Evet yaa ilginç.. benimde ilk bebek kalp atisi durmuştu basta hic belirtim yoktu sonra aksama sancı ve kanama olmuştu.. devlet hastanesine mi gidiyosun alttanda bakti miKanamam hala yok canim bugun alacaklar nasipseilginc dimi
Canim ben memorial de yaptiracagim siringa ile cekecekler cunku tup bebwk tedavisi goruyordum devam edecegimiz icin mecburwn ozel de olmam gerwkiyir birde bu cok onemli bir olay bence korkuyorumEvet yaa ilginç.. benimde ilk bebek kalp atisi durmuştu basta hic belirtim yoktu sonra aksama sancı ve kanama olmuştu.. devlet hastanesine mi gidiyosun alttanda bakti mi
Bende gram kanama yok ben bu isi bilemedim neden durdu ki seninki cnm biyopsiye gitti miEvet yaa ilginç.. benimde ilk bebek kalp atisi durmuştu basta hic belirtim yoktu sonra aksama sancı ve kanama olmuştu.. devlet hastanesine mi gidiyosun alttanda bakti mi
Özelde olman daha iyi devlet hastanelerinin ultrasonlari cok eski acaba göremediler mi die düşündüm. iyice temizlemeleri lazim rahmi.. üzülme sakın düşüğün ayağı icerde kalır derler benimki peşine geldi. Ama neden düştü acaba genetik testleri falan yaptırdın miCanim ben memorial de yaptiracagim siringa ile cekecekler cunku tup bebwk tedavisi goruyordum devam edecegimiz icin mecburwn ozel de olmam gerwkiyir birde bu cok onemli bir olay bence korkuyorum
Biyopside bisey cikmadi.. Ama genetik testi yaptırdı kan pıhtılaşması çıktı bende şimdi iğne ve ilaç kullaniyorumBende gram kanama yok ben bu isi bilemedim neden durdu ki seninki cnm biyopsiye gitti mi
Ayagi nasil icerde kalirBiyopside bisey cikmadi.. Ama genetik testi yaptırdı kan pıhtılaşması çıktı bende şimdi iğne ve ilaç kullaniyorum
Büyükler öyle der düşüğün ayağı icerde kalır yani pesine hemen bebek gelir manasinda:)) bos kese büyümeye devam eder ama boştur. Demekki sağlıklı değilmiş bi sonra ki insallah sag salim sana tutunacakAyagi nasil icerde kalir
anlamadim cnm siringayla mis zarar vermemek icin rabbim yardim etsin insallah ya benim 1 tane cok saglikli embriyom vardi onu koydular neyse beta hcg deg.guzel cikti sonra kontrolde 2 tane kese cikti 1 tane var 1 tane bos dediler 1 hafta sonra gelin bakalim belki bolunmustur tek yum.ikizi olur diye gityik gene kese bos biri de dolu sonra bebebgin kalbini duyduk guzel ama bos olan kese daha buyuktu bende sasirdim bende acaba bu yuzden bolunmus olabilir mi dedim 1 tane emb 2 kese biri dolu biri bos bu arada pgt yapilmisti en iyisi
Insallahhh guzel Allahim bana ve isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah ne guzel soylemislerBüyükler öyle der düşüğün ayağı icerde kalır yani pesine hemen bebek gelir manasinda:)) bos kese büyümeye devam eder ama boştur. Demekki sağlıklı değilmiş bi sonra ki insallah sag salim sana tutunacak
Bol su iç canimmmGunaydın üşüttüm kızlar okadar da dikkat ediyorum dün gece böbreklerim çok agırdı
Su diyet misir patlaklari varya onlari da deneyebilirsin Ben bugun ondan yedim. Makarna peynirli bunlari yiyebiliyorum. Faydasiz seyler ama mide cok bos olunca da iyice bulaniyorKızlar hiçbirşeyi yiyemiyorum ve üzülüyorum ya sadece su kraker ve limonata fln içiyorum evde yemek kokusuna dayanamıyorum yağlı şeyleri görmek bile istemiyorum
Gerçekten de öyle cnm bgn bu saate kdr bişey yiyemeden az önce midem çok bulandı kuscaktım az kalsın bi kahve yaptım sütlü onu içiyorum çok zor yaSu diyet misir patlaklari varya onlari da deneyebilirsin Ben bugun ondan yedim. Makarna peynirli bunlari yiyebiliyorum. Faydasiz seyler ama mide cok bos olunca da iyice bulaniyor
Bol su iç canimmm
Su diyet misir patlaklari varya onlari da deneyebilirsin Ben bugun ondan yedim. Makarna peynirli bunlari yiyebiliyorum. Faydasiz seyler ama mide cok bos olunca da iyice bulaniyor
Kiyamam, benim bulanti basladiginda menthol kokusunun iyi geldigini kesfettim Olips in okaliptus ve naneli sekeri bana cok iyi geldi bir gunde bir paket yedigim oldu, normal yemegimi yiyebiliyorum onunla bastirirsam.Bir dene istersenKızlar hiçbirşeyi yiyemiyorum ve üzülüyorum ya sadece su kraker ve limonata fln içiyorum evde yemek kokusuna dayanamıyorum yağlı şeyleri görmek bile istemiyorum
Sağol cnm kolonya kokusu da iyi geliyorKiyamam, benim bulanti basladiginda menthol kokusunun iyi geldigini kesfettim Olips in okaliptus ve naneli sekeri bana cok iyi geldi bir gunde bir paket yedigim oldu, normal yemegimi yiyebiliyorum onunla bastirirsam.Bir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?