Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim vallah bende kullanmistim subat ayinda bana 3 tane verdi uc gece kullandim afedersin cok ozur dilerek yaziyorum uc sabahta fitil eriyip pecete koymustum pecetenin ustunde akmisti ben cok akintim var diye gitmistim doktora
Bnm de fitile başladm başlayalı akıntım var sarı akkntı herhalde ıltıhabı temizliyor bende 3gun kullanıcam bakalım faydası olur inşaAllah temizler

Evet yaklaşmış pike, bebeğim bu testler biraz hassas test yaparken iyi gözlemle, pik oldugunda idrardan cıkarmadan t çizgisi beliriyor, pik oldugunu oyle anlıyorum ben dıger gunlerde 5 dk ıcın de koyulasıyor ama pik oldugunda ıdrarın ıcındeyken koyulasır
Aa tamam kuzum ona dikkat edeyim bu biraz bekledikten sonra çıktı belirginleşti yani ne olur ne olmaz diye değerlendirdim bu akşam 😬
Benim bugün 14.gunum a o kadar silik çıkıyor ki moralim bozuldu. Senin ne güzel koyulaşmış canım. Bugün ovulasyon bekliyordum acaba ilaçla uyarılmasa hiç mi büyümüyor diye canım sıkıldı. İncir kürü yapmıştım bir de. Eşim de tutturdu Ankaraya gidelim iyi bir Dr a görün diye. Allah'ım bize sabır versin. Ne zor.
Canım bozma moralini illa 14. Gün olacak diye bir şey yok konuşuldu daha önce, 21.güne kadar pik görenler var. Ama gidebiliyorsan referansı iyi olan bir tüp bebek doktoruyla görüşmeni öneririm. Normal kadın doğum doktorları oyalıyor insanı.

8 mayista 10 haftalik bebegimin kalp atisi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim 3 sene beklemenin ardindan mucize bir suprizle geldi melegim ama benimle kalamadi bukadar uzun surede kaldigim icin kurtajdan sonra kanamam bitince hic korunmadik doktor kurtaj gununu adet gunun olarak baz al demisti nezaman adet olucam bilmiyorum ama dongum 28 gun doktorun dedigine gore iki gun icinde adet olmam lazim bakalim rabbimden hayirlisini istiyorum bana dua edin insallah bir mucize daha yasarim bende bir kosede beklemede kalayim belki bu topik bana ugurlu gelir
Yaa çok geçmiş olsun 😢 inşallah uğurlu gelir bu topik sağlıklı hayırlı bir evladınız olur ❤️

Aa tamam kuzum ona dikkat edeyim bu biraz bekledikten sonra çıktı belirginleşti yani ne olur ne olmaz diye değerlendirdim bu akşam 😬

Canım bozma moralini illa 14. Gün olacak diye bir şey yok konuşuldu daha önce, 21.güne kadar pik görenler var. Ama gidebiliyorsan referansı iyi olan bir tüp bebek doktoruyla görüşmeni öneririm. Normal kadın doğum doktorları oyalıyor insanı.

olsun ön alıstırma olmus :KK45: testten gözünü ayrmaaa sen,ama yarına tam pık olur,iki gün pik sürse yıne pazar gunu beraber yumurtlarız.adet tarıhımız aynı gıbıydı sankı

Temmuzda gideceğiz sanırım. Ankara Başkent Hulusi zeyneloglu İstanbul Memorial Semra kahraman i araştırıyorum. Online görüşmeleri de varmış. İnşallah gerek kalmaz.

Benimde 10 gün var ekler misiniz . Birde nirssey sormak istiyorum ovulasyon testim bugün tekrar koyulasmaya başladı bilgisi olan var ise paylaşır mı acaba

Bugün 21. Gün ve hala pik olmadı ovülasyon testim...adetime kaldi 1 hafta falan...hicbir yumurtlama belirtim de yok...çok fazla değerlendirme de yapamadik piki görmeyince...bu adette doktor yolu gözüktü bana...zaten yumurta tembelliğim var...ya büyümüyor yada çatlamıyor...bakalim ilac tedavisine cevap vericeklermi

8 mayista 10 haftalik bebegimin kalp atisi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim 3 sene beklemenin ardindan mucize bir suprizle geldi melegim ama benimle kalamadi bukadar uzun surede kaldigim icin kurtajdan sonra kanamam bitince hic korunmadik doktor kurtaj gununu adet gunun olarak baz al demisti nezaman adet olucam bilmiyorum ama dongum 28 gun doktorun dedigine gore iki gun icinde adet olmam lazim bakalim rabbimden hayirlisini istiyorum bana dua edin insallah bir mucize daha yasarim bende bir kosede beklemede kalayim belki bu topik bana ugurlu gelir
Amiiinnn inşallah ugurlu gelir ♥️ rabbim sabir versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X