Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar bir şey soracağım benim 17.gun ama ovulasyon testi çok çok silik çıkıyor. Normalde 28-29gunde bir regl oluyorum. Bu ay incir kürü yapıyorum. Acaba prolaktin mı yükseldi? Ovulasyonu etkiliyor mu acaba prolaktin yükselmesi? Bıraksam mı kürü? 21gune tamamlasam mı?
Her ay yumurtlama olmayabilir canm yumurta gerektigi olgunluga erisemeyebiliyot stress yapma bekle olir belki. Hormon düzeylerini bilmeden doktora danismadan kur kullanma bence

Her ay yumurtlama olmayabilir canm yumurta gerektigi olgunluga erisemeyebiliyot stress yapma bekle olir belki. Hormon düzeylerini bilmeden doktora danismadan kur kullanma bence
Tüm hormonlar normaldi aslında. İşte bu incir kürü yumurta gelişimi için yapılıyor bunu kullandığım ay gelismeyince sıkıldı canım.

Kötü niyetli değil soranlar biliyorum ama kötü hissettiriyorlar. Devamlı bu yıl çocuğum olsa okula başladığında şu yaşta olacağım diye üzülüyorum. Yavaş yavaş delirecegim herhalde 😂 o yüzden etraftakilerden çok iç sesim beni yoruyor.
Böyle şeyler düşünmemeye çalışın. İnsanlar neler yaşıyorlar. Rabbim hayırlısı neyse onu versin, hayırlı zamanda versin.

Tabi dönemsel düsebilir canım onlarda da stres sigara baya azaltıyomus benime sim sigara iciyor doktor bırakcaksn mecbur dedi bi 15 gün oldu bırakalı bakalım testte etkisini görcez.. aslında sayıları cok az degil ama niye olmuyor 1 tanecik sperm yetecekken milyon tane var ama gelmiyor aklım matematigim almıyor sabırla bekliyorum ben de 🤷🏻‍♀️ insallah sağlıkla gelsinler bu beklemeler unutulur o zaman :KK68:
Bende hep bunu düşünüyorum o kadar sperm var sıkıntı yok her şey akışında ama o birtaneciğin tutmasına bağlı herşey ne garip..Kısmet işte ondan ötesi yok hayırlı zamanda gelirler inşaAllah 🙏🏻

Bende hep bunu düşünüyorum o kadar sperm var sıkıntı yok her şey akışında ama o birtaneciğin tutmasına bağlı herşey ne garip..Kısmet işte ondan ötesi yok hayırlı zamanda gelirler inşaAllah 🙏🏻
Aynen öyle Allah ol derse olacak.. insalalh tez vakitte bizlere de nasip eder :dua:

Kizlar eşler icin sperm testini ürolojimi yapıp sonuclari değerlendiriyor? Ben eşime ürolojiden randevu alayim dimi..Gidip sperm testi yaptirmak istiyorum diyince yapıyorlar mi

Kizlar eşler icin sperm testini ürolojimi yapıp sonuclari değerlendiriyor? Ben eşime ürolojiden randevu alayim dimi..Gidip sperm testi yaptirmak istiyorum diyince yapıyorlar mi
Tüp bebek merkezleri yapıyor diye biliyorm ama.turkiye de her doktor yapiyor mu bilemem 🤷🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X