- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohaaa son cümlen aynı ben
bu arada magnumları double yiyin tabi ya iki can taşıyosunuz hahaha :90:
evet öyle dıyolar şeftalı yıyınce tuylu olur tavuk yıyınce kolları cok pürüzlü olur eeee ne yıycek bu mıllet
kızlar ya benım yedıgım seyler muz olmamıs salkımda ekşi koza üzüm ve tuzllu şeyler bunun dısında ne yemek yemek ne gormek ıstemıyorum
bebiş kilolarıda double alıyoz ama dr bana her gittiğimde 1 kişilik ye diyo kociş hemen yüzüme bakıyo tip tip tutturdu diyetisyene gitcekmişim ben hem evde double yiyom hem şirkette double yiyom kociş bi kısmını bilmiyo ama
ayyyy minik kuşum ben 10 sene tavuk yemesem o kadar iyi nefret ettim iyice ben tüylü deilim yawrum bacaklarımda hiç yoktur tüy başka taraflardaki sarı sarı cansız şeftali tüyü gibidir...muzda kabız yapıyor bana :78:ben genelde hamur işi yiyorum dün akşam 2 tabak peynirli makarna yedim ona aş erdim bu sabahta 1,5 açma yedim....bunlarıda zar zor yedim yedikten sonra bulanıyo bi tuhaf oluyo bu arada ben dün iş yerinde 40 dk uyumuşum
bebişim annemde bana hamişken kasa kasa şeftali yemiş bana derki sen o yüzden şeftali tüylüsün normalde annem babam kardeşim esmer ama ben kumralım ve şeftali gibi tüylerim var büyüteçle bakmak lazım görmek için bu arada bende şeftaliyi çok severim ama kabızlık yapıyo ben hep kabızım yiyemiyorum canım çekiyo ama napcam bilmiyorum ve bende tatlı olarak magnum double çikolatalı ve bademli yiyorum...ama tuhafım hem çok açım hem çok tokum hem yemek istemiyorum hemde yemeğe başlayınca doymuyorum anlamadım
haha 40 dk mıııı
ben 5 dk falan kestiriyorum elimde kafamla ama sen baya rüyalara dalmışsın kuzum yaa
yasemin canım kilo olayı beni çok kasıyor sorma, hayatımın en kilolu olduğum döneminde hamiş kaldım, 7 ay sonra heralde tanınmayacak hale gelcem bu arada kilom 61-62 arası
61-62 kılolu dıyor yaaaa Allahım ben ölüyim o zaman 65le kaldım 1 ay olmadan 2 kılo aldım ama şimdi daha cok dıkkat edıyorum ooffff damacana gıbı olcam
ayda 1 kilo almak lazımmış 9 ay boyunca....
keşkeee ben başaramam bunu yuvarlak bır anne olucam gıbı bır his var içimde :26:
aaa deme öyle bilinçaltını kabulledirme
ben de diyorum ki ennnn fazla 13 kilo alayım
3 ünü doğururum 10 u benim olur :90:
10 kiloyu da 3 ayda veririm sıkı bir diyetle..
artık buruşur muyum çatlar mıyım tabi onlar da bebişimin bana ilk hediyesi olcak
annem bana 48 kg ile hamiş kalmış son ay 66 kg imiş.... yuhhh anne ne yedin dedin o kadar sen kal senide görecem diyodu ben 53 kgdım. hamiş kalmadan önceki aylarda deli gibi yemeye başladım en son 58 idim...dr bi gittim 6 hafta 60 olmuşum dr dedi dikkat et 1 kişilik ye sona gittiğimde yine 60 dım o kadar kusmama rağmen napıcam bakalım böyle
bence sizler gayet iyi kilolarda hamile kalmışsınız ben çok utandım şimdi 72 kiloyla hamiş kaldım ve doğumda hastaneye yuvarlanarak gitmeyi pilanlıyorum
ya bide yemek yapabiliyorum bi sorun yok ama yemege gelince yiyemiyorum amaaa sadece akşamları gün içinde sorun yok benim gibi olan varmı???
sen hızlı başlamışsın aman dikkat et canım ya bir kişilik ye :90:
şimdi bebiş iyi olsun derdindeyiz de, doğumdan sonar bu kilolar bizi tırmalıcak, kışın yediğimiz hurmalar misali..
:86::86::86:
ayyy gerçekten çokmu şişko olcam ben kocişte hiç sevmez tombiş hatunu göbişim bilem yoktu benim 1 gr fazlalık yoktu biyerimde anammm son defa çatlaksız zayıf halimle tatile gidecektik gidemedik...bide göüslerim sarkar diye korkuyom bazı kadınların göbeğine deiyo çocuktan sona abowww :84:
marttakı benı anlattın sankım
koca memeli, göbekli ve çatlaklı
ayyy napıcazzzzzzzz
duyduğuma göre çatlamamak için bebeyağı sürmek gerekiyomuş her banyodan sonra göbüşe, ben sürüyorum ama bakalım genetik de biraz yaa
canım normal hamılelık mı tüp bebek falan mı
ben ne yapabılıyorum ne yıyebılıyorum canım suan dısarda olursa ya da baskasının evınde o zaman
hepimiz şişkoyuz hepimiz koca göbekli ve koca popoluyuz ama mutluyuz çünkü anneyizz
dr ben onuda sordum bi gün kadın beni kovalayacak hiç durmadan soruyorum hatta telime not alıyom açıyom teli şuram nası şu nasıl şöylemi böylemi bıkmadan usanmadan cvp veriyo sağolsun...kadına dedim ben şiştim dahada şişiyorum bazı arkadaşlar şimdiden badem yağı kullanmaya başlamışlar ama oda kıllandırıyormuş ne yapmamı önerirsiniz dedim dediki o kişiden kişiye değişir bazı insan biraz kilo alıp verdimi sarkma ve çatlak olur bazı insanda bişey olmaz dedi sen naparsan yap hamişlikte baya kilo alındığı için ister istemez çatlaklık oluyor senin bünyene bağlı tabi ama sadece nemlendirici sürsende aynı işi görür zaten dedi dolayısıyla ben nemlendirici sürecem belirgin bi kilo oluşmaya başlayınca