• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ya normal ama ben evlendikten sonra aldığım ilaçlar yüzünden 15 kilo aldım ve veremedim tam rejime başlamıştım ki hamiş kaldım ama hamilelik sürecinde çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime en az kiloyla tamamlamaya çalışıcam önerilerinizi bekliyorummmm :(((

ayyy canım ya valla bulursan bır yolunu bana da söyle ne olur 100 kg bır anne olmak ıstemıyorum :9:

annem bana 48 kg ile hamiş kalmış :8: son ay 66 kg imiş.... yuhhh anne ne yedin dedin o kadar sen kal senide görecem diyodu :4: ben 53 kgdım. hamiş kalmadan önceki aylarda deli gibi yemeye başladım en son 58 idim...dr bi gittim 6 hafta 60 olmuşum dr dedi dikkat et 1 kişilik ye sona gittiğimde yine 60 dım o kadar kusmama rağmen :66:napıcam bakalım böyle :16:

kızlar yaa bayıldım sohbetlerinizi okurken çok eğlencelisiniz valla bende 56 kiloyum 7 haftalık hamileyim ama bende senin gibi hamur işine bayılırım şöyle bol salçalı bi makarna olsa gözüm kapalı 2 tabak yerim kahvaltılarda aynı şekilde poğçalar açmalar boyumda 1,60 artık yuvarlak bişey olurum heralde bikaç ay sonra olsun feda olsun geç geldi bebeğim güzel gelir inşallahh :9:

yok ya ben akıllanmam yemicem yemicem diyorum tahmin edin elimde ne var kocamaaannn bi dilim pastaaa
offf ya ben bu kafayla kesin doğuma yuvarlanarak gidicem :((

kız dur daha ben o mutlulugu yasayamadım anacım iş yerınde pantolan düğmesını acıp oturunca hıc mutlu olamıyorum kızlar yaaaa nasıl beslenmem lazım kıolu bı rhamiş olarak önerılerınıze ıhtıyacım varrrr :27:

benimde kıyafetler hep dar geliyor hiç elbise sevmesdim ama en rahatı o oluyo :38: az ve sık ye dedi dr bana sebze ve meyve ağırlıklı olsun sabah protein kalsiyum al kuruyemiş atıştır dedi hamur işi yeme dedi ama ben en çok hamur işi istiyom yemek :30:

kızlar yaa bayıldım sohbetlerinizi okurken çok eğlencelisiniz valla bende 56 kiloyum 7 haftalık hamileyim ama bende senin gibi hamur işine bayılırım şöyle bol salçalı bi makarna olsa gözüm kapalı 2 tabak yerim kahvaltılarda aynı şekilde poğçalar açmalar boyumda 1,60 artık yuvarlak bişey olurum heralde bikaç ay sonra olsun feda olsun geç geldi bebeğim güzel gelir inşallahh :9:

oyyyy oyyy sende bendensin yawrum sabah bende pohacalarla cosuyom dün akşam 2 tabak yedim makarna :36: kociş diyoki dr hamur işi yeme dedi bende diyom napıyım açmı kalsın çocumuz :16:

yorumlarınız biraz rahatlattı beni ben en son haziranın 1 inde adet olmuştum demekki baya bi geç döllenme olmuş

elimde kesemin resmi bakıp bakıp duruyorum inşallah bidaki gidişimde içinde bebekte olur

doktorun 2 hafta sonra kalp atışlarını görmezsek boş gebelik demesi canımı sıktı

gerçi kesenin büyümesi ve şekli falan yüzde 90 sağlıklı bi gebelik olacağının işareti dedi ama üff bu 2 hafta geçmicek heralde

merhaba endişe duyma bence bende 6+4 de kalp atışlarını gördüm 5, haftada bende de görünmemişti ama yolk kesesi yanıp sönüyordu doktorum yolk kesesinin görünmesi enim için yeterli sorunsuz bir gebelik bu 7,haftada kalp atışını duyarız demişti inşalla seninde öyle olacaktır. Yolk görünmüş sonuçta endişe duyma

ayy kızlar nasıl imrendim sizlere valla ya bendede iştah denilen bişey kalmadı sudan bile tiksinir oldum 10gene yakındır yemek yiyemiyorum dün iş yerinde bayılacak gibi oldum artık eve zor gittim maşallah valla iştahınız varken yiyin ne güzel işte:nazar::nazar:

iştahsızlık geçici kızlar üzülmeyin yiyemiyorum diye sakın
zaten ilk 3 ay bebeği de beslemiyoruz henüz
3 aydan sonra yediklerimiz önemli tabi.. o zaman da bulantılar bitmiş olcak yehuuu :62:

bugün iyi muhabbet döndü cidden, kızlar iyi ki varsınız birbirimize moral oluyoruz burdan..
sizi çoooook seviyorum :kkk:

bu arada kendi yaptığı yemeği yiyemeyenlere de çok güldüm söylemeden edemicem :60::60::60:

benimde kıyafetler hep dar geliyor hiç elbise sevmesdim ama en rahatı o oluyo :38: az ve sık ye dedi dr bana sebze ve meyve ağırlıklı olsun sabah protein kalsiyum al kuruyemiş atıştır dedi hamur işi yeme dedi ama ben en çok hamur işi istiyom yemek :30:

oyyyy oyyy sende bendensin yawrum sabah bende pohacalarla cosuyom dün akşam 2 tabak yedim makarna :36: kociş diyoki dr hamur işi yeme dedi bende diyom napıyım açmı kalsın çocumuz :16:

hamur işine hayır hamur işine hayır

ne yıyoruz zeytınyaglı barbunya çeşitli sebze dolmaları az yağlı ve az pişmiş et gunde bır adet mutlaka haşalam yumurta ve sut hamur işini yasakladım sana :60:

canım sana yasak koycaz yapcak bişey yok, ikinci tabak yasak sana :47:

bu arada kendi yaptığı yemeği yiyemeyenlere de çok güldüm söylemeden edemicem :60::60::60:

yaaaa ben işte o normalde hamıle oldugumu ögrenınceye kadar aman allahım yogurtlu kızartmalar makarnalar bılavlar kofteler tavuklar tatlılar löp löp yapıp yapıp yıyodum ne zaman ögrendım kı ögrendıgım gun evde tavuk kızartmıstım aman allahım o koku öldürdü benı eşim dıyor hıc bır sey yok cok guzel hepsını yedı ama ben geceyı banyoda gecırdım suan tavugun t sını duymak ıstemıyorum :52:

canım ben bebeği gördün sandım maşallah 14mm diye sevindim...yanlış okudum demekki...inşallah en kısa zamanda görürsün bi daha ne zaman gideceksin dr a ?

nerdeee bebeği malesef göremedim ben henüz
doktor 2 hafta sonra dedi ama ben önümüzdeki hafta başka bi doktora gidicem inşallah görürüm

yaaaa ben işte o normalde hamıle oldugumu ögrenınceye kadar aman allahım yogurtlu kızartmalar makarnalar bılavlar kofteler tavuklar tatlılar löp löp yapıp yapıp yıyodum ne zaman ögrendım kı ögrendıgım gun evde tavuk kızartmıstım aman allahım o koku öldürdü benı eşim dıyor hıc bır sey yok cok guzel hepsını yedı ama ben geceyı banyoda gecırdım suan tavugun t sını duymak ıstemıyorum :52:

bi kere iğrendiysen zaten kolay kolay barışamazsın tavukla
ben de peynirle küsüm

o güldüklerinin arasında bende varım yaa cidden bende ne yaparsam yiyemiyorum annem bizdeydi 15 gün okadar fena olmamıştım ama kendim ne yaptıysam hiç yiyemedim umarım geçici bir durumdur yoksa kociş aç kalacak 9 ay:52::52:

o güldüklerinin arasında bende varım yaa cidden bende ne yaparsam yiyemiyorum annem bizdeydi 15 gün okadar fena olmamıştım ama kendim ne yaptıysam hiç yiyemedim umarım geçici bir durumdur yoksa kociş aç kalacak 9 ay:52::52:

hadi yaa :1: ben midem kötüyse hiçbişey pişirmiyorum valla kociş de dışarda ısmarlıyor napayım ama işten git zaten saat 7.30 o saatten sonra yemek pişir zaten ölmüşüm bütün gün.. offf bide çocuk olunca nasıl yetişcem yemeğe temizliğe işe eve her yere

Back