- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.308
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.621
kızlar moralim bozuk yardım edin bana.....ben puregon iğnemi 150 vurucaktım yanlışlıkla 175 vurmuşum yarınada 125 lik kaldı içinde ne olacak bişey söyleyin ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili can yoldaşlarım.Bugün transferin 6 günü.Strese dayanamadım ve kanda beta hcg baktırdım.Değerim 25,8 çıktı.Hala inanamıyorum.Umarım bu şekilde devam eder.Hamile olan arkadaşlar diyordu stres hiç bitmiyor diye şimdi anlıyorum.Bu seferde acaba dış gebelik diye düşünmeye başladım.Ama daha umutluyum artık.
kızlar moralim bozuk yardım edin bana.....ben puregon iğnemi 150 vurucaktım yanlışlıkla 175 vurmuşum yarınada 125 lik kaldı içinde ne olacak bişey söyleyin ne olur
cnmcım üzülme.istersen doktorunla konuş.o ne derse onu yap.şimdi biz seni yanlış yönlendirmeyelimmmm.
bugün merkez kapalı kimseçıkmadı ......bi arkadaşa sordum eşi dr bişey olmaz demiş ama korkuyorum yinede
esraberatcım sen transferden sonra kaçıncı günündesinnnnnnn
mrb kızlar... bugün transferimin 7. günü ve canım çok sıkkın, biraz lekelenmeler var, sanırım test günüme ulaşmadan adetim başlayacak, 1. denememde de böyle olmuştu, bakalım hayırlısı....
bugün merkez kapalı kimseçıkmadı ......bi arkadaşa sordum eşi dr bişey olmaz demiş ama korkuyorum yinede
Kizlarr cok heyecanliyim sabah kan testi yaptircaaam!!
Kizlarr cok heyecanliyim sabah kan testi yaptircaaam!!
yarın transferim var acayip heyecanlıyım :18: sabah çözdüreceklermiş embriyoları bakalım beni sevip tutunacaklarmı bebişlerim Allah hayırlısını versin inş hayırlı evlatlar nasip etsin.transferden sonra sürekli yatmam gerekmiyordu galiba günlük işler yapılabiliyor muydu yemek falan unuttum yaa
yarın transferim var acayip heyecanlıyım :18: sabah çözdüreceklermiş embriyoları bakalım beni sevip tutunacaklarmı bebişlerim Allah hayırlısını versin inş hayırlı evlatlar nasip etsin.transferden sonra sürekli yatmam gerekmiyordu galiba günlük işler yapılabiliyor muydu yemek falan unuttum yaa
Kizlar kotam doldu nete giremiyorum. 191.99 cikti 12. gun degerim. SiZce ikiz olma ihtimali nedir. Bu arada progestan igneye devam.