Haziran 2018 anneleri :)

Arkadaşlar bugün ilk kez muayene oldum kadın doğuma. Normalde son adet tarihine göre 6+5günlük gebeyim, doktor 6+2 günlük dedi. O kadar önemli değil üç günlük fark. Doktor ultrasondan bebeğin gelişimine göre mi haftasına karar veriyor? bilgisi olan var mı?

Canını sıkma gecen hafta benimde 3 gun geriydi 2 hafta sonra 3 gun ileri gitti

Kızlar gunaydın biraz önce fark ettim iş yerinde otururken normal değilde biraz yan oturdum yük olan tarafda karnımda baskı hissettim ve o tarafda top oldu sandı mınıgım olabilirmi

Sağlıklı olsunlarda inş.benim bi kızım var 5 yaşında sağda hissettim diye hatırlıyorum :)
Aynen sağlıklı olsunlar tek temennimiz:) insallah erkek olur seninki. Forumlarda hep sağ erkek yazdığı için öyle dedi ama bunun onla alakası yok sanirim erkeğin spermi belirliyomus kiz olursa isim hazır bile bizde:))

Tabiki erkek belirliyor cinsiyeti...öyle mi ne koyucaksın ismini

Kızlar folbiol 5mg folik asit kullanıyorum. Doktorum dün iki günde bir yarım iç dedi.ben her gün içiyordum normalde. Size böyle tavsiyede bulundu mu doktorunuz? Bana az gibi geldi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…