Benim 4 gün var yaptim negatifreglime 3 gün kaldı. Erken gebelik testi yapsam cıkar mı ?
Benim 4 gün var yaptim negatif
Yaa canimmm inşallah insallah sabirsizim galiba biraz adet olacak gibi de hafiften bir ağrım başladı bugünCanım henüz erken olabilir iki gün sonra tekrar dene bence, bu öyle bişeyki bir gün önce çıkmayıp sonra çıkabiliyor
3 gün öncesine kadar kasiklarimda ağrı batma falan vardı ama kesildi birden bugün sabahta hafiften adet olacskmisim gibi agrim başladıgidi
( bu bekleme sureci mahfediyor belirtin var mı
hayırlısı olur inşallah3 gün öncesine kadar kasiklarimda ağrı batma falan vardı ama kesildi birden bugün sabahta hafiften adet olacskmisim gibi agrim başladı
İnşallah sağlıklı hayırlı bir hamilelik olur dualarimdasnz sizlerdeHerkese hayirli gelir inşallah. Cok sevindim adina bundan sonra bolll booll su icip agir iş yapmayıp doktor takibinde devam et ve stres yok tmm mi
Canım benim ilk gebeliği öğrenme sürecim çetrefilli geçti o yüzden senle aynı günleriz ama benim adetimi 30 gün gibi düşündüm 17 haziran olsun bat dedim kendi kendime aslında 14 ünden sonra bende test yapabilirim ama gebelik varsa bile çıkmayacağını düşünüyorum hatta dur anlatayımYaa canimmm inşallah insallah sabirsizim galiba biraz adet olacak gibi de hafiften bir ağrım başladı bugünsen nasılsın canım varmı bir gelisme
Aminn çok teşekkür ederim canımOooo maşallah Hayırlı olsun canım☺ Darısı bekleyenlere hepimize insallah
okurken durmu yaşadım sanki epey nazlı gelmiş senin minik sıpa :) valla bende dedim yapmıcam ama yok sol yanımdan bir ses hadi kalk yap testi deyip duruyor aklımda kalıp duracağına yapayım diyorum bende :)Canım benim ilk gebeliği öğrenme sürecim çetrefilli geçti o yüzden senle aynı günleriz ama benim adetimi 30 gün gibi düşündüm 17 haziran olsun bat dedim kendi kendime aslında 14 ünden sonra bende test yapabilirim ama gebelik varsa bile çıkmayacağını düşünüyorum hatta dur anlatayım
şimdi ben ilk gebeliğimde işte bebek bekliyorum memleketteyiz battan iki gün önce aşırı halsizlik bahar yorgunluğu böyle çok hasta gibiyim kafam ağır geliyo boğazım filan ağrıyor, doktora gittim gece acile, memlekette olunca hasta hasta tatil kötü olur diye hemen düzelmek istedim, doktor da gebelik ihtimalin yoksa ilaç yazacağım dedi, ben de aslında ollabilir ama bilemiyorum adetim henüz gecikmedi dedim neyse doktor yine de kan testi yapalım yoksa ilaç yazalım dedi, testi yaptı sonuç negatif çıktı, düşün kan testi neyse kan testi bile negatifse bu ay gebe değilim diye düşündüm, 2 gün sonra batta adet olmayınca tekrar test yaptım yine negatif, battan birkaç gün sonra evime döndüğümde boğazım düzeldi ilaç alıyorum ama halsizlik böyle yorgunluk geçmiyor, bahar yorgunluğuna yormuşum, gebelik kan testinde çıkmayınca artık ihtimal vermez olmuşum ama yok geçmiyor, dayanamadım yine test yaptım,
oooo o da ne silik çizgi, hemen doktoru aradım dedim böyle böyle, hemen gel dedi, gittik gebeyim ben şok, yani bunlardan benim çıkardığım bir sonuç varsa o da heycanla bat gününden önce yapsakta kolay kolay çıkmadığı, erken döllenilen durumlarda battan önce çıkabilir ama normalde en erken batı beklemek lazım, tabi böyle konuşması kolay bende muhtemelen başlarım bir iki güne testlere ama varsa da çıkma ihtimali düşük diye düşünüyorum
Benim 4 gün var yaptim negatif
BUGUN DE SABRETSEN VEYA TEST AL YAPMA..Markete diye çıkıp gebelik testi almaya gidicimesime söylemeye gerek yok su an bat günüm ama beyaz akinti bile yok belki yarin olurum ama olmazsam test yapcam yada gun icinde yapsam cikarmi ki
Canim hergun aynı saatte aynı sartlarArkadaşlar merhaba ben araniza bu ay dahil oldum daha once okuyucuydum:) ilk defa bu ay ovulasyon testine basladim reglim bittikten sonra basladim teste 3.testimde silik t cizgisi vardi yumurtlama gelir diye bekliyordum 9.gun kayboldu cizgi 10.gun tekrar gorundu bugun 12yi yapmadan once yumurtlama olur diye bekliyordum ama cizgi kayboldu.. testte mi sorun var sizce ya da boyle bir sey yasayan oldu mu daha once
bende öyle hissediyorum ama tek çizgi görmek canımı çok sıktıBENDE 4 GUN ÖNCESİNDE YAPTIM NEGATİF CIKTI.. SANKİ HAMİLE GİBİ HİSSEDİYORDUM YAPTIKTAN SONRA BELİRTİLER DE GİTTİ.. YAPMAYACAGIM ARTIK ZATEN GÜN GECERSE BELLİ OLUR
Yapmaya devam et canim...benimde bu ay az koyulansa sonra yine hep silikleşti..taaki ümidi kesip testi birakicakken tam 24. Gün yumurtladim...oysaki önceki ay 14 ve 15. Günler yumurtlama olmustu...yani hic belli olmuyor...birde akıntını ve kasık ağrını takip et...onlar olmaya basladi mi 1 2 güne yumurtlama oluyorArkadaşlar merhaba ben araniza bu ay dahil oldum daha once okuyucuydum:) ilk defa bu ay ovulasyon testine basladim reglim bittikten sonra basladim teste 3.testimde silik t cizgisi vardi yumurtlama gelir diye bekliyordum 9.gun kayboldu cizgi 10.gun tekrar gorundu bugun 12yi yapmadan once yumurtlama olur diye bekliyordum ama cizgi kayboldu.. testte mi sorun var sizce ya da boyle bir sey yasayan oldu mu daha once
En güzelini yapıyorsun ben de kendimi zor tutuyorumokurken durmu yaşadım sanki epey nazlı gelmiş senin minik sıpa :) valla bende dedim yapmıcam ama yok sol yanımdan bir ses hadi kalk yap testi deyip duruyor aklımda kalıp duracağına yapayım diyorum bende :)
ayyy beni benden aldı bu bekleyiş evde aklımda işte aklımda bugün kan mı versem diyorum acaba :)En güzelini yapıyorsun ben de kendimi zor tutuyorumher an başlayabilirim bir de hamilelik varsa yine adet ağrısı gibi bi ağrı oluyo, sanki her an adet olacakmışsın gibi oluyo ama olmuyosun bi türlü, o da bebek yerleşmeye çalıştığı için oluyormuş.
Haahahaayyy beni benden aldı bu bekleyiş evde aklımda işte aklımda bugün kan mı versem diyorum acaba :)
Hesabıma gore yanılmıyorsam yumurtlama ayın 29unda oldu benim bugün tam 10. Günüm ayy izin alıp gitsem mi yaaHaahahadünyanın en güzel bekleyişi, olabilir verebilirsin ama kendini hazırla erken olduğunda da çıkmayabiliyor, varsa da şuan çıkmayabilir, yumurtlamadan en az 10 gün ya da 14 gün geçmeli