• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

Kimyasal gebeliği bir çok kadın geçiriyor ancak genelde adetle bebek kaybedildiğinden farkedilmiyor bile. Kim bilir daha önce belki ben de geçirmişimdir. O yüzden adet tarihinden önce test yapmamak gerek aslında. Evet üstten baktıracaksanız 5000 sanırım ama burda vajinal gidiliyor ilk 3 ay ultrason kontrollerinde. Dolayısıyla 1500-2000 yeter diyor doktorlar.

Sonucunuzu yorumlayan doktor söyler zaten doğrusunu ama bildiğim kadarıyla öyle olması gerekiyor. Zaten olur hiç endişelenmeyin. Kanı bugün saat kaçta verdiyseniz pazartesi aynı saatlerde bir daha kan verin bakın artışa bakalım.
Evet ama %60 artsa da iyi diyorlar

Bugün acilde kan verdim sonucumu internetten bakarak öğrendim, doktora göstermedim ancak pazartesi kadın doğum polikliniğine gideyim olmazsa, inşallah güzel sonuçlarla devam ederiz🌸

Bugün acilde kan verdim sonucumu internetten bakarak öğrendim, doktora göstermedim ancak pazartesi kadın doğum polikliniğine gideyim olmazsa, inşallah güzel sonuçlarla devam ederiz🌸
Ya herkes yapıyor bana niye acilde kan testi yapmadılar anlamadım iki hastaneye gittim biri kadın doğum

Sorunsuz ilerleyecek merak etmeyin :) sonuçlarınızı bekliyoruz :)

Ya herkes yapıyor bana niye acilde kan testi yapmadılar anlamadım iki hastaneye gittim biri kadın doğum
Kesinlikle önce sağlık. Risk taşıdığına inanmıyorum buradaki tüm doktorlar yapıyor vajinal ultrasonu :) Acilde test yapılmama konusunu ise boşverin pazartesi öğrenirsiniz daha iyi. Hem açıkçası ben acilde hamilelik testi yapılmasını hiç etik bulmuyorum. Fransa'da da asla acile yaptıramazsınız hamilelik testi. Acil adı üstünde acil durumlar için bu test ise acil bir durum değil sonuçta :) Acili böyle şeylerle meşgul etmemek lazım bu konuda biraz bilinçlenmemiz gerek. kimi okusam acilde test yaptırmış :) dolayısıyla etik olarak aslında size yapılan işlem doğru. Hem zaten pazartesi çarşamba yaptırırsınız testi oh mis gibi cuma da isterseniz ultrasona randevu alırsınız :)

Sorunsuz ilerleyecek merak etmeyin :) sonuçlarınızı bekliyoruz :)

Kesinlikle önce sağlık. Risk taşıdığına inanmıyorum buradaki tüm doktorlar yapıyor vajinal ultrasonu :) Acilde test yapılmama konusunu ise boşverin pazartesi öğrenirsiniz daha iyi. Hem açıkçası ben acilde hamilelik testi yapılmasını hiç etik bulmuyorum. Fransa'da da asla acile yaptıramazsınız hamilelik testi. Acil adı üstünde acil durumlar için bu test ise acil bir durum değil sonuçta :) Acili böyle şeylerle meşgul etmemek lazım bu konuda biraz bilinçlenmemiz gerek. kimi okusam acilde test yaptırmış :) dolayısıyla etik olarak aslında size yapılan işlem doğru. Hem zaten pazartesi çarşamba yaptırırsınız testi oh mis gibi cuma da isterseniz ultrasona randevu alırsınız :)
Yani öyle de bende işte bakıyorum herkes yaptırmış acilde diyorum bana niye yapmadılar ama neyse dediğimiz gibi giderim yaptırırım sıkıntı yok kanama olmadığı sürece. Randevu aldım zaten ama 6. Haftaya falan denk geliyor daha öncesinde gitsem yine birşey görünmez sanırım.

aa çok iyi benimde bat 9 ekim ama ben daha test bile yapmadım pazartesi yapicam bu arada kızlar 2020 haziran anneleri grubunu açalım artık kimileri hamile ben açmak isterdim fakat 2 çocukla zor ugrasamam
Bn asilama yaptrdm mecburiyette kan verdm agri ishal ve bulantidan acile gttm serum takacakti taktrmadm bu yuzden kan verdim pztsi tekrar gdecegm

Merhaba arkadaşlar öncelikle inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız🤲🏼 Bu önümüzdeki 9 ay boyunca birbirimize iyi geliriz ve yardımlaşıp bilgi aktarımı bol olan bi topiğimiz olur 😊

Kasıkta ara ara batmanız var mı normal mi acaba bu?
Bende de var gayet normalmiş dr a sormuştum ben bel ağrısı göğüs ağrısı kasıkta batma bunlar normal belirtiler benim yaklaşık 1 aydır göğüslerim hala ağrıyo mesela herkes de farklı belirti gösterebiliyo

Merhaba adete 2gun kala bhcg 14,5 cıktı kimyasaldır diye düşündüm bugun adetin 3.günü olmadım ve tekrar bhcg yaptırdım 295,5 cıktı hamileyim sanırım 3.olacak

selam arkadaşlar benimde ilk hamileliğim olacak inşallah bat 6 ekimdi 4 ekimde 15 çıktı sonucum 6 ekimde tekrar yaptırdım tahlil 48 çıktı inşallah bir sorun olmaz.

Back