Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merak ettiğim bişey var regl dönemleriniz nasıl geçiyor pıhtı oluyor mu, yoğunluğu nasıl yaşıyorsunuz?

Kızlar 2 gündür çok kötüydüm sağlık ocağına gittim adete 1 hafta var henüz doktor gebelik için kan aldı ama kansızlıkda olabilir dedi dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu aydan hiç umudum yok ama hayırlısı olsun hakkımızda 😌

Bende bazen pıhtı oluyor yoğunlukda aşırı değil normal oluyor
Benim normalde pıhtılı olurdu ama sadece yoğun günümde 1 2 kere pıhtı düşerdi kimyasaldan sonra 2 ay aşırı pıhtılı geçirdim bu ayda bugün en yoğun günüm yine pıhtı geldi bakalım devamı gelecek mi

Kızlar 2 gündür çok kötüydüm sağlık ocağına gittim adete 1 hafta var henüz doktor gebelik için kan aldı ama kansızlıkda olabilir dedi dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu aydan hiç umudum yok ama hayırlısı olsun hakkımızda 😌
Geçmiş olsun canım inşallah düzgün çıkar değerlerin fakat sağlık ocağı sonuçlarında sıkıntı çıkarsa hastanede de mutlaka baktır tekrar benim sağlık ocağında haşimato gibi çıktı değerlerim karalar bağladım sonra büyük bi hastanede tekrar kan verdim değerlerim gayet normal çıktı doktor hiç bişey yok gayet normal dedi o değerlere kalsa ilaca başlayacaktım

Geçmiş olsun canım inşallah düzgün çıkar değerlerin fakat sağlık ocağı sonuçlarında sıkıntı çıkarsa hastanede de mutlaka baktır tekrar benim sağlık ocağında haşimato gibi çıktı değerlerim karalar bağladım sonra büyük bi hastanede tekrar kan verdim değerlerim gayet normal çıktı doktor hiç bişey yok gayet normal dedi o değerlere kalsa ilaca başlayacaktım
Teşekkür ederim🌸Tamam canım yarın gidecem sonuçlar için yazarım buraya da

Benim normalde pıhtılı olurdu ama sadece yoğun günümde 1 2 kere pıhtı düşerdi kimyasaldan sonra 2 ay aşırı pıhtılı geçirdim bu ayda bugün en yoğun günüm yine pıhtı geldi bakalım devamı gelecek mi
Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladın canım

Şubatta oldu benim canım battan bi gün önce idrar testinde pozitif çıktı kanda da pozitif çıktı fakat 5 gün sonra kanama başladı tekrar kan verdiğimde beta düşmüştü
Anladımm kuzum geçmiş olsun allah inşallah tekrar sana sağlıklı bir gebelik nasip eder

Sağlık ocakları hamileyken decavit veriyor ya ücretsiz ben ilk hamileligimde çok geç öğrenmiştim hep ücretli almıştım.folik asit de veriyor mu ücretsiz bilen var mı?

Rica ederim yaz mutlaka yapınca.. hadi insallah😊
Sabah yaptım canım telefonumun kamerası çok iyi çekmiyor ama bugün pembe çizgiyi gördüm inşallah yanılma payı yoktur 🙏

Eklentiler

• IMG_20200603_102257.jpg
    IMG_20200603_102257.jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 49
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X