Ben de solgar vm 2000 ile venatura inositol başladım bu ay inşallah işe yararCanım bunlar eksik olunca gebelik zor oluyor çok iyi yapmış doktorun ben iki kere hamile kaldım ikisinde de bu takviyeleri kullaniyordum bana fizik tedavi doktoru vermişti ikiside farklı doktorlar ama ikisinde de hamile kalmıştım
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah kaç aydır istiyordunGünaydın kızlarregle 5 gün kaldı predictor early test yaptım silik çizgi gözüktü kan vermeye şu an gitmek istemiyorum pazartesi veya salı gidicem doktorum da o test kolay kolay yanılmaz hiç çıkmasa yanılır bekle derdim benim ilk gebelik testim oldupu için çizgiyi görünce baya heycanlandım eşime sürpriz falan hayal oldu direk uyandırdım kafayı mı yedim sen de görüyo musun yoksa diye yarın tekrar yapıcam gittikçe koyulaşıyomuş zaten size de söylemek istedim. Ben hala kan vermeden inanmıyorum ama hayırlısı bakalım Daha önce annelik tecrübesi olan arkadaşlarıma da attım hamilesin dediler burdan görsel paylşamak istemiyorum affınıza sığınarak Özel kalması gerektiğini düşünüyorum ama gelişmelerden haberdar ederim
Tebrik ederim benimde ilk hamileliğimde çok silik çıkmıştı, benimde doktorum aynı şeyi demişti, pozitif genelde yanılmaz, negatif yanılabilir ama pozitifte pek rastlanmaz demişti, bir de silik çizgi gören arkadaşlar bazen emin olamıyor ama zaten ilk testlerde genelde silik çıkıyo, yine ilk gebeliğimde çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim yani silikte olsa çizgi vaarsa yüksek ihtimal hamilelik oluyo, aklıma gelince tecrübemi paylaşmak istedim, şimdiden tebrikler canımGünaydın kızlarregle 5 gün kaldı predictor early test yaptım silik çizgi gözüktü kan vermeye şu an gitmek istemiyorum pazartesi veya salı gidicem doktorum da o test kolay kolay yanılmaz hiç çıkmasa yanılır bekle derdim benim ilk gebelik testim oldupu için çizgiyi görünce baya heycanlandım eşime sürpriz falan hayal oldu direk uyandırdım kafayı mı yedim sen de görüyo musun yoksa diye yarın tekrar yapıcam gittikçe koyulaşıyomuş zaten size de söylemek istedim. Ben hala kan vermeden inanmıyorum ama hayırlısı bakalım Daha önce annelik tecrübesi olan arkadaşlarıma da attım hamilesin dediler burdan görsel paylşamak istemiyorum affınıza sığınarak Özel kalması gerektiğini düşünüyorum ama gelişmelerden haberdar ederim
Olur inşallah canım 3 ay devam et en az. Eşinde sorun yok değil miBen de solgar vm 2000 ile venatura inositol başladım bu ay inşallah işe yarar
Sadece kasık ağrım var bide sıcaklıyorum bazen ama Adet olucağım zamanda aynı şeyler oluyor oyüzden anlayamıyorumBelirtin var mı peki
Bende ilkte tutmaz dedim ama benim tuttu inşallah sizinde tutar :)İlk deneme tutar mu bilmiyorum ama ben de buradayımm❤ 15 HAZİRAN REGL dönemim eklerseniz sevinirim❤
Gozlemliyorum seni surekli kendinde belirti ariyorsun bu yanlış kendine eziyet ediyorsun resmen. Ve sen tahminen bir gunu tek değerlendirmiştn yanlis degilsem. Niye bu kadar yukleniyorsun kendine ?Kızlar karnımda batmalar var yarım saattir ama baya rahatsızlık veriyor ilgisi var mi hamilelikle acaba, dün test yaptım tek cigiydi 2 gün var bata
Canm insallah gebeliktir kesinlesince bana haber ver listeye eklerimGünaydın kızlarregle 5 gün kaldı predictor early test yaptım silik çizgi gözüktü kan vermeye şu an gitmek istemiyorum pazartesi veya salı gidicem doktorum da o test kolay kolay yanılmaz hiç çıkmasa yanılır bekle derdim benim ilk gebelik testim oldupu için çizgiyi görünce baya heycanlandım eşime sürpriz falan hayal oldu direk uyandırdım kafayı mı yedim sen de görüyo musun yoksa diye yarın tekrar yapıcam gittikçe koyulaşıyomuş zaten size de söylemek istedim. Ben hala kan vermeden inanmıyorum ama hayırlısı bakalım Daha önce annelik tecrübesi olan arkadaşlarıma da attım hamilesin dediler burdan görsel paylşamak istemiyorum affınıza sığınarak Özel kalması gerektiğini düşünüyorum ama gelişmelerden haberdar ederim
Yok canım kimyasaldan sonraki 3. Denemem olacak bu ay inşallah olur bu ayOlur inşallah canım 3 ay devam et en az. Eşinde sorun yok değil mi
Beni etiketlemedigin için gozumden kacmis yeni gördüm. Ekliyorm canm Hosgeldin.Selam kızlar beni de eklenmesiniz 4 Temmuz bat
Merhaba eklerim de burası haziran için temmuz sayfasi açılmadiysa sizlerden biri acabilir aslındabende geldim klomen 3. günüm bat 10 temmuz
teslerin arasında iki gün var birini adet günümden önce yaptım lütfen bi fikir verir misiniz ne düşünmeliyim heveslenmedim çünkü6 Haziran ama inşallah gelmez iki defa adetten önce test yaptım ikinci çizgim silik çıktı rabbim inşallah hepimize nasip eder her isteyene bu mutluluğu tattırır
26 nisandan beri istiyorum canım 1.5 ay olduHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah kaç aydır istiyordun
Canım ben de 6 gün kala yaptım predictor yanlış olma ihtimali var mı sence negatif çıktı çok üzgünümGünaydın kızlarregle 5 gün kaldı predictor early test yaptım silik çizgi gözüktü kan vermeye şu an gitmek istemiyorum pazartesi veya salı gidicem doktorum da o test kolay kolay yanılmaz hiç çıkmasa yanılır bekle derdim benim ilk gebelik testim oldupu için çizgiyi görünce baya heycanlandım eşime sürpriz falan hayal oldu direk uyandırdım kafayı mı yedim sen de görüyo musun yoksa diye yarın tekrar yapıcam gittikçe koyulaşıyomuş zaten size de söylemek istedim. Ben hala kan vermeden inanmıyorum ama hayırlısı bakalım Daha önce annelik tecrübesi olan arkadaşlarıma da attım hamilesin dediler burdan görsel paylşamak istemiyorum affınıza sığınarak Özel kalması gerektiğini düşünüyorum ama gelişmelerden haberdar ederim
Çok teşekkürler ben de daha 5 gün olduğu için çıkçağına bile ihtimal vermemiştim açıkçası ama test çok hassasmış silik de olsa gösterdi her gün bi tık daha koyulaşıcakmış zatenArkada
Tebrik ederim benimde ilk hamileliğimde çok silik çıkmıştı, benimde doktorum aynı şeyi demişti, pozitif genelde yanılmaz, negatif yanılabilir ama pozitifte pek rastlanmaz demişti, bir de silik çizgi gören arkadaşlar bazen emin olamıyor ama zaten ilk testlerde genelde silik çıkıyo, yine ilk gebeliğimde çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim yani silikte olsa çizgi vaarsa yüksek ihtimal hamilelik oluyo, aklıma gelince tecrübemi paylaşmak istedim, şimdiden tebrikler canım
bence pozitif, tebrik ederim inş öyledirteslerin arasında iki gün var birini adet günümden önce yaptım lütfen bi fikir verir misiniz ne düşünmeliyim heveslenmedim çünkü
Eki Görüntüle 2645416 Eki Görüntüle 2645415
Doktor eğer negatif çıksaydı hata payı var regli bekle derdim dedi. Bence siz bekleyin dilerim olurCanım ben de 6 gün kala yaptım predictor yanlış olma ihtimali var mı sence negatif çıktı çok üzgünüm