merhaba ben istanbul avcılar da oturuyorum.mart annelerinden olacağım inşallah. ama henüz iyi bir doktor bulamadım bu civarda.tecrübesi olan varsa lütfen bana yardım edebilir mi?
kişiden kişiye değişiyor sanırım canım ama geç döllenme falan yoksa duyulur büyük ihtimal en garanti 8. Hafta diyorlar inşallah hepimizinki sağlıkla duyulur benimde daha haftaya randevum var sabırsızlanıyorum keseyi gördüm meleği görmedim henüz bekliycez artık geç olsun güç olmasın inşallah
kızlar dün meleğimi gördüm kalp atışlarınıda duydum 7+4 dün dün 3 gün adet tarihime göre geç olmuş ama nasıl güzel bir sesti o öyle darısı duymayan rkadaşlarımın başına olsun inşallah
maşşallah bebişine ne güzel sende duydun kalp sesini
inşallah bende duyarım
evet canım çok güzel bişeymiş yaaa kalp atışlarını duymak 3 defa dinlettirdim rica edip doktoruma:))senin kaç haftalık canım genelde 7den sonra duyuluyor inşallah sende duyarsın o muhteşem sesleri
6. haftadayım ben önümüzdeki haftamı gitsem yoksa doktorun dediği gibi bir hafta daha bekleyip 7. haftadamı gitsem karar veremedim hala
6. haftadayım ben önümüzdeki haftamı gitsem yoksa doktorun dediği gibi bir hafta daha bekleyip 7. haftadamı gitsem karar veremedim hala
kişiden kişiye değişiyormus ama bazılarının 6 haftada bazılarını 8.nci haftayı bile buluyormuş
bence doktorun daha iyi bilir canım bende 6 hafta içinde gittiğimde sadece kesemi görmüştüm ne sesini duydum nede kese içinde bebeğimi görmüştüm doktorum 15 gün sonra her ikisinide görür ve duyarız dedi ve dediği gibide oldu onlar üstad biliyorlar işi:))banada nasıl sabretttin falan diyen çok oldu kk da ama onlar iyi olsunda biz 1-2 hafta geç görelim sorun değil bence canım ama tabi karar seninnn
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.ben bugün gebelik testi yaptım iki çizgi de çıktı büyük bir ihtimal hamileyim.ama buna sevinemiyorum mağlesef.çünkü iki kere çok az kanamam oldu.son iki cumadır iki kere kanamam oldu.bikaç damla..pazartesi doktora gidicem ama benim gibi kanaması olan varmı acaba.
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.ben bugün gebelik testi yaptım iki çizgi de çıktı büyük bir ihtimal hamileyim.ama buna sevinemiyorum mağlesef.çünkü iki kere çok az kanamam oldu.son iki cumadır iki kere kanamam oldu.bikaç damla..pazartesi doktora gidicem ama benim gibi kanaması olan varmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?