Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

VENUSTEN

neyi anlamadığını bende anlamadım bebeği görmediki doktor kese 14 mm keseyle bebeğin boyunun ne alakası var?

sen bebeği görmüşsün ben göremedim malesef henüz

içini sıkma çalışmak zorundaysan çalış kendini yormamaya çalış patronunada söyleme idare edebildiğin kadar edersin edemediğinde çıkarsın
diye düşünüyorum tabiki karar senin

inşallah iyidir sonuçların doktorunu arama olanağın yokmu acaba

kan pıhtılaşması varsa sana benim kullandığım iğneden verir doktor büyük ihtimalle hergün göbeğimden vuruyorum ben iğneyi

selam kızlar
valla bende kusmalar bulantılar öyle bir hal aldıki sormayın
su bile içemiyorum
ve dahası ateşim çıkıyo
bgn doktorumla görüştük yarın hastaneye gelmemi söyledi
muhtemelen yarın bana serum bağlıcaklar....

ayy çook geçmiş olsun neden o kadar kötü oldun acaba neyse bebek iyi olsunda napcan mecbur katlanıcaksın

allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda kendini iyi hissedersin

kizlar benim suan icin iyi gidiyor belki daha yeni oldugu icindir bilemiyorum cunku bilyiorsun henuz doktora gitme sansim olmadi goguslerimin asiri agrisi gecti simdi sadece dokununca aciyor dolgunlar akintim cok az sizin nasil akinti olayi kafama takiliyor ya nasil olmasi gerekiyor ki? benim bazen seffaf bazende sarimsi gibi korkmalimiyim ? bide su ani giren agri ne zamana kadar olucak acaba korkutuyorda beni

gunaydınnn anne ve anne adayları nasılsınız

bız erkenden kalktık babamız ıse gıttı uyku tutmadı benıde oglum yanımda uyuyooo :))
arda pasam her sabah kendı ellerıyle beslıyo benı anne kardesım sut ıstıyo sutunu ıc dıyo :) kardesıyle karnımda konusuyo gobegımı aklına geldıkce opuyo :))ne guzel bı duygu yaa

ınsalalh dogduktan sonra degısmezzz sımdılık abı olmaya cokk ısteklı ve cok mutluyuzzz

kızlar bızde bugun ıyı basladık sukur kusma olmadan mıde bulantısından ve yedıgımı cıkarmaktan 4 kılo verdım doktor normal dedı serum baglandı gunde 1 kere ama dun ve bugun mıdem bulansada kusma olmadııı oglumda hıc boyle olmamıstıı bu hamılelık cok yordu benı ama napalım degıyooo saglıcakla gelsınde

günaydın herkeze bu gün itibariyle netten hiç bir yazı okumamaya karar verdim sadece buraya gelicem

moralim bozuluyo başkalarının yazılarını okudukça

neyse bu gün güzel bi gün olucak inşallah hepimiz için

günaydın hamişler
Lolocum o konuda çok isabetli bi karar vermişsin.. internette yazanların %90 ı olumsuz insan okudukça kendine benzetiyor daha fena...

Anneyimben canım 4 kilo baya vermişsin ya, ben de 1 kilo verdim ama onunda yarısnı geri aldım sanırım kilo alma evresine geçtim çünkü bulantılarım da bitti iştahm açılmaya başladı.. dikkat et kendine, oğlun ne tatlı ya minik abicik

canım korkma boşuna o akıntılar normal, hatta 8.haftalarda kahverengi bile gelebiliyor az bişey..
bulamadın mı iyi bi doktor sen hala???

VENUSTEN

neyi anlamadığını bende anlamadım bebeği görmediki doktor kese 14 mm keseyle bebeğin boyunun ne alakası var?

sen bebeği görmüşsün ben göremedim malesef henüz

canım ben bebeği gördün sandım maşallah 14mm diye sevindim...yanlış okudum demekki...inşallah en kısa zamanda görürsün bi daha ne zaman gideceksin dr a ?

lolo canım okuma tabı ya bosverrrr bız burda bırbırımıze destek olmak ıcın varızzzz

guıter canım ne guzel bende atlatabılsemmm bı su gunlerııı bulantısız gunlerım baslasaaaa :) abımız fena canım ya sormaa

bendende hala araara kahverengı akıntı gelıyo doktorum normal dedı korkmayın kızlar olucak seyler bunlar

kızlarrr bebegımın 6 +1 gunluk usg goruntusu :))

Eklentiler

• $251768_10150264544424140_583979139_7267965_8166064_n.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…