- 27 Mayıs 2013
- 286
- 0
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.981
kızlar ya yumurta rezerv azlığı problemi olanlar hep negatif sonuçlar alıyo bende rezerv azlığı var çoook tırsmaya başladım yine mi olmayacak diye:18::18::18::18: benim 3. denemem olcak
kızlar şundan mı kaynaklanıyo ki:44: yani yumurta sayımız azaldıkça yumurta kalitemiz düşüyo (( tutunma olasılığı mı düşüyo ki:44::44::44::44::44:
ilk yaptırdığımda yumurta kalitesi iyiydi ikinci de ikinci kalitedeydi 3 denemem de bakalım kalitesi ne olcak
Canım benimde yumurta rezerv azlığı var drum bana öyle söyledi kalitesi azalıyormuş ama bu hep 2. Yada3. kalite olacak diye birşey yok 1kalite olabiliyormuş ama dedi drum bay bilmiş ben ona hep öyle diyorum 3. Kalite de bile hamile kalan varmış yumurta kalitesi elbette etkisi olur ama kafaya takılacak birşey değil bu nedenle durmak yok demişti maddi ve manevi zorlandığını biliyorum ama normal hamile kalanlarda bile ilk 3 aydan sonra hamile kalanların oranı %75 tir normal yolla 6 ay sonra bile hamile kalanlar var bu durumu öyle düşün korunmayı bıraktın ve uygun zamanda öncelikle sen hazır olduğunda olacak demişti sabırlı olmak lazım yüce rabbim güç versin ve hayırlı olacak evlatlarımız ol desin olsun