- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bahceciye giden var mi hangi doktoru onerisiniz acaba bana
kızlar bugün 9. günüm az önce idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik şekilde çıktı şimdi akşam idrarıyla yaptuğım için yanlış mı çıkmıştır yoksa sevinmeye başlayayım mı
canımm hamişsinn 9.günde belli oluyor çünkü birde 5.gün embriyosu olunca.yarın kanda baktır istersen bence korkmamalısın artıkk.çok sevindim canım ilk hamişimizz oldunn senin için halay çekmeye başlayalım bile
canım ya ne bileyim inanamıyorum sevinçten ağladım komşuma bile gösterdim o da gördü ama çokkkk silik belli belirsiz inşallah yanlış çıkmamıştır her gün sizler ve kendim için dua ediyorum
merabalar hanımlar
iki üç güne beklediğim adetimle birlikta bizim de istanbul maceramız başlayacak kısmetse
umarım herşey yolunda gider ve umarım ramazan öncesi bu tedavi sürecinde herkes güzel sonuçlar alırrr
canım çok geçmiş olsun sevindim haber bekliyodum bende
10 yumoş maşallah inşallah hepsi dolu çıkar bi güzel döllenirler
benimde adetime az kaldı bakalım pazar günü gibi bekliyorum..bende İstanbul yolcusuyum sonrayavaş yavaş heyecanım artıyohoşbulduk canm memorialde başlayacağz inşlh
ikinci denemem olucak
inşlh testler herşey yolunda gider de başlayabiliriz:18:
hoşbulduk canm memorialde başlayacağz inşlh
ikinci denemem olucak
inşlh testler herşey yolunda gider de başlayabiliriz:18:
merabalar hanımlar
iki üç güne beklediğim adetimle birlikta bizim de istanbul maceramız başlayacak kısmetse
umarım herşey yolunda gider ve umarım ramazan öncesi bu tedavi sürecinde herkes güzel sonuçlar alırrr
canımm inşallah güzel döllenirler kaliteleri de iyi olurr anneciklerinin göbüşüne girerlerselam kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugün opum vardı .4 tane demişlerdi ama 5 yumurta topladılar.ama 1 tanesi yeterli olgunlukta değlmiş.4 tanesini döllediler.yarın belli olacakmış olan olmayan artık.
elhamdülillah cok zor değil kızlar.bizim her ay çektiğimi adet ağrılarının biraz üstünde bir ağrı ile kendine geliyor insan.2 saatte bayağı azalıyor.şimdi oturup kalkarken sarsılmamaya çalışıyorum,hızlı hareket edemiyorum o kadar.
.doktor cuma günü transfer var dedi:)
hayırlısı:)))))))))
canım gözün aydın opun güzel geçmişş yumilerinin sayısı da artmış güzel döllenir onlarda inşallahh göbüşünü doldururlariyi geçti canım opu once odaya aldılar, damaryolu acıtılar ustumu giydim ameliyathaneye geçtik hemşireyle. bu arada eşim de sperm vermeye geçti. içeriye girince biraz stres oldum ama hemşireler çok tatlı rahatlatıyolar. Ayşe hoca geldi son kontrolleri yaptı, Bülent hocayı çağırdı. ben o an uyumusum zaten uyandıgımda 20 dk geçmişti ve odadaydım. eşim de yanımdaydı. parol verdiler agrın olursa iç diye bide progestan iğne 100 mg. kahvaltımı yapıp 45 dk dinlenip çıktım Bülent hocayı göremedim yaniii. senin kaç yumurtan var? :44: