Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bı markanın erken gebelik testini yaptım adetime 4 gün var hayalet ciZgiyi tek ben mi goruyorum kızlar . Bunda böyle gordum gibi saninca prodictor aldım erken hamilelik testi hicbirsey çıkmadı offf çok zor beklemek

Eklentiler

• IMG_20200608_113931.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200608_113914.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20200608_113853.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 40
Bı markanın erken gebelik testini yaptım adetime 4 gün var hayalet ciZgiyi tek ben mi goruyorum kızlar . Bunda böyle gordum gibi saninca prodictor aldım erken hamilelik testi hicbirsey çıkmadı offf çok zor beklemek

inşallah vardır. Benim yaptığım3 testin ikisi böyledir. Oyüzden umutlanmak istemediğim için negatife yoruyorum.
2 gün arayla testi tekrarla bakalım çizgi koyulaşacakmı.

Ben bisey goremedim daha 4 gun var üzülmek için erken canm sabret

Canm hayirli olsunnnnn rabbim kalp atisini duymayi nasip etsin hemen doktora git uada randevu all belirtin var miydi kac aydir istiyorsunuz herhangi bir rahatszilik varmiydi sen ve kocanda ?
Teşekkür ederim canım amin insallah.. senin açtığın başlık bana hayırlı geldi yaklaşık 8 aydır istiyoruz 3 aydır folik asit kullanıyorum ve ovulasyon testi takibi yapıyorum.. Evlilikten hemen önce doktora gittiğimde bi sorun yok demişti sonrasında hiç gitmedim eşimde gitmedi

Herkese hayirli gelir inşallah. Cok sevindim adina bundan sonra bolll booll su icip agir iş yapmayıp doktor takibinde devam et ve stres yok tmm mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…