- 17 Mayıs 2020
- 162
- 179
- 36
Benim iki kızım var erkek ihtimalini arttırır diye tek iliski denedim reglin 15. Gününde..14. Gün olur cnm ama 3 gün öncesi ve 3 gün sonrasında da degerlendırme yapmalısın, spermın yasama süresini göz alarak.. Benım de düzenli adetim 29 günde bazen 30.günde olur 15. Gün oluyor ovulasyon testleri ile de kesinleştirdim 7 8 aydır hep oyle, bu ay test almadım
İnşallah tutmustur, Allah gönlünüze göre versinBenim iki kızım var erkek ihtimalini arttırır diye tek iliski denedim reglin 15. Gününde..
bugun sabahtir da hafif ayrılarım var hem bel hem kasik değişik hissediyorum
Eki Görüntüle 2643454olumsuz dimi arkadaşlar
Aynen tek cizgi olumsuz oluyor hayirlisi bende yaptim tek cizgi cikti ama o bile silik cikti anlamadim bekliyorum bense bugun regk gunum suana dek bisi yok
Cok teşekkür ederimİnşallah tutmustur, Allah gönlünüze göre versin❤
Benim de bata 6 gün var.. kasik agrilarim başladı bugunKızlar mrb Bat günüme 6 gün var regl belirtileri yaşıyorum kasiklarda ağrı göğüslerde şişlik falan..Test yapsam çıkarmi acaba bide spor yapıyorum iki gündür kilo verme amaçlı sizce eğer varsa yani çok umudum yokta zararlı olurmu acaba
Benimde düzenli ama her ay farkli yumurtlama gunlerim oluyor. Bazen 7. Gun bazen 11. Gun gibi. Yine de sen blirsinBenim regl günlerim düzenlidir 28 günde bir hastalanırım, buna göre yumurtlama günüm 14. Gün bende ne olur ne olmaz 15 I değerlendirdim..
14. Yada 17. GünEğer tutmazsa da üzülmeyeceğim ilk deneme bu, doktor kontrolünde planlarım bakalım hayırlısı..
İdrar testinde kaçıncı gün çıkıyordu?
Aynen canım sen ilk onu önermiştinAynen ınnovita kullandığımdan beri herkese tavsiye ettim..
Henüz çıkmaz, çıkanlar çok nadir oluyor ama bekleyin yine de.Kızlar mrb Bat günüme 6 gün var regl belirtileri yaşıyorum kasiklarda ağrı göğüslerde şişlik falan..Test yapsam çıkarmi acaba bide spor yapıyorum iki gündür kilo verme amaçlı sizce eğer varsa yani çok umudum yokta zararlı olurmu acaba
Kesinlikle, herkesin düzeni de farklı bazılrı hep aynı gün yumurtlama yaşıyor, benimki iyice karıştı şuanBenimde düzenli ama her ay farkli yumurtlama gunlerim oluyor. Bazen 7. Gun bazen 11. Gun gibi. Yine de sen blirsin
Benimde düzenli ama her ay farkli yumurtlama gunlerim oluyor. Bazen 7. Gun bazen 11. Gun gibi. Yine de sen blirsin
İşte bazen akıntıdan önce ilişkiye girmek gerekiyor, o yüzden aslında ya ovulasyon ya doktor takibi önemliAkıntı artisi oluyor diye biliyorum onu da baz aldım ama tabi kısmet .. agrilarim arttı sma hamile değilsem de yumurta takibi yaptırmak daha mantıklı dediğiniz gibi
Hayırlısı insallah.. bakalım bata 6 gün var.. normalde gecikmem olmaz bu yüzden belli olurİşte bazen akıntıdan önce ilişkiye girmek gerekiyor, o yüzden aslında ya ovulasyon ya doktor takibi önemli
Sanırım hormonlarimiz degistigi icinBenimde adetim çok ağrılı geçer evlendiğimden beri de daha çok ağrılı geçmeye başladı
Hep stresten hep aklimizdan cikmayisindanKesinlikle, herkesin düzeni de farklı bazılrı hep aynı gün yumurtlama yaşıyor, benimki iyice karıştı şuan
Tebrik ederimCanım benim bat bugün. Adet olmadım ve merakımdan her gün test yapıyorum kimyasal mi değil mi diye. Daha önceden almıştım fazla fazla. Bugün iki kez yaptım. Testler bu şekilde. İnşallah adet olmazsam cumaya randevu aldım doktora gidicem. İnşallah her şey yolundadır❤