Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizce sonuc alirmiyim var mi sonuc alan hic
2-3 gün kala bile yapıp sonuç almayanlar daha sonra bat tarihi 1 gün geçince pozitif çıkanlar var ☺️ Negatif görmek sizi sadece üzer belki de gebeyseniz en iyisi beklemek çizgi görseniz de bişi farketmicek doktor da bat tarihi ilerleyince gel dicek ☺️ En azından 3 gün daha beklemelsiniz tabi en güzel batı 2 gün geçmesi yani 17. Gün ☺️

Daha olmadım canım.
Birkaç gündür mide bulantım kasık batmam var
Afedersin kabız oldum
Haftasonu da göğüs sızlaması ile uyandım. Ben böyle bir acı hissetmedim.
Ya regl belirtisi ya da hamilelik
Umarım hamileliktir :dua: :dua: :dua:
İnşallah hamilesindir canm ama kafana takiyosan bunlar yumurtlama değerlendirdiğin icin olan belirtiler

İnşallah hamilesindir canm ama kafana takiyosan bunlar yumurtlama değerlendirdiğin icin olan belirtiler
Kafama aslında takmıyorum gibi ama nasıl gider insanın aklından😔
O yüzden cumaya kadar bekleyeceğim test yapmayacağım. Negatif yerine kırmızıları görmeyi tercih ederim

2-3 gün kala bile yapıp sonuç almayanlar daha sonra bat tarihi 1 gün geçince pozitif çıkanlar var ☺ Negatif görmek sizi sadece üzer belki de gebeyseniz en iyisi beklemek çizgi görseniz de bişi farketmicek doktor da bat tarihi ilerleyince gel dicek ☺ En azından 3 gün daha beklemelsiniz tabi en güzel batı 2 gün geçmesi yani 17. Gün ☺
Himm tesekkur ederim cevabiniz icin♥️☺ allahim gonlume sabir versin ben beklemeye raziyim bazen insan sabredemiyor bende emin olmak icin uzulmemem icin bekliyicem insallah 🤲🏻

Sanırım hormonlarimiz degistigi icin 😔 ağrılı derken ayrıntı verebilir misin? Mesela ben cırcır oluyorum kusuyorum ama bu sadece reglinin 1.günü oluyor sonra rahatliyorum. Ama sadece mayıs ayinda regli oncesi 3 gun ve reglimde 2 gun hem karin agrisi bel agrisi bacak agrisi felaket bir sekilde cektim buda endiselendirdi dr ye gitmem gerekiyor sanirim bilmiyorum
Bende tıpkı anlattığınız gibi oluyorum maalesef özellikle mayıs ayında çok kötü geçti reglim bir önceki ayda ilk günü kustum çok afedersin ishal oldum ilk günden sonra geçti evlenmeden öncede vardı da ama bukadar değildi

Canım benim bat bugün. Adet olmadım ve merakımdan her gün test yapıyorum kimyasal mi değil mi diye. Daha önceden almıştım fazla fazla. Bugün iki kez yaptım. Testler bu şekilde. İnşallah adet olmazsam cumaya randevu aldım doktora gidicem. İnşallah her şey yolundadır❤🙏
Tebrik ederim ne güzel çıkmış çizgiler benim bat’a iki gün var bunları görünce test yapasım geliyor:KK9:

Kafama aslında takmıyorum gibi ama nasıl gider insanın aklından😔
O yüzden cumaya kadar bekleyeceğim test yapmayacağım. Negatif yerine kırmızıları görmeyi tercih ederim
Kesinlikle bence de bekle :dua: bende takmamaya çalışıyormuş kendimi dinlememeye belirti aramamaya gayret ediyorm kendimi yemeğe verdim agzim bos durmuyor 😂 mesgale ariyorm ve test almadm bu ay adet olmazsam alırım cunku temiz bir tek çizgi görmeye alıştım

Eklentiler

• IMG_20200602_230221.jpg
    IMG_20200602_230221.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20200602_230109.jpg
    IMG_20200602_230109.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 68
Normalde adet döneminde hiçbir belirti yaşamazdım ama geçen ay hiç yaşamadığım kadar çok göğüs hassasiyeti ve gaz sancısı ara ara baş dönmeler yaşayıp hamile olabileceğime yordum tabiki değilmişim bu ay hiçbir belirtiyi yormucam😂 hamile kalmak istediğim için önceden farkında olamadığım şeyler şimdi daha çok ilgimi çekiyor sonrası kocaman hayal kırıklığıydı bakalım bata 12 gün kaldı🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X