gecen gün bende farketmiştim.
gerçekten aynı gdiyoruz ve yazdıklarını okudumda belirtilerimizde aynı.
ben yarın doktora gidicem .
nasipse kesesini görüp,kalp atışlarını duyucaz inşallahh...
Nasılsınız kızlar
benim karın ağrım ve koku hassasiyetinden başka hiçbir belirtim yok :) Kalp atışlarını da Cuma günü duyucam inşallah.. Allah bize ve bebişlerimizesağlık sıhhat versin.
bende de acayip bir iştahsızlık vardı ama geçtişimdi açım sürekli sanki
şimdiden akşam ne yiyeceğimi düşünüyorum..
7-8 ay sonra yeni topik açıcaz kızlar aynı liste, başlık farklı, doğum sonrası kilo vermek isteyenler :90::90::90:
ya kızlar belkide normali odur ne dersiniz, belkide doğal akışına bırakıyolardır süreci annelerimizin yaşadığı hamilelikler gibi. mesela ultrasdan bebeğe ne kadar zararlı, biz ayda iki kere ultrasona girmeye can atıyoruz. yada o vitamminleri doğal besinlerden almaya çalışsak daha doğru olmaz mı? mesela en çok özendiğim yurt dışında normal doğuma olan rağbet, bizde öyle mi hemen sezeryan
canım benim adım aslı bu arada....ben keseyi gördüm bir hafta önce...haftaya tekrar gidicem kalp atışı için...birde sonuçlarımı göstereceğim doktora...kesenin içinde bebeşimide görürüm belki bu sefer:81:
cumartesi akşamı rahatsızlandım kızlar çok az mikratda pembe renkte kan gördüm. bi heyecanla doktora koşturduk eşimle. gece nöbetindeki doğum uzmanı utrasonla baktı bebişimde bi sorun yok allaha çok şükür ama kanın nerden geldiğinide tam kestiremedi. progestan yazdı birde acilde hemen ine yaptılar iğneyi ebe yaptı bol su iç düşük riskin olabilir dedi ama doktor öyle bir kelime telafuz etmedi bebğe bektı gayet iyi plasentede de herhangi bi anarmollık yok dedi. bir hafta yat yat izni verdi doktor şimdi evde istiratteyim. bebişime dua edin kızlar bişi olacak diye aklım çıkıyor. hepinizi çok öpüyorum..
garanti olsun diye 7. haftanı bekle, son adet tarihin neydi canım senin ?
ayrıca kalp atışını duyduğumuz zaman artık kesenin boyutu değil bebeğin boyutu ilgi alanımıza giriyor, mesela ben 7+2 de gördüm bebişi ve tam 1 cm idi.
ben daayanamadım dün doktora gittim
bebeğin kesesi 14 mm olmuş yolk kesesini sordum oda burda görülüyo dedi ama
bebeğin kalp atışlarını göremiyorum dedi
2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışlarını 2 hafta sonra mutlaka görmemiz lazım dedi göremezsek büyük ihtimal sorun var demektir dedi
daha 5 haftamı yeni doldurduğumu 6. haftaya girdiğimi söyledi
ben daha çok zannediyodum doktorun dediği doğruysa adetime yaklaşık 1 buçuk hafta falan kala hamile kalmışım
niye görünmedi kalp atışları çok zanım sıkıldı
kızlar sizlerinki kaç haftalıkken göründü nolur bişeyler yazın kafayı tırlatcam çok fazla taktım
2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışlarını 2 hafta sonra mutlaka görmemiz lazım dedi göremezsek büyük ihtimal sorun var demektir dedi
ben daha çok zannediyodum doktorun dediği doğruysa adetime yaklaşık 1 buçuk hafta falan kala hamile kalmışım
kızlar sizlerinki kaç haftalıkken göründü nolur bişeyler yazın kafayı tırlatcam çok fazla taktım
Kizlar yarin 50 gr seker yukleme testine gidecem,dua edin seker cikmasin.Verdigi zararlarin yaninda meyvelerden ve dondurmadan uzak durmak istemiyorum
Benim annem ve babamda seker var,bu yuzden erkenden onlem almak icin dr istedi normalde 24-28 hafatalarda isteniyormus
Bu arada kizlar turkcellin bebegimi beklerken paketi var ucretsiz olarak uye oluyorsunuz her hafta size ve esinize bebegin gelisimi ile ilgili mesaj geliyor,google a bebegimi beklerken turkcell yazin ayrintilarvar orda cok hos
Benim annem ve babamda seker var,bu yuzden erkenden onlem almak icin dr istedi normalde 24-28 hafatalarda isteniyormus
Bu arada kizlar turkcellin bebegimi beklerken paketi var ucretsiz olarak uye oluyorsunuz her hafta size ve esinize bebegin gelisimi ile ilgili mesaj geliyor,google a bebegimi beklerken turkcell yazin ayrintilarvar orda cok hos
celinns kazıkçı turkcell bunu kaç paraya yapıyomuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?