Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

internete göre tam 6 haftalık, henüz dr a gitmedim.ayakta bile duramıyorum bulantıdan, bişeyler yemek istiyorum ama mutfağa gidip dolaptan çıkarana kadar bayılcak gibi oluyorum geri dönüp yatıyorum

bebişim ben mutfağa giremiyom sen kendine pilav börek falan yapabiliyomusun ? maşallah diyim bebişim ben açım aç bütün gün ne işyerinde doğru dürüst bişey yiyebiliyom nede evde zaten sıcaktan fenalaşıyom allahım bebişimi korusun inşallah aç kalmıyordur içerde

ben ilk zamanlar az az yedim hala işyerinde çekmecem kuruyemiş dolu ama ben yiyemiyorum malesef protein almamız gerek sanırım dr bana az ve sık ye dedi ama nişey yiyemiyom hep zar zor yemek yiyom :13:

ayyy senin fasulyede benimki gibi gececi bende genelde geceleri daha aşırı bulantıyla banyodan ayrılamıyorum

yawrum ben anlamadım şimdi benim 6 haftalıkken 3,2 mm.idi 7 haftalıkken 8mm. senin bebişin boyumu uzun olcak maşallah anlayamadım ben 14mm. nazar değmesin ben ilk 6 haftallıkken gittim dra hem kesemisi hem kalp atışlarımızı gördük ama daha çok küçük annesi dedi dr altan bakcaktı üstten görünmez dedi ama ben bi deneyelim dedim denedik gördük bebişimi herkesinki aynı olmuyor tabi seninki bu hafta gösterir bence kendisini

öyle bir durumdayımki valla kafam karman çorman( ben işe gireli 2 ay oldu.hamile kaldım.iş yerime daha söyleyemedim tabi.birde düşük riski deyince doktor hiç söylemeyim dedim şimdilk.ama içimde rahat değil hiç.işten çıkaracaklarına eminim.ama bir iki ay daha çalışmam gerekiyo.bir yandanda çok bulantım oluyo sabahları.yataktan kalkmakta zorlanıyorum.birde 3 yaşında oğluşum var.çok gerginim bu aralar.içim sıkıldı yazmak istedim

Yazdıklarım Lolo'yaydı doktoru boş gebelik riskinden bahsedip 2 hafta sonra kontrole çağırmış ya yaşadıklarıma çok tanıdık geldi ama yazarken alıntı yapmayı unutmuşum

canım zor bir durum, düşük riski varsa dinlenmen lazım.. çok mu şart çalışman? işi bıraksan?
ya da madem 2 ay sonra falan çıkmayı düşünüyosun fazla da yorma kendini, üstünkörü yap işi..
inşallah bebişin tutunur sana

internete göre tam 6 haftalık, henüz dr a gitmedim.ayakta bile duramıyorum bulantıdan, bişeyler yemek istiyorum ama mutfağa gidip dolaptan çıkarana kadar bayılcak gibi oluyorum geri dönüp yatıyorum

ayy canım benim yaa zaten o mutfağa gidip bişeyler hazırlamak ölüm gibi geliyor bulantı anında....bide benim mutfak akşama kadar güneş içinde....bulaşık makinesine bugün zor dizdim bulaşıkları midem öyle bulandı ki kokulardan...ayy şimdi birazdan da yemek yapıcam mutfaktaaç da kalamıyorum daha çok midem bulanıyorrrr....

doktor kan testı ıstemıstı 4 tup kan aldılar idrarda aldılar az once sonucları aldım 2 hafta sonraya randevum var sımdı netten bakıyorum da kan degerlerımı dusuk gosterıyo ıns kan pıhtılasması falan yoktur

canım dur bakalım, kendi kendine yorumlayıp moralini bozma
yoktur bişicik merak etme sen

tahlillerini doktoruna fakslayabilir yada mail atabilirsin bence doktorun tahlil sonuclarini degerlendirmeli 2 hafta sonra simdiki idrari degerlendirmesinin bi anlami olmaz yada hastane yakinsa git sadece sonuc gosterecem de

celinns doğru söylüyor ya 2 hafta bekledikten sonra ne anlamı var..

devlet hastanesıne gıdıyorum pazartesı kontrol vardı ne zaman getıreyım sonucları dedım 2hafta sonra gelınce getırırsın dedı özeller daha ıyı ılgılenıyor dımı hamilelerle ??

devlet hastanesıne gıdıyorum pazartesı kontrol vardı ne zaman getıreyım sonucları dedım 2hafta sonra gelınce getırırsın dedı özeller daha ıyı ılgılenıyor dımı hamilelerle ??

maalesef öyle bişey var canım.. özele ya da devlet hastanesindeki doktorunun özel muayenehanesine gitsen muamele farklı olabilir

ise ihtiyacin varsa ve isin cok ayakta durmani gerektirmiyorsa hamileligini gizlemeye devam et bulanti haplari yardimci olabilir belki,zaten en gec 12ci haftada mide bulantilarin gececek drun sana bir hap yazmistir sanirim.Moralini bozma ,icinden gelen sesi dinle,en dogru karar o olacak:44:

kızlar komşu teyze mide bulantısı için havuç ye ben öyle yapıyordum dedi.bende koşup aldım tabii.gün boyunca işyerinde kıtır kıtır kemirdimgerçektende işe yaradı sanırım bugün fazla bulantım olmadı.3gündür bulantı yüzünden nefes almaya korkar olmuştum..tabi işe yarıyor olması psikolojikte olabilir.bulantısı olan arkadaşlar bi denesin derim.

canım benimde kanım düşük çıktı aklına kötü şeyler getirme bana kan ilacı verdi kan gbi bi şi sabah akşam onu içiyorum aç karna inşaallah faydasını görürüm
san da büyük ihtmal öyle bi şi verir gönlünü ferah tut

aslında devlet hastanesinde 15 gün sonra çağırmıştı doktor buda haftaya pazartesiye denk geliyo düşünüyodum acaba gitsemmi

bi yandanda ya gene göremezsem diyorum bu sefer kafamı daha çok takmammı belkide görürüm bir hafta önceden rahatlarım
bakalım belki giderim

kalp atışı duyulduğunda 6+3 tün o zaman dimi

benim doktorun demesine göre tam gün vermedi ama 5 haftan bitmiş 6. haftaya yeni girmişsin dedi haftaya 7. haftaya girmiş olucam öyleyse

belkide çıkar ben en iyisi devlet hastanesindeki doktora gidim erkenden görürüm içim rahatlar inşallah devlet hastanesindeki doktor yoğunluktan dolayı uzun bakmamıştı ama hareketlerinden tavrından anladığım kadarıyla iyi bi doktor evet evet ben haftaya gidim
benim doktorum kesin görünsün diye 2 hafta sonraya gün vermiştir belkide

Yüreğini ferah tut sevgili Lolo,
Benimde SAT ım haziran 1 di. dr. adete yakın geç döllenme olduğunu şu an 8 haftalık olması gerekirken bir hafta geriden geldiğini söyledi. Şimdiden nazlı bebeklerimiz

evet canım benimde geç döllenme zaten adete 1 buçuk hafta kala hamile kalmışım yaklaşık 2 haftalıkkende hamileliği öğrendim tabiki bekleme süremde arttı

evet yaa hemen bebek görmek istiyo teknoloji o kadar ilerlemediki sana hemen bebek göstersinler dimi

sanki oğlumda doktora gitmişiz oğluma doktora gittiğimde 3 aylık hamileydim oda sancılandığım için gitmiştim
gerçi o günden sonra daha bi baba olacağına inanmıştı :))

aslında evet kafama takılıyo ama herşeyin hayırlısını diliyorum allahım bu mübarek günlerin niyetine hakkımızda hayırlısı neyse onu versin amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…