Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim iki kızım var erkek ihtimalini arttırır diye tek iliski denedim reglin 15. Gününde..
bugun sabahtir da hafif ayrılarım var hem bel hem kasik değişik hissediyorum

Kızlar mrb Bat günüme 6 gün var regl belirtileri yaşıyorum kasiklarda ağrı göğüslerde şişlik falan..Test yapsam çıkarmi acaba bide spor yapıyorum iki gündür kilo verme amaçlı sizce eğer varsa yani çok umudum yokta zararlı olurmu acaba

Benim de bata 6 gün var.. kasik agrilarim başladı bugun

erken idrarda çıkmaz henüz

Henüz çıkmaz, çıkanlar çok nadir oluyor ama bekleyin yine de.
Spora ben de başladım ama bir yandan da tedirginim hoplamalı zıplamalı hareketler var yumurtlamadan sonra sadece spor aletlerini kullanırım büyük ihtimalle.

Akıntı artisi oluyor diye biliyorum onu da baz aldım ama tabi kısmet .. agrilarim arttı sma hamile değilsem de yumurta takibi yaptırmak daha mantıklı dediğiniz gibi

Akıntı artisi oluyor diye biliyorum onu da baz aldım ama tabi kısmet .. agrilarim arttı sma hamile değilsem de yumurta takibi yaptırmak daha mantıklı dediğiniz gibi
İşte bazen akıntıdan önce ilişkiye girmek gerekiyor, o yüzden aslında ya ovulasyon ya doktor takibi önemli

Benimde adetim çok ağrılı geçer evlendiğimden beri de daha çok ağrılı geçmeye başladı
Sanırım hormonlarimiz degistigi icin ağrılı derken ayrıntı verebilir misin? Mesela ben cırcır oluyorum kusuyorum ama bu sadece reglinin 1.günü oluyor sonra rahatliyorum. Ama sadece mayıs ayinda regli oncesi 3 gun ve reglimde 2 gun hem karin agrisi bel agrisi bacak agrisi felaket bir sekilde cektim buda endiselendirdi dr ye gitmem gerekiyor sanirim bilmiyorum

Tebrik ederim hamilelerin duasi kabul olur bizim icinde eder misin

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istedim. Benim adetlerim malesef düşüğümden beri 6 aydır çok aşırı düzensiz ama ortalama benimde bat 30.06. falan olabilir benide listeye eklersen cok sevinirim X xnobodyx

Burada sizinle sohbet ederek ve fıkır alışverişi yaparak günlerimi geçirmek isterim

Rabbim bütün isteyenlere tez vakitte sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…