Cikolata ye mutlaka girmeden ben oyle yaptim.. bi de biz izlerken birden uyudu şak die sapsal:)Bende oyleyim ya sali günü doktordaydik . Ise giderken esime bugün randevumuz var dedim yine mi dedine demek yine mi ben merak ediyorum sen etmiyon mu diye fırçaladim bide ikili test için gittik kan verdik bebike baktik . Hareket etmedi yaaaa doktor öksür dedi yok tik yok bizimkinde doktor iyi bebis dedi ama üzüldüm :-( neden hareket etmedi ki Temizlik yapmistim yoruldu heral bebik uyuyordu
Ay KıyamamCikolata ye mutlaka girmeden ben oyle yaptim.. bi de biz izlerken birden uyudu şak die sapsal:)
Bende 1-2 kilo arasında gidp geliyomSabah uyanınca kusuyorum akşam yemek yiyince kusuyorum ilk 3 ay kilo almadığım gbi verdim kızlar sizde kilo ne durumda
Bendr hic bulanti olmadi o yuzden 2 kilo aldim.. bosver en guzeli ilk 3 ay kilo almamakmisSabah uyanınca kusuyorum akşam yemek yiyince kusuyorum ilk 3 ay kilo almadığım gbi verdim kızlar sizde kilo ne durumda
Sabah uyanınca kusuyorum akşam yemek yiyince kusuyorum ilk 3 ay kilo almadığım gbi verdim kızlar sizde kilo ne durumda
Ya cnm kusmaktan sa kilo almak daha iyi emin olBendr hic bulanti olmadi o yuzden 2 kilo aldim.. bosver en guzeli ilk 3 ay kilo almamakmis
Seni çok iyi anlıyorum doktora bgn sorcam bulantı hapını alayım mı diyeah ah aynıyız ya 51 kg ıle başladım 47 48 arası degısıyor suan. ıcım cıktı kaburga ağrılarım desem dahada arttı allah yardımcımız olsun
Seni çok iyi anlıyorum doktora bgn sorcam bulantı hapını alayım mı diye
13. Haftada geçer diyolar sabırla bekleyeceğiz o zamanalma canım bulantı hapı bı ıse yaramıyor aksıne krıze sokuyor
13. Haftada geçer diyolar sabırla bekleyeceğiz o zaman
alma canım bulantı hapı bı ıse yaramıyor aksıne krıze sokuyor
benim göğüslerim sürekli ağrıyor ztn vücüdum da kararmalar oldu anlamadımben cok cektım 5. hafta başladı 8 e kadar hastane ev arası serum kolumda dolaştım. sonunda anladık kı tıp bızım uzerımızde caresız
en güzel sımıt süzme peynır aksam ayva bastırıyor dene derım. senınde öğürmekten kaynaklı gogus altında agrı var mı
Bazen onde bazen geride gelebiliyor canim hic sıkma canini.. benimde dun 2 gun onde gittiBenimde mide bulantilarim hafifledi bu hafta ama yine çamaşır ilaclarina varçamaşır asarken yine çok zorlandim devam edemedim esim bitirdi artik . İnşallah kalici olmaz.
Birşey soracam sizinde bebiklerinizin haftalari birbirinden farkli cikiyor mu ? Sali günü devlette 11+2 cikti üzüldüm hatta birsey yiyemedim buyuyemedi mi diye dün özelde 12+1 çıktıneden ki 9 haftalarimda iki ayri özel e gitmistim doktor secmek icin ondada birbirini tutmadi .
Cihazsan kaynaklanıyor Muş cnm banada 2 gün ileri dediler ztn detaylı ultrason da fln çıkıyor herşey korkacak bişey yokBenimde mide bulantilarim hafifledi bu hafta ama yine çamaşır ilaclarina varçamaşır asarken yine çok zorlandim devam edemedim esim bitirdi artik . İnşallah kalici olmaz.
Birşey soracam sizinde bebiklerinizin haftalari birbirinden farkli cikiyor mu ? Sali günü devlette 11+2 cikti üzüldüm hatta birsey yiyemedim buyuyemedi mi diye dün özelde 12+1 çıktıneden ki 9 haftalarimda iki ayri özel e gitmistim doktor secmek icin ondada birbirini tutmadi .
Benimde mide bulantilarim hafifledi bu hafta ama yine çamaşır ilaclarina varçamaşır asarken yine çok zorlandim devam edemedim esim bitirdi artik . İnşallah kalici olmaz.
Bazen onde bazen geride gelebiliyor canim hic sıkma canini.. benimde dun 2 gun onde gitti
Cihazsan kaynaklanıyor Muş cnm banada 2 gün ileri dediler ztn detaylı ultrason da fln çıkıyor herşey korkacak bişey yok
Aa iyi o zaman icim rahatladi çünkü ben su dahi mide mi bulandiriyor icemiyom bazi günler zorla 3-4 bardakla bitiriyor . Süt , et , yeşillikler yok yani bendesu aralar ona hiç takılma ileri çıkar geri çıkar. 4 aya kadar depodan besleniyor bebek. senın yedıklerın suan ona bısı katmıyor. artık 4 ay ıtıbarıyle onu dıkkate alırsın oda bebek kılosuyla alakalı. benım doktorum oyle dedı.
Benimde fark oluyor sürekli suan bı hafta geride ......önemli degil dedi doktorum bnde takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?