- 21 Nisan 2017
- 215
- 102
- 103
Canını sıkma gecen hafta benimde 3 gun geriydi 2 hafta sonra 3 gun ileri gittiArkadaşlar bugün ilk kez muayene oldum kadın doğuma. Normalde son adet tarihine göre 6+5günlük gebeyim, doktor 6+2 günlük dedi. O kadar önemli değil üç günlük fark. Doktor ultrasondan bebeğin gelişimine göre mi haftasına karar veriyor? bilgisi olan var mı?
Olabulir annesi greyfurt büyüklüğünde rahmin artikKızlar gunaydın biraz önce fark ettim iş yerinde otururken normal değilde biraz yan oturdum yük olan tarafda karnımda baskı hissettim ve o tarafda top oldu sandı mınıgım olabilirmi
Olabulir annesi greyfurt büyüklüğünde rahmin artik
Hangi tarafta?Hatta arkama yaslandım karnımın o tarafı daha şişdi
Hangi tarafta?
Benimde sağda:)Sol canım
Benimde sağda:)
Bende tam tersini duydum:) ama zaten ben kiz istiyorumkız sağda erkek solda derler bakalım tutucakmı canım
Bende tam tersini duydum:) ama zaten ben kiz istiyorum
Aynen sağlıklı olsunlar tek temennimiz:) insallah erkek olur seninki. Forumlarda hep sağ erkek yazdığı için öyle dedi ama bunun onla alakası yok sanirim erkeğin spermi belirliyomus kiz olursa isim hazır bile bizde:))Sağlıklı olsunlarda inş.benim bi kızım var 5 yaşında sağda hissettim diye hatırlıyorum :)
Aynen sağlıklı olsunlar tek temennimiz:) insallah erkek olur seninki. Forumlarda hep sağ erkek yazdığı için öyle dedi ama bunun onla alakası yok sanirim erkeğin spermi belirliyomus kiz olursa isim hazır bile bizde:))
Ahu koymak istiyorum:)Tabiki erkek belirliyor cinsiyeti...öyle mi ne koyucaksın ismini
Benim dun aksamdan beri gecti cok sukur cnm senin ki kac haftalik ben bu arada natur zencefilli seker aldim o iyi geldiBnde de var aynısı
30 kasımda yaptiricam benİkili tarama yaptıran oldu mu
Keşke bnmde geçse ....8 haftalık benim ...nerden bulabilirim o sekeriBenim dun aksamdan beri gecti cok sukur cnm senin ki kac haftalik ben bu arada natur zencefilli seker aldim o iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?