Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi tabi sırasıyla böyle oldu..ay insallah çatlamıştır herşey yolundadir
Ya ben senin bu kadar yakın ovulasyon gerçekleşmişken birkaç gün içinde regl olup olmayacağını merak ediyorum. Hani bu inşallah döllenir de vücut alıştığı döngüye devam edebiliyor diyorlar ya bakalım ne olacak.

Herkes yumurtlama gününü değerlendirir ben hangi akla hizmetse gittim yumurtlamadan sonraki günü kullandım😕 kısmetten ötesi yok demek ki

Herkes yumurtlama gününü değerlendirir ben hangi akla hizmetse gittim yumurtlamadan sonraki günü kullandım😕 kısmetten ötesi yok demek ki
Bor sonraki gün ise tutma ihtimali var canım yumurta bir sonraki günlerde çatlıyor zaten hatta catladiginda direk sperm ile karşılaşmış olabilir umut var yani 🤗

Ya ben senin bu kadar yakın ovulasyon gerçekleşmişken birkaç gün içinde regl olup olmayacağını merak ediyorum. Hani bu inşallah döllenir de vücut alıştığı döngüye devam edebiliyor diyorlar ya bakalım ne olacak.
İnan bende çok merak ediyorum ne olucak diye ama benim zaten çok düzensiz bir adetim vardı..bazen 15 te bir olurdum bazen 35 gunde hatta 2 ay olmadığım oldu...ama son bi 4 aydır 28 gün döngüm..bana adetim biraz atıcak gibi geliyo..ama kismet ya değişik şeyler her an hersey olabiliyor☺

Teşekkür ederim bende test mi bozuk diye endişelendim tamamdir o zaman testlere devam ediyorum ayni saatte yapiyorum zaten bir yandan ateş de olcuyorum 2 yoldan takip umarim kacirmayiz :)
Ben test bozuk diye hic düşünmemistim bu ay yumurtlama olmucak herhalde demistim ama hic ummadığım anda oluverdi....o yuzden devam et☺

Canim oyle dusunme arkadasinda dediği gibi catlama gunu daha önemli deniliyor..oda yumurtlamadan sonraki gunler...o yuzden gönlünü ferah tut..demekki daha vakti var

Canim oyle dusunme arkadasinda dediği gibi catlama gunu daha önemli deniliyor..oda yumurtlamadan sonraki gunler...o yuzden gönlünü ferah tut..demekki daha vakti var
Kararsızlık vardı zaten öyle bir hevesle eşim de ikna oldu bir kere denemeyi düşündük.. ama sanırım tutmadı birazdan belli olacak eve gidince bakacağım hastalanmış gibi hissediyorum.. okadar zor hazır hissettim ki aylarca ertelenecek şimdi veya komple rafa kalkacak bu fikir .. kısmet

İki kızımız var, yeni taşındık.. küçük kızım 3 buçuk yaşında yeni düzene girmeye çalışıyoruz.. uyumuydu geceleri, eşim bir daha aynı şeyleri yasamaktan çekiniyor.. bende de vardı zaten kararsızlık, tutarsa harika olacaktı ama tutmadı artık denemesi bile zor

Kızlar çizginin kuruma çizgisi olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı? Ben test yaptım ilk yaptığımda gölge gibi bir şey gördüm ama sonra kendimi kandırıyorum diye bıraktım bir kenara ama bekledikçe belirginleşti fotoğrafını bırakıyorum buraya
Canım benimde aynısı olmuştu ertesi gün yaptığımda ikinci çizgi yoktu tekrarla istersen

İki kızımız var, yeni taşındık.. küçük kızım 3 buçuk yaşında yeni düzene girmeye çalışıyoruz.. uyumuydu geceleri, eşim bir daha aynı şeyleri yasamaktan çekiniyor.. bende de vardı zaten kararsızlık, tutarsa harika olacaktı ama tutmadı artık denemesi bile zor
Adet oldun mu canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X