- 12 Mart 2013
- 326
- 24
- 48
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.021
doktorum arayıp söylemişti bana ...bn eve gelmiştim sana iğne yazdım onu merkezden al dedi pozitif dedikten sonra bn sen gelene kadar çıkarım sabret ve cumayı beklemeliyiz dedi ... ordaki diğer doktorla görüş bn senin ne yapman gerktiğini o doktora söyledim dedi bnde o dıktorla görüştüm sordum tabiki ağlayarak girdim içeri doktor üzülmek için erken bazen embriyolar durmaya geçebiliyormuş cumayı bekleyeceğiz dedi...iğne olarakda kalçadan proğynex verdi onu vurunuyorum hemşirede iğnemi vuruken üzülme bizim 20 ile başlayan bebeğimiz doğdu dedi )) öyle işte canlar ümidim var... bide adet günlerini geçirdikten sonra hızlı artış yaşanıyormuş biz tüp bebek tedavisi gördüğümüz için test tarihlerine göre baktırıyoruz demek istediğim şu normal yoldan hamile kalan biri güznü 3 4 gün geçince test yaptırıyor sayı yüksek çıkıyor bnde şu adet tarihimi atlatıyım artacak diyorummm hayırlısını istiyorum Allahtan ....
ay cnm hadi inşallah güzel haberlerini alalım bakalım yarın benim kaç çıkacak inşallah artışım olmuştur benımde senin gibi umut dolu yorumlar yazabileyim hayırlısı olsun cnm