Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Markete diye çıkıp gebelik testi almaya gidicim esime söylemeye gerek yok su an bat günüm ama beyaz akinti bile yok belki yarin olurum ama olmazsam test yapcam yada gun icinde yapsam cikarmi ki
Kendi heyecanımız yetmiyormuş gibi bir de adamlar var bende bebek düşünmeye başlayınca toplu aldım netten, zamanı gelince isteyince onlarda heycanlanıyo evde dursun diye, neleri düşünüyoz, kıymetimizi bilsinler

Beb toplu alsqm.her gun yaparim ilk defa bat tarihimi bekledm test almadm bakalm hayirlisi

Beb toplu alsqm.her gun yaparim ilk defa bat tarihimi bekledm test almadm bakalm hayirlisi
Valla çok zor duruyorum evde olması gerçekten sıkıntı ama şey deyip sakinleştiriyorum kendimi negatif çıkacak ve bozulacaksın , sakin ol champ diyorum sürekli kendime off hadi yap bakalım senin bat gelmiş ben de heyecanlandım

Kızlar bugün cumartesinin üstünden 48 saat geçtiği için beta hcg yükselip yğkselmiyo mu bakmak için yine kan vericem. 18.2 çıkmıştı regle 5 gün kala. Doktor 3 haftalık demişti. Yine ben cumartesinden beri 3. Gebelik testimi bugün yaptım Dün biraz daha koyulaştı. Bugün 3 gün var ama diğer güne göre rengi hafif silik çıktı. İdrar yoğunluğundandır vs diyolar ama içime kurt düştü bi kere doktor yapma diye kızdı hatta idrarı ama kafaya çok takıcaksın kan ver Yükselmeyi gör için rahatlasın dedi İdrar testlerinde bu normal mi sizce bilen var mı değişkenlik gösterebilir mi?

Idrara sıkışayim denerim belki tabi sabah idrari kadar olmasada bakalm varsa silik cikar tabi adet olmazsam.

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu

Kızlarrr bana cevap verin lütfen. Test yapmam diyodum reglim gecikmeden ama bugünü saymazsam 6 gün kaldı dayanamıyorum içim içimi yiyor sizce alıp yapsam mı kesin sonuc cıkar mı yoksa erken mii

ben birşey sormak istiyorum adetinize 5 gün kala 3 haftalık hamileyseniz yumurtlama ne zaman oldu ki şundan dolayı soruyorum mesela ben hamileysem bu ay ayın 29undaydı döllenmem bebek iki haftalık olacak. siz erken mi yumurtladınız acaba sürelerdeki değişiklikler kafamı karıştırıyor

geç döllenme olmuştur belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…