Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklemekten başka care yok bat günü test yaparsın bi canım
Aynen canım öyle yapacağım bugün ne biterse 4 günüm kalıyor canım bir şey daha soracağım ben nisan 14 de hasta oldum Mayıs 12'de oldun Haziran 10 da olacağım diye düşünürüm benim adetim 2 gün hep öne geliyor acabs düzensizlik mi senin de hiç öyle oldu mu

Aynen canım öyle yapacağım bugün ne biterse 4 günüm kalıyor canım bir şey daha soracağım ben nisan 14 de hasta oldum Mayıs 12'de oldun Haziran 10 da olacağım diye düşünürüm benim adetim 2 gün hep öne geliyor acabs düzensizlik mi senin de hiç öyle oldu mu
Benim +-2 oynar düzensizlik değil bı gayet düzenli merak etme

Ben arkadaşın testi icin söyledim.. benim bata 3 gün var henüz test yapmadim🙈
O zaman darisi bize canim benim kasik agrim var biraz ama gazdanda olabilir gibi geldi cooook afedersiniz hareketlenme hissediyorum icimde cunku wc gittim kahverengide gelmiyo artik noluuyoooor bizeeeee :KK49: :KK49: :KK49: :21:

Benim +-2 oynar düzensizlik değil bı gayet düzenli merak etme
Ben dedim belki düzensizdir hep iki kere öne geliyor acaba Haziran günde 2 kere öne gelecek mi o yüzden ben 5 günüm var diyorum normalde 7 günüm var 12'sinde olmam gerekiyor diğer ayın 12'sinde oldum çünkü ama iki kere önüne geliyor insan kafasını karıştıriyor gerçekten

Ben dedim belki düzensizdir hep iki kere öne geliyor acaba Haziran günde 2 kere öne gelecek mi o yüzden ben 5 günüm var diyorum normalde 7 günüm var 12'sinde olmam gerekiyor diğer ayın 12'sinde oldum çünkü ama iki kere önüne geliyor insan kafasını karıştıriyor gerçekten
Adet düzeninizi ayın günlerine göre değil adet döngünüze göre takip edin. Adetinizin 1. Günü döngünüzün ilk günü oluyor. Daha sonra sayın kaç günde bir adet oluyorsunuz. Bu şekilde daha doğru takip etmiş olursunuz

Ben de prowomen kullanıyorum esimese north vital verdi hız sorunumuz var diye tüp bebekte de yine yumurtayla spermin iyi hazrlanmış olması gerekiyormus bakalım etki etcekmi o da kullaniyor bende.. infolic nasıl bisi vitamin mi insallah haziran ayı bebisle gelir kuzum ve tüp bebeğe de gerek kalmaz insallah :dua:
Ayy inşallah şifa olsun eşine de sana da 🙏🏻
İnofolık içinde inositol olan folık asıt, daha cok pko hastalarına verılırmıs yumurta kalıtesını artırmak gelıstırmek ıcın, saglıklı ınsanlar da da gebelık surecını hızlandırmaya yardımcı oluyormus arkadsıma eczacı arkadsı bunu kullan demıs, bende aldım işte adet bıtımınden berı ıcıyorum sogan kuru ek olarak da.. İnşallah gerek kalmaz ama pek Bı umudum yok cnm 2 yılda hıcbır gebelık emaresi yasamadım 😔 bu arada bu ay da esım caksır ve coban cokerten kullanıyor
Hayırlısı bekleyip gorcez..

Valla doktorun kapısından cıktım bildiriminiz geldi :) çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
Mrblar hayırlı olsun canım 🤩 bnmde iki gündür testte silik çıkıyor ama bilemedim Bat tarihime 3 gün var

Ayy inşallah şifa olsun eşine de sana da 🙏🏻
İnofolık içinde inositol olan folık asıt, daha cok pko hastalarına verılırmıs yumurta kalıtesını artırmak gelıstırmek ıcın, saglıklı ınsanlar da da gebelık surecını hızlandırmaya yardımcı oluyormus arkadsıma eczacı arkadsı bunu kullan demıs, bende aldım işte adet bıtımınden berı ıcıyorum sogan kuru ek olarak da.. İnşallah gerek kalmaz ama pek Bı umudum yok cnm 2 yılda hıcbır gebelık emaresi yasamadım 😔 bu arada bu ay da esım caksır ve coban cokerten kullanıyor
Hayırlısı bekleyip gorcez..
Peki esinde bir sorun var mı.. bu arada benimde 1 bucuk yılı gecti ben de ne kimyasal ne normal gebelik hic yaşamadım esimde problemler çıktı simdide benim tsh yükseldi asırı stres yaptığım icin.. bu arada ben de soğan küru yapmıştım canım prolaktinimi yüksekttim o da gebeliğe engel oluyormus prolaktin degerin çok düşük degilse kullanma istersen yada kullandiktan sonra bi baktır canım yükselmemesi gerek o hormonun.. Allah hayırlı ise sağlıklı gebelikler nasip etsin bizlere ne kadar kendimizi üzsekte boş canım kendini uzme sakın😘

Peki esinde bir sorun var mı.. bu arada benimde 1 bucuk yılı gecti ben de ne kimyasal ne normal gebelik hic yaşamadım esimde problemler çıktı simdide benim tsh yükseldi asırı stres yaptığım icin.. bu arada ben de soğan küru yapmıştım canım prolaktinimi yüksekttim o da gebeliğe engel oluyormus prolaktin degerin çok düşük degilse kullanma istersen yada kullandiktan sonra bi baktır canım yükselmemesi gerek o hormonun.. Allah hayırlı ise sağlıklı gebelikler nasip etsin bizlere ne kadar kendimizi üzsekte boş canım kendini uzme sakın😘
Kuzum benım bu zamana kadar İnsülin dısında hiçbiri yukselmedı 2 yılda kac kere tahlıl yaptırdım sayısını bılmıyorum İnan, eşim de 2 kere sperm testi yaptırdı sayı cok fazla hız da toplam 52 cıvarı cıkıyor.. Bilmiyoruz neden olmuyor am aiyş bi doktora da gidemedik açıkçası.. Hepsı nomrla olur dıyıp yolluyor..

Benim kahverengi leke bildiginiz damladi ve parca halinde peceteye geliyor kasiklarda agirmaya basladi bu ayda husran 2 gunde erken olucam boyle giderse :mad::mad:

Kuzum benım bu zamana kadar İnsülin dısında hiçbiri yukselmedı 2 yılda kac kere tahlıl yaptırdım sayısını bılmıyorum İnan, eşim de 2 kere sperm testi yaptırdı sayı cok fazla hız da toplam 52 cıvarı cıkıyor.. Bilmiyoruz neden olmuyor am aiyş bi doktora da gidemedik açıkçası.. Hepsı nomrla olur dıyıp yolluyor..
Canım eşinin normal çıkıyorsa sen yumurtalarını daha kaliteli hale getirmeye calis doktorlar diyor ki spermi inceliyoruz ama yumurtanın kalitesini bilemiyoruz diyorlar bal arı sütü polen karışımı günde 1 tatlı kaşığı kullan impryl diye takviye edici ilaç var tüp bebekten önce kullandiriyormus doktorlar b vitaminin çeşitleri çinko falan var içinde, Omega ve e vitamini kullan bunlar tüp bebek doktorlarının verdiği şeyler ağustosa kadar ancak etki eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X