler bekliyorum artikUzme kendini canin Allah'ım hayirlisini versin inşallah hepimiz için
hadi ya normalde cikarmiydi kan testinde acabaBenim sonucum az önce geldi negatif