Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet instagram da konuyu doktora danıştım o önerdi aktar kadınlarda içiyor dedi bitkisel bu hiçbir şey olmaz dedi gecen ayda içtim ben bi sıkıntı yapmadı bende çok şükür..,olmazsa sadece eşime içiririm
Siz içmeyin.. Dediklerimi arastırın.. Çaksır erkeklerin kullandığı Bı bıtkı, benım de esım çaksır ve coban cokerten suyu kullanıyor suan mesela..

Kızlar 2 gün önce ve dün yumurta çatlamıştı 2 gün değerlendirdik bugun küçük bir trafik kazası geçirdim ve röntgen çektirmek zorunda kaldım röntgen çektirirken kapıda hamileler ve hamilelik belirtisi olanlar giremez yazıyor sorum şu 2 gün önce ve dün değerlendirdik hamile isem bu bir sıkıntı yaşatır mı yoksa daha döllenme bile olmamıştır boşuna mı panik yapıyorum
Daha döllenme olmamıştır diye düşünüyorum inşaAllah bir sıkıntı olmaz ama çok erken zaten daha hamilelik bıle yok bir şey olmaz umarım🙏🏻

Evet instagram da konuyu doktora danıştım o önerdi aktar kadınlarda içiyor dedi bitkisel bu hiçbir şey olmaz dedi gecen ayda içtim ben bi sıkıntı yapmadı bende çok şükür..,olmazsa sadece eşime içiririm
Benim gittiğim bir kaç doktor bu tarz bitkisel ürünlerin kullanılmasının çok tehlikeli olduğunu kadınların kaş yaparken göz çıkardığını söyledi fayda sağladığını sanarken zarar görürsün dedi ben o yüzden hiç kullanmadım bence başka bi doktora daha danışın

Arkadaşlar ben bugün doktora gittim bat 7 haziran 2 ay önce de dusuk yaptım patoloji sonucunda rahimde mikrop tarzı bisey çıkmış tedavi görmem lazımmış 6 ay gebelik yok dedi o yüzden ben devam etmeyecegim inşallah sizlerin biran önce sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.Allaha emanet olun.

Her ay gebelik belirtisi yaşayıp sonuç hüsranla bitiyor bu ay ne yumurtlama takip ettim ne bişey:110: Bat 10 haziran kaldı 9

Arkadaşlar merhaba bu platformu hep takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum ben uzun suredir korunmuyorum ama 2 3 aydir bebek istiyorum. Doktora gittim rahmimin ters oldugunu soyledi benim zaten ilk regl olmamdan bu yana cok agrili geciriyorum bunun rahmin ters olmasiyla bir alakasi olmadigini soyledi rahmin ters olmasi da hamilelikle ilgili bir sorun yaratmayacagini soyledi..bebek istemeye basladigim aydan beri regl agrilarim daha da fazla olmaya basladi normalde 1 gun once agrim olur bu ay 5 gune cikti ve hayatimi ciddi anlamda kisitladi boyle regl donemi yasayan var mi veya bebek isteyenlerde bu surecte böyle geciren var mi? Insallah haziran ayindan umutluyum cok calismaak laizm:)
Benimde adetim çok ağrılı geçer evlendiğimden beri de daha çok ağrılı geçmeye başladı

Benim gittiğim bir kaç doktor bu tarz bitkisel ürünlerin kullanılmasının çok tehlikeli olduğunu kadınların kaş yaparken göz çıkardığını söyledi fayda sağladığını sanarken zarar görürsün dedi ben o yüzden hiç kullanmadım bence başka bi doktora daha danışın
Ben kullanmayım ozmn nolur ne olmaz eşim kullansın sadece

Evet hayıt kullanılabılir, hormonlarınıza baktırdınız mı hıc, normalse bişey kullanmayın..
LH normal değerinin altında çıktı doktor bir kan daha istedi ona baktı tamam sıkıntı yok dedi adet dönemi olduğu için belki düşük çıktı bılmıyorum doğum kontrol ilacı mı kullandın dedi doktor ben hiçbir korunma ilacı kullanmadm hatta eşimde.. son 7aydr korunmayı bıraktk ama olmadı ıkımızde de bir şey çıkmadı sadece tüplere baktırmadm doktor gerek duyarsa onada bakılsın ıstıyorum aslında

LH normal değerinin altında çıktı doktor bir kan daha istedi ona baktı tamam sıkıntı yok dedi adet dönemi olduğu için belki düşük çıktı bılmıyorum doğum kontrol ilacı mı kullandın dedi doktor ben hiçbir korunma ilacı kullanmadm hatta eşimde.. son 7aydr korunmayı bıraktk ama olmadı ıkımızde de bir şey çıkmadı sadece tüplere baktırmadm doktor gerek duyarsa onada bakılsın ıstıyorum aslında
1 yıldan once bakmıyorlar ona canm, olur inşallah, ovulasyon testleri ile takıp et yumurtlama gunlerını, daha yeni sayılırsınız

Kızlaaaar preseed jel yeni adı ile prefert bilgisi olan var mı spermleri hızla yumurtaya ulaşmasını sağlıyor muş hamilelik jeli diye geçiyor baya olumlu yorumlar var doktorlar da önermişler denenebilir diyorlar🤔 senelerce hamile kalmayıp bu jel ile hamile kalanlar olmuş baya

Benim de aynı 1 haftadır regl ağrısı gibi ağrım vardı 2 gündür hiç bi şey yok bat bugün gelen giden yok bakalım ne zaman sökülecek gidiye bekliyorum :işsiz:
Ben tam adet oldum diyorum öyle ağrı var çünkü ama yok iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama işte bi umut belki diyorum
bekliyoruz
Ben tam adet oldum diyorum öyle ağrı var çünkü ama yok iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama işte bi umut belki diyorum
Bakalim bekliyoruz bende olmadim akintim hala devam ediyor bel agrisinda beklemek cok zor ya

Siz içmeyin.. Dediklerimi arastırın.. Çaksır erkeklerin kullandığı Bı bıtkı, benım de esım çaksır ve coban cokerten suyu kullanıyor suan mesela..

Hayır bayanlar için de çok etkili. Özellik yumurtaların gelişimini sağlıyor. O yüzden 14 içiliyor. Evet enzim olayını duydum. Ama bence o biraz abartmış kullanırken

Kızlaaaar preseed jel yeni adı ile prefert bilgisi olan var mı spermleri hızla yumurtaya ulaşmasını sağlıyor muş hamilelik jeli diye geçiyor baya olumlu yorumlar var doktorlar da önermişler denenebilir diyorlar🤔 senelerce hamile kalmayıp bu jel ile hamile kalanlar olmuş baya

Bende çok merak ediyorum kullanan yazabilir mi

Hayır bayanlar için de çok etkili. Özellik yumurtaların gelişimini sağlıyor. O yüzden 14 içiliyor. Evet enzim olayını duydum. Ama bence o biraz abartmış kullanırken
Benim arastırdığım kadarıyla erkekler için bu bitki..benim tavsiyem arkadslara arastırmadan asla kullanmasınlar.. Bu da benim görüşüm

Banu hocayı bende takip edıyorum dedıklerın o kadar doğru ki çok haklısın bende dınledm banu hoca hepımız mucizeyiz öyle kolay olmuyoruz demişti ama bazen de dıyorum bu hemen tutanların hatta haberım bıle yoktu dıyenlerin nasıl oluyo hemen çocuğu neyse Allahın bır bıldığı vardr dediğin gbi sağlıklı olsun bende eşimle yaşamak yaşlanmak ıstıyorum bi çocugumuz olsun tabıkı ıstıyorum ama hayırlıysa biz bılemeyız Allah bılır hayırlısını çevreme de dıyorum cocuk var mı dıye bana da kımseye de sormayın herkesın cocugu olmak zorunda değil kırmayın kimseyi dıyorum kimbilir içimizde neler yaşadığımızı..sevgıler canım Allah gonlundekini kısa zamanda nasip etsn
Canımm çok teşekkürler amin :KK16: Eşinle mutlu mesut bir hayat dilerim, Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın. O kadar doğru söylemişsin ki... İnsanlarhiç düşünmeden soruyorlar pat diye. Düşünmüyorlar istiyorlar mı ya da kendi istiyor ama belki eşi istemiyor, belki sorunları var, belki istedikleri halde olmuyor, belki gebe kaldı ama sıkıntı, acı yaşandı... Ben de eskiden ılımlı cevaplar veriyordum ama bir iki kere tepkimi koyunca sanırım kulaktan kulağa yayılmış artık kimse bişey sormuyor :KK70:
Yanlışlıkla ya da hemen hamile kalanlar hakkında ben de aynı düşünceleri geçiriyorum vallahi aklımdan ne yalan diyim :KK70: Ama evet elbette vardır Allah'ın bir bildiği. Böyle insan her ay her ay heyecanla beklediğim için de evli olup, evliliği yolunda giden ama bebeğini keyfe keder aldıranları da anlayamıyorum çok ince bir konu biliyorum ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X