Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar folbiol 5mg folik asit kullanıyorum. Doktorum dün iki günde bir yarım iç dedi.ben her gün içiyordum normalde. Size böyle tavsiyede bulundu mu doktorunuz? Bana az gibi geldi açıkçası.
Benim de folic plus gibi 400mcg folik asit var adi folio ayrica iyot ve b12varbana folibolu bıraktırdı cok yuksekmıs demırı
folıc plus kullanıyorum
Folibol etkisi güçlü olan bir folik ilacı o yuzden dr dinle canimKızlar folbiol 5mg folik asit kullanıyorum. Doktorum dün iki günde bir yarım iç dedi.ben her gün içiyordum normalde. Size böyle tavsiyede bulundu mu doktorunuz? Bana az gibi geldi açıkçası.
İkili tarama yaptıran oldu mu
Canim bosver bulansin sukret ben dungece cok rahatsizlandim saatlerce kustum doktora gittik bebegimin kalbi durmus cok uzgunum rabbim seninkini kuagina almayi nasip etsinKeşke bnmde geçse ....8 haftalık benim ...nerden bulabilirim o sekeri
Canim bosver bulansin sukret ben dungece cok rahatsizlandim saatlerce kustum doktora gittik bebegimin kalbi durmus çokcok uzgunum rabbim seninkini
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Seni çok iyi anlıyorum.ben de düşük yaptım nisan ayında. İlk gebeliğin miydi?Canim bosver bulansin sukret ben dungece cok rahatsizlandim saatlerce kustum doktora gittik bebegimin kalbi durmus cok uzgunum rabbim seninkini kuagina almayi nasip etsin
.Benimde
Canim Allah bir sonrakine upuzun ömür versin.. sanada sabirCanim bosver bulansin sukret ben dungece cok rahatsizlandim saatlerce kustum doktora gittik bebegimin kalbi durmus cok uzgunum rabbim seninkini kuagina almayi nasip etsin
Belirtisi oldu mu kanama falanCanim bosver bulansin sukret ben dungece cok rahatsizlandim saatlerce kustum doktora gittik bebegimin kalbi durmus cok uzgunum rabbim seninkini kuagina almayi nasip etsin
Aynen bende öle uyumayı yemek yemeyi unuttum :) tek onlar iyi olsunda raziyiz.
Sabaha kadar uyumadim bulantidan..napalim mecbur geçecek bu süreç..Sag salim alalım da kucağımıza..Tek derdimiz o olsun
Canim ben bulanti ve kusmadan dolayi birde midemde resmen bir ates topu vardi duramadim evde herşey i çıkartıyordum huzursuz oldum gittimBelirtisi oldu mu kanama falan
Amiiin insallah Allah razi olsun siz de bebeginizi saglikla alin kucaginizaCanim Allah bir sonrakine upuzun ömür versin.. sanada sabir
Kanamam hala yok canim bugun alacaklar nasipse ilginc dimiBelirtisi oldu mu kanama falan