Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

gecen gün bende farketmiştim.
gerçekten aynı gdiyoruz ve yazdıklarını okudumda belirtilerimizde aynı.
ben yarın doktora gidicem .
nasipse kesesini görüp,kalp atışlarını duyucaz inşallahh...

canım benim adım aslı bu arada....ben keseyi gördüm bir hafta önce...haftaya tekrar gidicem kalp atışı için...birde sonuçlarımı göstereceğim doktora...kesenin içinde bebeşimide görürüm belki bu sefer:81:

Nasılsınız kızlar
benim karın ağrım ve koku hassasiyetinden başka hiçbir belirtim yok :) Kalp atışlarını da Cuma günü duyucam inşallah.. Allah bize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin.

Nasılsınız kızlar
benim karın ağrım ve koku hassasiyetinden başka hiçbir belirtim yok :) Kalp atışlarını da Cuma günü duyucam inşallah.. Allah bize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin.

benımde kasıklarımda agrı var dr.ile görüştüm gayet normal dedı.. mide bulantım da çook var cuma günü kontrole gideceğimm..

ama ama amaa o zman ben olmam listede çünkü ben aldığım kiloları vermemk için hep yicemm heheheh hiç birini vermicem işte vermicem hıhh

Arkadaşlar bu ikili, üçlü, dörtlü testler bebeğin down sendromlu olup olmadığının belirlenmesi dışında başka bi işe yarıyor mu? Yani tedavi edilebilecek bir durumu tespit edebiliyor mu? Sadece down sendromunu belirlemeye yarıyosa ben yaptırmayı düşünmem çünkü down sendromlu diye bebeğimden vazgeçemem Allah kimseye göstermesin ama eğer olursa da nasıl öldürürüm bebeğimi!

Son düzenleme:

canim aynen dedigin gibi dusunuyorlar ama bak ben sikayetciyim neden cunku bir dusuk yasadim en azindan biraz daha itinali davranmali diye dusunuyorum dusun hamileyim ama ne kadarligim iyimi durmu saglikli bir gebelikmi yoksa dis gebelikmi bilmiyorum bile ve verdigi tarih agustosun 30 yani gelde sabret oluyorum meraktan allahim yardim etsin hepimize normal dogum konusunda katiliyorum ama asiri zorluyorlar yani bazi insanlarin baya sorunu oluyor dogumdan sonra mesela arkdasim idrarini baya bir sure tutamadi zorlanmaktan olmus ama hersey kismet once sagligimiza dikkat etcez dedigin gibi dogal beslenmek istiyorum ama nerde hersey hormonlu yani imkan yok allahtan burda bio varda ordan yirtiyorum insallah

kizlar bazen aniden bir agri giriyor hic kipirdamak istemiyorum o an ama normalmis herhalde bu durum yerlesme asamasindayken benimki daha yeni sikintim yok midem cook nadir bulaniyor bide su ani agri baskada birsey yok olsada bebisim icin deger

inşallah meleğini görürsün canım...
bende fena halde bulantı ve kusma var..
kafamı kaldıramıyorum..
oof ne zormuş ..
Rabbim yardımcımız olsun...

sen kalbini ferah tut canım allahın izniyle hiç bişey olmucak yat dinlen hiç bir iş yapma keyfine bak sakına kendini strese sokma

dualarım seninle canım

ben daayanamadım dün doktora gittim

bebeğin kesesi 14 mm olmuş yolk kesesini sordum oda burda görülüyo dedi ama
bebeğin kalp atışlarını göremiyorum dedi

2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışlarını 2 hafta sonra mutlaka görmemiz lazım dedi göremezsek büyük ihtimal sorun var demektir dedi

daha 5 haftamı yeni doldurduğumu 6. haftaya girdiğimi söyledi
ben daha çok zannediyodum doktorun dediği doğruysa adetime yaklaşık 1 buçuk hafta falan kala hamile kalmışım
niye görünmedi kalp atışları çok zanım sıkıldı
kızlar sizlerinki kaç haftalıkken göründü nolur bişeyler yazın kafayı tırlatcam çok fazla taktım

canım sakın takma daha 5 haftalıksa tabi ki görünmez benim 7de görünmüştü

ben 6+5 te duydum ,6 ya yeni girdiysen erken daha,icini ferah tut,haftaya duyarsin bebisini

Kizlar yarin 50 gr seker yukleme testine gidecem,dua edin seker cikmasin.Verdigi zararlarin yaninda meyvelerden ve dondurmadan uzak durmak istemiyorum

Kizlar yarin 50 gr seker yukleme testine gidecem,dua edin seker cikmasin.Verdigi zararlarin yaninda meyvelerden ve dondurmadan uzak durmak istemiyorum

inşallah çıkmaz canım, iyi haberlerini bekliyoruz.. şeker yüklemesini 9. haftada yapıyolar mıydı bu arada?? bana dr um hiç bahsetmedi de..

Benim annem ve babamda seker var,bu yuzden erkenden onlem almak icin dr istedi normalde 24-28 hafatalarda isteniyormus
Bu arada kizlar turkcellin bebegimi beklerken paketi var ucretsiz olarak uye oluyorsunuz her hafta size ve esinize bebegin gelisimi ile ilgili mesaj geliyor,google a bebegimi beklerken turkcell yazin ayrintilarvar orda cok hos

çok güzelmiş cidden yaa
sağol fıstığım paylaşım için..

celinns kazıkçı turkcell bunu kaç paraya yapıyomuş ki

tatlım bncede erken bende 7 haftalıkkken görmüştüm gerçi dr 6 hafta 3 günlükmü ne demişti 5. haftada gidip de duyan çok nadir sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…