• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Kizlar istanbul bahcelievlerdeyim burda her yerde tum seyyar saticilarda yas findik var 2tl:8:

Kizlar ne findikmis ya :)) bol bol bulan yesin acaba cektimi benim canım da :)))

Canım 6 haftalık gözükür benimki gözüktü kalp atışınıza duyduk hayirli haberlerini bekliyoruzz

kızlar ben öğle yemeği için çorba salata istedim salatayı görünce koştum lavaboya 1 saatir çıkarıyorum elimi yüzümü yıkadım zar zor çorbadan 3-4 kaşık aldım onuda yiyemiyorum kokusu var sanki hepsini taa alt kata indirdim gözüm görmesin diye çok arttı bulantım ben biraz yatcam allahtan işyerinde kimse yok bu hafta patronlar elemanlar herkes tatilde bi ben varım yatcam ama kocişe diyem beni uyandırsın sabaha kadar uyurmuşum bide
dance.gif
her taraf kilitli yanımda top patlasa duymam bu halsizlikle
girlhahawq2.gif

venüsten senin iş rahat heralde iyi uykular canım :92:
miden kötüyse tuzlu çubuk krakaker falan ye istersen..

kadercim dr alttan bakalım demedimi ? keseyi gördünmü ?

yok canım ya dr ye kese yi görmek için gitmedim daha,,,alttan ,üstten farketmez baktıracam valla,,,pazartesi gidicem inşlhhh,,,
canım bulantın varmışş,tuzlu kraker ye diyorr bana da bulantın olursa,dr ler bile onu tavsiye ediyormuş,,,
benide kokuya hassasiyetim çok fazla,Allahtan çıkarmıyorumm,,,ama midem karışıyo ama çıkarmıyorum,benimkide tuhaf birazz,,,:54::54:

kızlar mrb, bende 8+4 günlük hamileyim. Ama bulantılar beni çok mahvetti, 1 haftadır ne yesem çıkarıyorum, ne kadar daha devam edecek bulantılar..

kızlar mrb, bende 8+4 günlük hamileyim. Ama bulantılar beni çok mahvetti, 1 haftadır ne yesem çıkarıyorum, ne kadar daha devam edecek bulantılar..

HG CANIM
ilk 3 ay oluyor bulantılar, 3 aydan sonra bitiyor genelde..
az sabır :)

kızlar allah muhabbetnzi arttırsn, ben dün ve bugün çıkarmaya başladım mide bulantılarm biraz daha rahatladı sanki kusunca

görürsün büyük ihtimalle, 7. haftanın içinde gözüküyor genelde.. inş güzel haberini bekliyoruz

venüsten senin iş rahat heralde iyi uykular canım :92:
miden kötüyse tuzlu çubuk krakaker falan ye istersen..

işim bebişin şansına rahat bu ara aman nazar değmesin patronlar tatilde elemanlar tatilde ben tek tabanca takılıyorum zaten doğru düzgün işte yok bu ara acil olanları yapıyorum napıyım daha fazla tırmalamıyorum koşturmuyorum....dua ediyorum allah yardım etsin tüm çalışan hamişlere zor hem sıcak hem iş hem insanlarla uğraşmak ben kendi derdime düşmüşüm kimseye çekemeyecem gibi geliyor :16:

yok canım ya dr ye kese yi görmek için gitmedim daha,,,alttan ,üstten farketmez baktıracam valla,,,pazartesi gidicem inşlhhh,,,
canım bulantın varmışş,tuzlu kraker ye diyorr bana da bulantın olursa,dr ler bile onu tavsiye ediyormuş,,,
benide kokuya hassasiyetim çok fazla,Allahtan çıkarmıyorumm,,,ama midem karışıyo ama çıkarmıyorum,benimkide tuhaf birazz,,,:54::54:

canım bende gittinde görünmedi henüz sandım ayyyy büyüsün azcık daha annesi oda sabırsızlanıyodr annesine kendini göstermek için :nazar:

yarın bende dr gidicem ( 6+4 olunca)bebişim gözükür inşallah....çünkü pazar günü anneme gitmeyi düşünüyorum 3 hafta kalmayı....mutfağa giremiyorum kokulardan midem bulanıyor...üstelik ramazanda eşim gece çalışacak...yalnız korkarım geceleri....annemler ramazandan dolayı gelemiyor ben gideyim dedim....hem kalabalıkta iştahımda açılır...annem beni mutfağada sokmaz rahat 3 hafta geçireyim....ya bide insan daha bi korkak mı oluyor nedir?geçen sene yalnız kalmıştım geceleri 1 ay boyunca....hamilelik duygularıda değiştiriyor

işim bebişin şansına rahat bu ara aman nazar değmesin patronlar tatilde elemanlar tatilde ben tek tabanca takılıyorum zaten doğru düzgün işte yok bu ara acil olanları yapıyorum napıyım daha fazla tırmalamıyorum koşturmuyorum....dua ediyorum allah yardım etsin tüm çalışan hamişlere zor hem sıcak hem iş hem insanlarla uğraşmak ben kendi derdime düşmüşüm kimseye çekemeyecem gibi geliyor :16:

günaydın :))
kesinlikle çok zor...
bende zorlanıyorum şimdiden
büyüdükçe dahada zorlaşcak ama napalım bu dönem böyle geçecek...

kesinlikle çok zor...

kızlar Allah sizin yardımcınız olsun....bu halde çalışmak çok zordur....

kesinlikle çok zor...

ewet yapacak bişey yok bulantılar bi geçse tek derdimiz hareket kısıtlaması olur gibime geliyor :16:

kızlar Allah sizin yardımcınız olsun....bu halde çalışmak çok zordur....

amin hep dua ediyorum allahım inşallah kolay bi hamilelik geçiririm diye çünkü araba almayı düşünüyoduk sonra çocuk yapacaktık yawrum erkenden sürpris yaptı bize ben kışa doğru kalırım diyodum ilk ay geliverdi şükürler olsun :8:ev biraz şehir dışı kalıyor mecbur araba almamız gerek daha bebeğin masrafları olacak ev taksidi ödüyoruz offff offf çok çalışmam lazım çok :24:

bende neden hiç bi değişiklik yok yaa sizin yazıları okuyunca kendimi bi tuhaf hissediyorum kızlar :nazar::1:

oyyy yawrum hiç kötü hissetme ben senin kadarlıkken hamiş olduğumu bile bilmiyodum :13: o kadar belirtisizdi yani büyüdükçe annesine kendini hatırlatıyo melekler sen bekle azcık büyüsün meleğin bak nasıl sana her dk hamiş olduğunu hatırlatıyor :1:

Back