Haziran 2018 anneleri :)

Ayyy hadi insallah hep beraber gun sayarizzz

2000 de gozukuyo hatta hayret bisey sen o dr degistir bencede canimm

Benımde btım 10 11 i gibiydi bugun kan verdim 121 dw benim çıktı çarşamba bi daha gidicem umarım allah hepimize anne olma duygusunu tattırır

selam kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu, 10 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyordum ama eşimi ancak ikna edebildim tek denemede de oldu çok şükür :)

çok çok sevineceğimi sandım ama nedense çok karışık duygular içindeyim bi anda büyük bi sorumluluk çöktü omuzlarıma gibi hissediyorum sanki aylardır çocuk isteyen ben değilmişim gibi.. yavrumla bağ kurabilecek miyim acaba
çok tuhaf karmaşık şeyler hissediyorum bi yandan da suçluluk duygusu.. bi yandan hazır değilmişim hissi..

neden böyle oldu anlamadım

Sikma canını guzelim kolaymi evladın olacak herşeyiyle sorumlu olucaksin böyle hissetmen çok normal annelik hormonları cnm :) hele bir doğsun herşeyi unutucan

Yaaa bende cok istiyorum ilk bebisim olucak ama inan ogrenince ayni duygulari bende yasiyorum.. bi kez daha hamile kalmistim anne karninda kalbi durmustu o zamanda gariptim demek ki dogal bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…