Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

merhaba ben istanbul avcılar da oturuyorum.mart annelerinden olacağım inşallah. ama henüz iyi bir doktor bulamadım bu civarda.tecrübesi olan varsa lütfen bana yardım edebilir mi?

size avcılar girişindeki gözlem tıp merkezinde ki fatma hnmı tavsiye ederim o kadından memnun olmayan bi kişi duymadım daha

canım benimki geç döllenme zaten haziranın 1 i son adet tarihim

doktorun demesine göre 5 bitmiş 6. haftaya girmişim doğrudur heralde doktorun demesi

sen keseyi kaçıncı haftada gördün kaç mm ydi

kızlar dün meleğimi gördüm kalp atışlarınıda duydum 7+4 dün dün 3 gün adet tarihime göre geç olmuş ama nasıl güzel bir sesti o öyle darısı duymayan rkadaşlarımın başına olsun inşallah

maşşallah bebişine ne güzel sende duydun kalp sesini

inşallah bende duyarım

maşşallah bebişine ne güzel sende duydun kalp sesini

inşallah bende duyarım

evet canım çok güzel bişeymiş yaaa kalp atışlarını duymak 3 defa dinlettirdim rica edip doktoruma:))senin kaç haftalık canım genelde 7den sonra duyuluyor inşallah sende duyarsın o muhteşem sesleri

evet canım çok güzel bişeymiş yaaa kalp atışlarını duymak 3 defa dinlettirdim rica edip doktoruma:))senin kaç haftalık canım genelde 7den sonra duyuluyor inşallah sende duyarsın o muhteşem sesleri

6. haftadayım ben önümüzdeki haftamı gitsem yoksa doktorun dediği gibi bir hafta daha bekleyip 7. haftadamı gitsem karar veremedim hala

6. haftadayım ben önümüzdeki haftamı gitsem yoksa doktorun dediği gibi bir hafta daha bekleyip 7. haftadamı gitsem karar veremedim hala

bence doktorun daha iyi bilir canım bende 6 hafta içinde gittiğimde sadece kesemi görmüştüm ne sesini duydum nede kese içinde bebeğimi görmüştüm doktorum 15 gün sonra her ikisinide görür ve duyarız dedi ve dediği gibide oldu onlar üstad biliyorlar işi:))banada nasıl sabretttin falan diyen çok oldu kk da ama onlar iyi olsunda biz 1-2 hafta geç görelim sorun değil bence canım ama tabi karar seninnn

ben aranıza yeni katıldım Allah nasip ederse bende martta bebişimi kucağıma alıcam anne olacağını bilmek gerçekten cok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşaallah

kizlar ne guzel allahin izniyle duymayan arkdaslarim ve banada geldi sira insallah bizde duyarizda birazcik olsun rahatlariz insanda korku ve merak oluyor ben sabirsizlaniyorum ya daha cok var benim duymama aman saglikla gelissin kuzumda ben raziyim beklerim

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.ben bugün gebelik testi yaptım iki çizgi de çıktı büyük bir ihtimal hamileyim.ama buna sevinemiyorum mağlesef.çünkü iki kere çok az kanamam oldu.son iki cumadır iki kere kanamam oldu.bikaç damla..pazartesi doktora gidicem ama benim gibi kanaması olan varmı acaba.

kişiden kişiye değişiyormus ama bazılarının 6 haftada bazılarını 8.nci haftayı bile buluyormuş

inşallah daha fazla bekletmez de bi an önce görürüm

sen 8 haftalıkkenmi duydun ilk yaa ister istemez aklıma kötü şeyler geliyo ne kadar iyi düşüncsemde kötülerde geliyo
ben hamileliğimi çok erken daha 2 haftalıkken öğrendim bu yüzden bekleme süremde arttı bakıyorum başkaları 4. 5. haftada öğreniyolar gebeliklerini hemen 2 haftadada herşeyi görüyolar neyse sonucu iyi görimde beklim napim yapcak bişey yok zaten
aslında devlet hastanesine gitmek istememin sebebi test falan isterse orda yaptırırım daha iyi olur benim gittiğim yerde tahliller çok pahallı bide sürekli ilaç kullanıyorum ben baya bi pahallıya gelir devlet hastanesindede takibim olsun diyorum

alalhın izniyle bişey olmaz canım yerleşme kanamasıdır o tabiki her ihtimale karşı doktora kesin gitmelisin aslında acilede gidebilirsin ilaç verirler sana pazarteside kendi doktoruna gidersin inşallah bebişin iyidir

Kalbini temiz tut canım benimde 5. haftada iki gün bikaç dammla oldu doktorum korkma yerleşmedir dedi progestan verdi sonra olmadı şükürler olsun şimdi 8+3 oldum.Sende muhtemelen o haftalardasındır hemen doktora gitki gerekeni yapsın.

Benim 7+2 de bebek goruldu canım daha erken gitmen icin. 1 hafta daha sabret ve oyle git simdi gitsen de bisey gorulmez zaten.
Bebek daha yeni olusmaya baslıyor kesenin icinde.

Kizlar gunaydinnnnn nasilsiniz biz iyiyiz kahvaltı yapicaz şimdi sizlere bı uğrayalım dedik:))

Canım ben bebeğimin hem kesesini hem kalp atışını 6 haftalikken duydum karnım bakti üstelik kisiden kisiye değişiyor anlayacağın sen bilirsin bence git

Yeni hamislerimizinde bebecikleri hayirli olsunnnn

çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahattınız.yarın sabaha randevu aldım gidicem inşallah.acile gitmek istemedim.kadın doğum doktoru yok sonra yanlış ilaç falan verebilir.oturduğumuz yerde mağlesef iyi bir hastane yok.biraz uzakta bir yere gidiyoruz.

günaydın güzel anne adaylarıııı
dün misafirim vardı hiç uğrayamadım
nasılsınızz bebişler nasılll
bnimki maaşaallah pek bi uslu anneciğini hiç üzmüyo sessiz sedasız büyüyo inşaallahh :))
öpüyoruz sizi teyzeleriiiii

gunaydin n n herkese insallah herkes iyidir biz iyiyiz hicbir sikintimiz yok hala cok uslu masallah teyzeleri kahvaltimizi yapmadan bir bakalim dedik sizlere guzel bir gun olur hepimiz icin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…