• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın herkese,

buraya bu aralar daha az girmeye çalışıyorum, çünkü okuduklarımdan zaten bulanan midem psikolojik olarak dahada bulanıyor.
Havalarda sıcak,normal insanın bile canı birşey yemek istemezken, midesi bulanan bir insan olarak ve feci koku hassasiyetinden dolayı herşeyden nefret eder hala geldim.
Eşimin ellerini yıkadağı sabun ile benim sabunum farklı, dün bir fark ettim ki eşimşn sabununun kokusuda beni mahvediyormuş :(
artık herşeyi abarttığımı düşünmeye başladı, psikolojik deyip duruyor bende beni anlamıyorsun deyip duruyorum :(
ama yinede eşim bu dönemde bana çok yardımcı oluyor, yemek yapmıyorum diye hiç söylenmiyor, cinsel yaşamımızın sıfırlanmasını olabildiğince sabırla karşılıyor ve beni hiç zorlamıyor ve 4 gündür bana yaş fındık arıyor :)
istanbuldaki gebeşler, sağda solda yeşil kabuğu bulunan yaş fındık gördünüz mü? Anadolu yakasında hergün bir pazara gidiyorum yok yok yok :(

özhan market varmı bulunduğun şehirde ben 2 gün oradan aldım :)

hadi yaa :1: ben midem kötüyse hiçbişey pişirmiyorum valla kociş de dışarda ısmarlıyor napayım ama işten git zaten saat 7.30 o saatten sonra yemek pişir zaten ölmüşüm bütün gün.. offf bide çocuk olunca nasıl yetişcem yemeğe temizliğe işe eve her yere

evet dediğin gibi keseye kuvvet dışardan söyleniyor yada dışarda yeniliyor napalım nasılsa geçici bir dönem geçer inşallah 3 aydan sonra azalır dedi doktorum 1 ayımız kaldı inşallah canım:))valla bende bilmiyorum napacaksak mecbur başaçıkacaz zor olsada valla off off

offf yaş fındık demeyin yaaa bak unutmuştum yine canım çekti :84:

kavrulmuşundan var çantamda ama bi tane bile yiyesim yok

yaş olsaydı keşkeeee

bu arada kendi yaptığı yemeği yiyemeyenlere de çok güldüm söylemeden edemicem :60::60::60:

hep dışardanmı yiyosunuz hatunlar ? benim dışarda gördüğüm yemeklerden çok midem bulanıyor kociş kaç defa dışarıda yiyelim dedi gitmedim zaten normal halimlede aram yoktu dışarıda yemeği sevmiyodum...annem olsaydı o yapardı bana mis gibi yemekler ama oda ramazan bitince gelcek :59: bu hafta sonu teyzemler gelcek bana bakmaya açlıktan öldüğümü düşünüyorlarda :9: karnımıda çekemiyomki içime biraz aç numarası yapayım acındırayım kendime :36:

hamur işine hayır hamur işine hayır

ne yıyoruz zeytınyaglı barbunya çeşitli sebze dolmaları az yağlı ve az pişmiş et gunde bır adet mutlaka haşalam yumurta ve sut hamur işini yasakladım sana :60:

balımmm iyi hoş diyorsunda kim yapcak onları bana :54:

canım sana yasak koycaz yapcak bişey yok, ikinci tabak yasak sana :47:

dün akşam utanmasam tencereyi koycaktım masaya şükrediyom 2 tabakla kaldım :91:

nerdeee bebeği malesef göremedim ben henüz
doktor 2 hafta sonra dedi ama ben önümüzdeki hafta başka bi doktora gidicem inşallah görürüm

ayyy canım inşallah minik meleğin hemen gösterir annesine kendini :71:alttan bakılsa gösterebilir belki daha erken diye düşünüyorum :97:

kızlar bu arada ben kocamı bir kullanmaya başladım isyanlarda şunu getir bunu getir sofrayı hazırla 7 ay böylemi geçicek diyo dedimki daha bunlar ne ki yeni başlıyoruz :))

hep dışardanmı yiyosunuz hatunlar ? benim dışarda gördüğüm yemeklerden çok midem bulanıyor kociş kaç defa dışarıda yiyelim dedi gitmedim zaten normal halimlede aram yoktu dışarıda yemeği sevmiyodum...annem olsaydı o yapardı bana mis gibi yemekler ama oda ramazan bitince gelcek :59: bu hafta sonu teyzemler gelcek bana bakmaya açlıktan öldüğümü düşünüyorlarda :9: karnımıda çekemiyomki içime biraz aç numarası yapayım acındırayım kendime :36:

ay alemsin sen yaa
aç numarası yapcakmış :60:
bu arada siz de hissediyomusunuz? ben artık karnımı içime çekemiyorum, yani eskiden çekerdim biraz, şimdi sanki sertleşti girmiyo içeri

offf yaş fındık demeyin yaaa bak unutmuştum yine canım çekti :84:

kavrulmuşundan var çantamda ama bi tane bile yiyesim yok

yaş olsaydı keşkeeee

anneme telefon açtım şimdi memlekete döndüler anne hemen toplayın kargo yapın dedim yarın yapacaklar ne şanslıyım karadenizliyim:1::1:

kızlar bu arada ben kocamı bir kullanmaya başladım isyanlarda şunu getir bunu getir sofrayı hazırla 7 ay böylemi geçicek diyo dedimki daha bunlar ne ki yeni başlıyoruz :))

aynen bende 10 gündür eve gider gitmez uzanıyorum zavallı kocişim benim mutfağı topluyo makineden bulaşıkları çıkarıyo diğerlerini yerleştiriyo ütüsünü yapıyo bana meyve getiriyor hem hoşuma gidiyo onu öyle hizmetlenirken görmek hemde üzülüyom :32:ramazanda napcas bakalım oruç tutcak ben tutamayacam inşallah bulantım geçerde 2 kaşık yemek yaparım kocişime :60:

ay alemsin sen yaa
aç numarası yapcakmış :60:
bu arada siz de hissediyomusunuz? ben artık karnımı içime çekemiyorum, yani eskiden çekerdim biraz, şimdi sanki sertleşti girmiyo içeri

napıyım azcık nazlanalım keyfini çıkaralım :51: ben çekemiyorum içime malesef ya bebekten yada tıka basa doldurduğumdan :49:

napıyım azcık nazlanalım keyfini çıkaralım :51: ben çekemiyorum içime malesef ya bebekten yada tıka basa doldurduğumdan :49:[/QUOTE]

bebekten bence.. ya da şişen rahimden

$findik.jpg

buyrun afiyet olsun

malkoç_ga senin başının altından çıktı bu fındık mevzusu :47:

slm kızlarr.....:71::71::71:
ya ben hala bebişimi göremedimmm:(((:17: bugün 6+4 günlüğüzz sata göre..:69::69:
dün geldik tatilden,,,pazartesi inşlhhh dr ye gidicemmm...:10::10:
kalp atışı ve kese gözükür inşlhh,,,:emir_bebek::36:bi sorun çıkmazzz:9::12:

slm kızlarr.....:71::71::71:
ya ben hala bebişimi göremedimmm:(((:17: bugün 6+4 günlüğüzz sata göre..:69::69:
dün geldik tatilden,,,pazartesi inşlhhh dr ye gidicemmm...:10::10:
kalp atışı ve kese gözükür inşlhh,,,:emir_bebek::36:bi sorun çıkmazzz:9::12:

kadercim dr alttan bakalım demedimi ? keseyi gördünmü ?

canım korkma boşuna o akıntılar normal, hatta 8.haftalarda kahverengi bile gelebiliyor az bişey..
bulamadın mı iyi bi doktor sen hala???

canim doktor bulma sansim yokki tek kadin dogumcu bu hanimefendi hastanede baska kadin yok bende erkege gitmek istemiyorum sanki bu hamileligim iyi gidecek gibi geliyor hic rahatsiz etmiyor beni kuzum diger hamileligimde mide bulantilarim olurdu suan hic ole bir sikinti olmadi olsada raziyim zaten yeterki saglikla olsun yanliz bende burdan baska bir topige bakmicam ya cok olumsuz olaylar yasanmis ben bir dusugu yasamistim neler yasayanlar var korktum ve bende evhamda var kafama takiyorum benim ve bebegim icin en sagliklisi bu acaba benimde basima gelirmi diye atamiyorum sonra kafamdan allah hepimizin bebislerini ve bizi kourusun AMINNNNNNNNNN

Back