• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar bu gün çok yoruldum ben bir sürü işim vardı ama şimdi ölüyorum yorgunluktan belim çok kötü ağrıyo bacaklarıma ve kasığıma vuruyo ağrısı

üf iş yapsan dert yapmasan dert karnımda baya bi gergin böyle devam ederse çarşamba değilde pazartesi giderim doktora
ayy inşallah ağrım artmaz eğilip doğrulamıyorum o kadar kötü ağrıyo
gerçi bebekle alakası yoktur belki benim belimde sakralizasyon diye kemik kayması gibi bi urum var acaba o yüzdenmi ağrıyo
bu gün kendimi yordumda ne zamandır doğru dürüst bişey yapmıyodum vicut hamladıysa birden bire bu kadar eğilip doğrulmak hamlamış bele ağır geldi sanırım ee kiloda var benim işim kötü yaa bide 30 dan sonra daha çok hamlıyo vücut ne

Çok geçmiş olsun, üzüldüm yaa aman bırak biraz ev işlerinide sağlığından önemlimiki kendini iyi hissedince yaparsın.

quiter iyi yolculuklar, dikkat et kendine... buraya bende cok alıştım ya sabah ilk işim mesajlarınızı okumak oluyor :)

Son düzenleme:
canlarim ay benim hicbir belirti yok ya su kasik agrisi disinda inanamiyorum hamile olduguma esime dedim yarin bir test alip yine yapayim biliyorsunuz benim doktor 30 agustosda cagirdi yurt disindayim yani daha hic doktora gitmedim direk kalp atislari ve gelismis halini gorucem nasip olursa tabi ama bole pit pit lari duyduk diye yazan arkdaslarim sizin icin cok seviniyorum bende yasicakmiyim bu duyguyu cok korkuyorum ilk bebegim bu yuzden kaybettim insan daha cok korkuyor insallah bende duyabilirim bebesimi cok dua edelim birbirmize

guzell hatunlar gunaydınnnnnlarr :)) nasılsınız ıunsallah az bulantılı bı gun gecer yada hıc bulantısız :))

sabah su ıcmaya kalktım yatak odasına tekrar gelırken basım bır dondu anlatamam hayatımda ılk defa yasadım boyle bır seyı kapıyla duvara tutunmaya calıstım ama gerı gerı gıttım esım hemen yataktan kalktı sese benı tuttu yatırdı sankı deprem oluyodu heryer yuce rabbım gostermesın yıkılıyodu gıbıme geldı cok korktuk anlatamam

bende bugun gördüm bebişimii duydum kalp atıslarını :) cook heyecan verıcıydııı :) anlatılmaz bi duygu yaa :):66:
canım benım ne guzel duymusssunn darısı dıger duymayan arkadasların basına evet harıka bı duygu kesınlıkeleeee

canlarim ay benim hicbir belirti yok ya su kasik agrisi disinda inanamiyorum hamile olduguma esime dedim yarin bir test alip yine yapayim biliyorsunuz benim doktor 30 agustosda cagirdi yurt disindayim yani daha hic doktora gitmedim direk kalp atislari ve gelismis halini gorucem nasip olursa tabi ama bole pit pit lari duyduk diye yazan arkdaslarim sizin icin cok seviniyorum bende yasicakmiyim bu duyguyu cok korkuyorum ilk bebegim bu yuzden kaybettim insan daha cok korkuyor insallah bende duyabilirim bebesimi cok dua edelim birbirmize

canım ne guzel kac haftalık hamaılesınnn sende yuce rabbımın ıznı ıle duyarsın tatlım merak etme stres yapma kendıne dualarımız senınle merak etme

benim de bilgisayar hesaplarına göre 12 mart 2012, yani kendi doğum günümde, ne güzel, duygusal balık bebekleri basacak ortalığı.
canım ne kadar guzellll denk gelmıs sennınkıdeee :)) balık bebeklerı cok yaramaz oluyo bakalımmm oglum koc burcu cok sakın bı bebeklık gecırdı sımdıde oyle yavrum benı hıc uzmedıı bakalım balık bebegımız nasıl olucak Allah bılır:)

kızlar bu gün çok yoruldum ben bir sürü işim vardı ama şimdi ölüyorum yorgunluktan belim çok kötü ağrıyo bacaklarıma ve kasığıma vuruyo ağrısı

üf iş yapsan dert yapmasan dert karnımda baya bi gergin böyle devam ederse çarşamba değilde pazartesi giderim doktora
ayy inşallah ağrım artmaz eğilip doğrulamıyorum o kadar kötü ağrıyo
gerçi bebekle alakası yoktur belki benim belimde sakralizasyon diye kemik kayması gibi bi urum var acaba o yüzdenmi ağrıyo
bu gün kendimi yordumda ne zamandır doğru dürüst bişey yapmıyodum vicut hamladıysa birden bire bu kadar eğilip doğrulmak hamlamış bele ağır geldi sanırım ee kiloda var benim işim kötü yaa bide 30 dan sonra daha çok hamlıyo vücut ne

canım ya ne ısı yapıyosun o kadar yoruyosun kendını hıc mı acımıyosun kendıne bırak kalsın ustten yap yada bı temızlıkcı cagır ılk ayların yorma kendını bu kadar Allah gostermesın sonra uzulursunn kendıne nıye acı cektırıyosun ya yapma ne olur

Günaydın hanımlarrrr nasılsınız? Sizlerin gögüsleri hiç acıyormu? Ben de hafif bir şişlik dışında acı yok bu durum beni duşunduruyor. Buarada ben tavuk balık yumurta dan acayip tiksindim. Ozellikle balık beni bitiriyor.

bu arada heppinize günaydın kızlarrr...güzel bulantısız, ağrısız, sızısız bigün dilerim..

anne karnında yaşama yolculuk izle & anne karnında yaşama yolculuk full izle

kızlar harıka bısey ızlemeyenler lutfen ızlesın nasıl bır mucıze var ıcımızde ben cok duygulandımmm:69::69::69::69:
bu belgeselle ilgili çok ilginç bir şey yaşadım. yaklaşık 3 hafta önceydi. radyodaki bir programda duymuştum böyle bir yayın olduğunu ve birdenbire izlemek istedim. internetten dakikalarca izledim ve inanılmaz duygulandım ve ben o sıralar hamileymişim. (iş yerinde hamile bir arkadaşım vardı ona da izlettirirdim) hamile olduğumu daha 3 gün önce öğrendim. çoook tuhaftı :))

Günaydın hanımlarrrr nasılsınız? Sizlerin gögüsleri hiç acıyormu? Ben de hafif bir şişlik dışında acı yok bu durum beni duşunduruyor. Buarada ben tavuk balık yumurta dan acayip tiksindim. Ozellikle balık beni bitiriyor.
günaydın canım benim göğüslerim de acıyor. şimdilik mide bulantım yok. dün doktordan randevu aldım. 8 ağustosta gideceğim. ultrasonda daha bir şey görünmüyor. o kadar gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

bu arada heppinize günaydın kızlarrr...güzel bulantısız, ağrısız, sızısız bigün dilerim..

günaydın şeker teşekkürlerr

Çok geçmiş olsun, üzüldüm yaa aman bırak biraz ev işlerinide sağlığından önemlimiki kendini iyi hissedince yaparsın.

canım ne kadar guzellll denk gelmıs sennınkıdeee :)) balık bebeklerı cok yaramaz oluyo bakalımmm oglum koc burcu cok sakın bı bebeklık gecırdı sımdıde oyle yavrum benı hıc uzmedıı bakalım balık bebegımız nasıl olucak Allah bılır:)

aslında o kadr çok iş yapmadım ama çok yoruldum neden böyle oldu anlamadım gece çok fazla belim ağrıdı şükür şimdi iyiyim

canım ya ne ısı yapıyosun o kadar yoruyosun kendını hıc mı acımıyosun kendıne bırak kalsın ustten yap yada bı temızlıkcı cagır ılk ayların yorma kendını bu kadar Allah gostermesın sonra uzulursunn kendıne nıye acı cektırıyosun ya yapma ne olur

gerçekten dediğim gibi çok fazla iş yapmadım ayakta fazla durdum sadece bide banyoyu yıkarken eğilip doğruldum ondan sonra belim çok ağrımaya başladı

evet kendimi yormucam o neydi yaa gece bel ağrısından öldüm arada kasığımada ağrı girdi allahtan kasığımdaki ağrı fazla sürmedi
devam etse acile gitcektim
temizlikçi alıcak kadar işim yok şu ara çünkü daha yeni hamile olduğumu bilmeden evi baya bi dip köşe temizledim geçen ay ben
kışa girerken bi temizlikçi alırım diyorum dip köşe temizlenir banada ufak tefekler kalır

günaydın herkeze

ne güzel bir sürü kişi bebeğinin kalp atışlarını duymuş çok güzel yaa darısı benim ve duymayanların başına inşallah

ben pazartesi gidicem çarşamba gidicektim aslında ama ilacım bitti yazdırmam lazım gitmişkende ultrasonada girerim
inşallah bu sefer görürüm

yaa karar veremiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum acaba biraz dahamı beklesem görünmezse şimdi daha çok kafama takıcam

doktor bana tam nekadarlık olduğumu söylemedi salı günü 5. haftayı daha yeni bitirmişin 6. haftaya girmişin demişti
demekki haftaya salı 6. haftayı bitirip 7. haftaya girmiş olucam bebek ve kalp atışı duyulurmu acaba

günaydın herkeze

ne güzel bir sürü kişi bebeğinin kalp atışlarını duymuş çok güzel yaa darısı benim ve duymayanların başına inşallah

ben pazartesi gidicem çarşamba gidicektim aslında ama ilacım bitti yazdırmam lazım gitmişkende ultrasonada girerim
inşallah bu sefer görürüm

yaa karar veremiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum acaba biraz dahamı beklesem görünmezse şimdi daha çok kafama takıcam

doktor bana tam nekadarlık olduğumu söylemedi salı günü 5. Haftayı daha yeni bitirmişin 6. Haftaya girmişin demişti
demekki haftaya salı 6. Haftayı bitirip 7. Haftaya girmiş olucam bebek ve kalp atışı duyulurmu acaba

kişiden kişiye değişiyor sanırım canım ama geç döllenme falan yoksa duyulur büyük ihtimal en garanti 8. Hafta diyorlar inşallah hepimizinki sağlıkla duyulur benimde daha haftaya randevum var sabırsızlanıyorum keseyi gördüm meleği görmedim henüz bekliycez artık geç olsun güç olmasın inşallah

merhaba ben istanbul avcılar da oturuyorum.mart annelerinden olacağım inşallah. ama henüz iyi bir doktor bulamadım bu civarda.tecrübesi olan varsa lütfen bana yardım edebilir mi?:9:

avcılar medicana da kadın doğum doktoru yavuz aydın var. nasıl bir doktor bilgisi olan var mı?sezeryan mı yoksa normal doğumu mu tercih ediyor?

kizlar bu video harika agladim ya cok duygulandim allah hepimize zamaninda yasatsin bu duyguyu kokusunu hissedip ona seslenmek icin sabirsizlaniyorum bennnnnnnnnn

Back