Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de solgar vm 2000 ile venatura inositol başladım bu ay inşallah işe yarar

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah kaç aydır istiyordun

Arkada
Tebrik ederim benimde ilk hamileliğimde çok silik çıkmıştı, benimde doktorum aynı şeyi demişti, pozitif genelde yanılmaz, negatif yanılabilir ama pozitifte pek rastlanmaz demişti, bir de silik çizgi gören arkadaşlar bazen emin olamıyor ama zaten ilk testlerde genelde silik çıkıyo, yine ilk gebeliğimde çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim yani silikte olsa çizgi vaarsa yüksek ihtimal hamilelik oluyo, aklıma gelince tecrübemi paylaşmak istedim, şimdiden tebrikler canım

Kızlar karnımda batmalar var yarım saattir ama baya rahatsızlık veriyor ilgisi var mi hamilelikle acaba, dün test yaptım tek cigiydi 2 gün var bata
Gozlemliyorum seni surekli kendinde belirti ariyorsun bu yanlış kendine eziyet ediyorsun resmen. Ve sen tahminen bir gunu tek değerlendirmiştn yanlis degilsem. Niye bu kadar yukleniyorsun kendine ?

Canm insallah gebeliktir kesinlesince bana haber ver listeye eklerim

6 Haziran ama inşallah gelmez iki defa adetten önce test yaptım ikinci çizgim silik çıktı rabbim inşallah hepimize nasip eder her isteyene bu mutluluğu tattırır
teslerin arasında iki gün var birini adet günümden önce yaptım lütfen bi fikir verir misiniz ne düşünmeliyim heveslenmedim çünkü

Canım ben de 6 gün kala yaptım predictor yanlış olma ihtimali var mı sence negatif çıktı çok üzgünüm

Çok teşekkürler ben de daha 5 gün olduğu için çıkçağına bile ihtimal vermemiştim açıkçası ama test çok hassasmış silik de olsa gösterdi her gün bi tık daha koyulaşıcakmış zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…