Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadercim dr alttan bakalım demedimi ? keseyi gördünmü ?
kızlar mrb, bende 8+4 günlük hamileyim. Ama bulantılar beni çok mahvetti, 1 haftadır ne yesem çıkarıyorum, ne kadar daha devam edecek bulantılar..
venüsten senin iş rahat heralde iyi uykular canım :92:
miden kötüyse tuzlu çubuk krakaker falan ye istersen..
yok canım ya dr ye kese yi görmek için gitmedim daha,,,alttan ,üstten farketmez baktıracam valla,,,pazartesi gidicem inşlhhh,,,
canım bulantın varmışş,tuzlu kraker ye diyorr bana da bulantın olursa,dr ler bile onu tavsiye ediyormuş,,,
benide kokuya hassasiyetim çok fazla,Allahtan çıkarmıyorumm,,,ama midem karışıyo ama çıkarmıyorum,benimkide tuhaf birazz,,,
işim bebişin şansına rahat bu ara aman nazar değmesin patronlar tatilde elemanlar tatilde ben tek tabanca takılıyorum zaten doğru düzgün işte yok bu ara acil olanları yapıyorum napıyım daha fazla tırmalamıyorum koşturmuyorum....dua ediyorum allah yardım etsin tüm çalışan hamişlere zor hem sıcak hem iş hem insanlarla uğraşmak ben kendi derdime düşmüşüm kimseye çekemeyecem gibi geliyor
günaydın :))
kesinlikle çok zor...
bende zorlanıyorum şimdiden
büyüdükçe dahada zorlaşcak ama napalım bu dönem böyle geçecek...
işim bebişin şansına rahat bu ara aman nazar değmesin patronlar tatilde elemanlar tatilde ben tek tabanca takılıyorum zaten doğru düzgün işte yok bu ara acil olanları yapıyorum napıyım daha fazla tırmalamıyorum koşturmuyorum....dua ediyorum allah yardım etsin tüm çalışan hamişlere zor hem sıcak hem iş hem insanlarla uğraşmak ben kendi derdime düşmüşüm kimseye çekemeyecem gibi geliyor
kesinlikle çok zor...
kızlar Allah sizin yardımcınız olsun....bu halde çalışmak çok zordur....
kesinlikle çok zor...
ewet yapacak bişey yok bulantılar bi geçse tek derdimiz hareket kısıtlaması olur gibime geliyor
kızlar Allah sizin yardımcınız olsun....bu halde çalışmak çok zordur....
amin hep dua ediyorum allahım inşallah kolay bi hamilelik geçiririm diye çünkü araba almayı düşünüyoduk sonra çocuk yapacaktık yawrum erkenden sürpris yaptı bize ben kışa doğru kalırım diyodum ilk ay geliverdi şükürler olsun ev biraz şehir dışı kalıyor mecbur araba almamız gerek daha bebeğin masrafları olacak ev taksidi ödüyoruz offff offf çok çalışmam lazım çok
bende neden hiç bi değişiklik yok yaa sizin yazıları okuyunca kendimi bi tuhaf hissediyorum kızlar
özhan market varmı bulunduğun şehirde ben 2 gün oradan aldım :)
bende neden hiç bi değişiklik yok yaa sizin yazıları okuyunca kendimi bi tuhaf hissediyorum kızlar