Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şifa olsunn yarasın inşallahh 😍 e alayım madem ben de eczanede çalışırken çok veriyorduk da dikkat etmemişim içeriğine hiç baya iyiymiş inşallah biz de hamile kalırız da öneririz ya 😏
İnşallah canım ya her ay bi umut inşallah güzel haberler alırız fayda sağlar 🥰🙏

Canım benim teşekkür ederim testlerden kaynaklı sanırım iyi ki almışım Sohrab Sohrab sağolsun😍 inşallah değerlendirebiliriz bakalım heyecanlandım şimdi 😅
Bu arada solgar vm içeriği süpermiş inositolle folik asit de var içinde bunlar bitince ondan mı alsam acaba
Pik mi gördün yoksa ❤️

eczhnm eczhnm solgarın içindeki inositol 100 mg çok fazla değil ben o yüzden diğer hapı da içiyorum canım normalde doktorlar günde 2 tablet öneriyor inofolic combi de de, venatura yı da ben 2 tablet içince aynı mg ı yakalamış oldum
Aa anladım canım o zaman onu da ayrı alırım ben de 😍

Eklentiler

• AAE7ADCD-5A17-4358-AC91-583054F921D9.jpeg
    AAE7ADCD-5A17-4358-AC91-583054F921D9.jpeg
    156,6 KB · Görüntüleme: 41
Canım pike yakın galiba bak foto atayım 😊

Canım 7 gün sürdü pazar regl bitti pazartesi başladım o silikti zaten attım çöpe, bugün döngünün 10.günü yani benim döngüm kısaldı heralde.
Bu testler baya hassasmış canım o yüzden güveniyorum belki kaset testte doğru günü bile yakalayamadık ben hiç verim alamadım

Canım pike yakın galiba bak foto atayım 😊

Canım 7 gün sürdü pazar regl bitti pazartesi başladım o silikti zaten attım çöpe, bugün döngünün 10.günü yani benim döngüm kısaldı heralde.
Evet yaklaşmış pike, bebeğim bu testler biraz hassas test yaparken iyi gözlemle, pik oldugunda idrardan cıkarmadan t çizgisi beliriyor, pik oldugunu oyle anlıyorum ben dıger gunlerde 5 dk ıcın de koyulasıyor ama pik oldugunda ıdrarın ıcındeyken koyulasır

Kızlar merak ettiğim bişey var regl dönemleriniz nasıl geçiyor pıhtı oluyor mu, yoğunluğu nasıl yaşıyorsunuz?
Değişkenlik gösterirdi genç kızken. Ama son 1 yıldır çok yoğun olmaya başlamıştım zaman zaman. Gebelik öncesi testlerde rahim duvarının arkasında doktorun dediğine göre önemsiz bir miyom çıktı. Söylemesem bile olurdu yani gebeliğe hiç bir etkisi yok dedi. Ama belki bundan ötürü mü arttı son bir yıldır kanamam diye düşünmüştüm.
Benim ilk olduğumdan beri berbattır regl dönemim de öncesi de. Yoğun bulantı, bazen kusma, şişkinlik, sivilce, ruh halinde dengesizlikler hatta depresyona girecek gibi olurdum. Ve kasıklarda sancı. Regl dönemimde de acillik olmuşluğum ya da daha beteri, acile gitmek için bile kıpırdayamayacak kadar ağrılar yaşadığım oluyor.

Kızlar merhaba benim adetime 5 gün filan var kasıklarımda ağrı oldu adet olucam sandım, evde ovülasyon testi vardı böyle çıktı. Normalde bi tık daha açık olurdu şimdi koyu çıktı biraz, sizce hamilelikten olabilir mi, yaşayan var mi bu durumu
DB99280B-CACB-49D5-826D-8D53FBF8E8AD.jpeg

Kızlar yorum bekliyorum yumurtlama olmamış ama yaklaşmış sanki üstteki dün 4te yaptım alttaki az önce yaptım saat 5buçukta. Bir de farklı su gibi ama beyaz akıntım vardı 🤔
Benim bugün 14.gunum a o kadar silik çıkıyor ki moralim bozuldu. Senin ne güzel koyulaşmış canım. Bugün ovulasyon bekliyordum acaba ilaçla uyarılmasa hiç mi büyümüyor diye canım sıkıldı. İncir kürü yapmıştım bir de. Eşim de tutturdu Ankaraya gidelim iyi bir Dr a görün diye. Allah'ım bize sabır versin. Ne zor.

Adetin 10.günü hsg çektirdim doktorun isteğiyle trtemiz cıktı cok şükür..doktor da bsy demedi ama ben normalde 12. gün yumurtlardım 10.,11. gün ovu testı yapmadım ztn ilişki yasağı var dıye 48 saat ilişki yasğı var dendi bana 13. gün de ovu yaptım ama cıkmadı catlamıs gbı bır sılık cızgı o kdr..ondan sonrada koyu cizgi yakalayamadım.ama 13. gün çatlama cızgısı ıse o gun ılıskı oldu anlayamadım yanı bu ay nasıl bır denge oldu cokta sallamıyorum artık testlerı ztn ama gunasırı bırkac kere dha denerım olmazsa da her ay rahat yumurtlamayı goruyordum ben bu ay yakalayamdım..belki de 11. gün yumurtladım ılıskı yasagı oldugu gün.. eczhnm eczhnm
Adet döngünüz kaç gün. 11 gün yumurtluyirum dediniz

X xnobodyx bir fikrim var ☺ Hamiş olan arkadşlarımızla kısa bir röportaj yapılsa sat, yumurtlama ve çatlama günleri, çatlamadan sonra kaçıncı gün idrarda ve kanda gebeliği öğrendiği ve ilk hcg değeri gibi ☺ Bunları da ilk sayfaya sabitlesek benim gibi meraklılar için çok faydası olur diye düşünüyorum ☺
Güzel fikir canm ama o kadar vaktim olmuyor ama sen oyle hi sayfa acabilirsin aslında annelerle röportaj diye. Hamile kalanlara sorarsin sende paylaşırsn olabilir :KK25:

Kızlar yorum bekliyorum yumurtlama olmamış ama yaklaşmış sanki üstteki dün 4te yaptım alttaki az önce yaptım saat 5buçukta. Bir de farklı su gibi ama beyaz akıntım vardı 🤔
Pik olur yarin ama sen degerlendir catlayana kadar es gecme belinize kuvvet burda oyalanma :KK73:

8 mayista 10 haftalik bebegimin kalp atisi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim 3 sene beklemenin ardindan mucize bir suprizle geldi melegim ama benimle kalamadi bukadar uzun surede kaldigim icin kurtajdan sonra kanamam bitince hic korunmadik doktor kurtaj gununu adet gunun olarak baz al demisti nezaman adet olucam bilmiyorum ama dongum 28 gun doktorun dedigine gore iki gun icinde adet olmam lazim bakalim rabbimden hayirlisini istiyorum bana dua edin insallah bir mucize daha yasarim bende bir kosede beklemede kalayim belki bu topik bana ugurlu gelir

Sizin bat kaçtı bnm de mide bulantım göğüs sis ama hassasiyet yok kask ve bel ağrısı var
Merhaba benimde gogusler şiş hassasiyet yok bel agrisi var hic yasamadim regl oncesi akinti var ara dira rengi degisiyor anlamadim test yaptim negatif cikti 1gunde gecti reglim neyapsam bilemedim yarin kan mi versem acaba nediyosunuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X