Yapamam yazmıştı bilmiyorm ki. Adetim daha yok ama belim cok agriyor sabaha karsi kasik agrisi ile uyandmCanım açmış biri temmuz sayfası ..
senin bat bugündü. Nasıl gelmedi inşallah ?
Hayırlısı inşallah. Test ne zaman yapacaksınYapamam yazmıştı bilmiyorm ki. Adetim daha yok ama belim cok agriyor sabaha karsi kasik agrisi ile uyandm
Adet olmazsan bugun yarin gider alirim ama hic test yapmak istemiyorm adet olucam gibiHayırlısı inşallah. Test ne zaman yapacaksın
Insallah olmazsın yaAdet olmazsan bugun yarin gider alirim ama hic test yapmak istemiyorm adet olucam gibi
Günaydın cnm bende sabah yaptım ama tek çizgi malesefKızlar günaydın Bat günüm bugün bu da sabah ki testim
Insallah canm seninde az kaldi hayirlisi olsun insallahInsallah olmazsın ya
Canm umudunu kaybetme adet olmadigin surece bende olmadim bugun dahaGünaydın cnm bende sabah yaptım ama tek çizgi malesefartık umudum yok adet olmayı bekliyorum
benim adetlerim düzensiz olduğu için geciktikçe her umutlanıyorum beklemedeyim ama umudum yok artık hazirandanCanm umudunu kaybetme adet olmadigin surece bende olmadim bugun daha
Insallahh bizlerede ugurlu gelir kuzumInsallah canm seninde az kaldi hayirlisi olsun insallahhaziran uğurlu geliyor anne adaylari artti
Yaa umutsuz olma canım insallah vardırGünaydın cnm bende sabah yaptım ama tek çizgi malesefartık umudum yok adet olmayı bekliyorum
Bı markanın erken gebelik testini yaptım adetime 4 gün var hayalet ciZgiyi tek ben mi goruyorum kızlar . Bunda böyle gordum gibi saninca prodictor aldım erken hamilelik testi hicbirsey çıkmadıofff çok zor beklemek
Ben bisey goremedim daha 4 gun var üzülmek için erken canm sabretBı markanın erken gebelik testini yaptım adetime 4 gün var hayalet ciZgiyi tek ben mi goruyorum kızlar . Bunda böyle gordum gibi saninca prodictor aldım erken hamilelik testi hicbirsey çıkmadıofff çok zor beklemek
6 gün öncesine kadar sonuç verir diyor ama bilemedim kiBen bisey goremedim daha 4 gun var üzülmek için erken canm sabret
Teşekkür ederim canım amin insallah.. senin açtığın başlık bana hayırlı geldi yaklaşık 8 aydır istiyoruz 3 aydır folik asit kullanıyorum ve ovulasyon testi takibi yapıyorum.. Evlilikten hemen önce doktora gittiğimde bi sorun yok demişti sonrasında hiç gitmedim eşimde gitmediCanm hayirli olsunnnnn rabbim kalp atisini duymayi nasip etsin hemen doktora git uada randevu allbelirtin var miydi kac aydir istiyorsunuz herhangi bir rahatszilik varmiydi sen ve kocanda ?
Testlerde oyle diyor ama yeni gebelik olusunca bthcg hormonu cok az olduğundan cikmiyor yani sqbret canm6 gün öncesine kadar sonuç verir diyor ama bilemedim ki
Canım henüz erken olabilir iki gün sonra tekrar dene bence, bu öyle bişeyki bir gün önce çıkmayıp sonra çıkabiliyor6 gün öncesine kadar sonuç verir diyor ama bilemedim ki
Herkese hayirli gelir inşallah. Cok sevindim adina bundan sonra bolll booll su icip agir iş yapmayıp doktor takibinde devam et ve stres yok tmm miTeşekkür ederim canım amin insallah.. senin açtığın başlık bana hayırlı geldi yaklaşık 8 aydır istiyoruz 3 aydır folik asit kullanıyorum ve ovulasyon testi takibi yapıyorum.. Evlilikten hemen önce doktora gittiğimde bi sorun yok demişti sonrasında hiç gitmedim eşimde gitmedi