al benden de o kadar çabuk geçiyo anlamıyosun bile diyolar ama bana hiç öyle gelmiyo :))
Canım çok teşekkür ederim. Yok zaten doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmam.
Doktora sordum zaten şuan ilaç veremem sana besinlerle hallet dedi. O da kayısı dedi.
Bilmiyorum napıcam valla. Kontrolüm haftaya. Zaten kabızlık yüzünden folic asidden soğudum.
Gittiğimde doktora söliycem folic asidi ama haftaya kadar naparım bilmiyorum.
mrb kızlar bende 7 hafta 2 günlük hamileyim.nasıl besleniyosunuz yazarmısınız.birde asırı bulantı ve bas ağrısı var sizdede oluyomu??
amin cümle ecmain..
yaşadıklarını paylaşman evet okuyunca üzüldüm ama bu kusura bakılacak bir durum değil başından geçenleri bizi üzme için değil sıkıntını paylaşmak için yazdığının bilincideyiz. bizleri samimi bulup paylaştıın için asıl sen sağol.
içini döküp bir nebze rahatldıysan ne mutlu bize. ben herzaman seni dinlemeye hazırım canım arkadaşım. moralini ep yüksek tut gelçi ben yazım şeklinden çok hayat dolu biri olduğunu çıkartabiliyorum yaşam enerjin hiç tükenmesin inşanlah eşinede rabim şifa versin sana ve bebişlerine bağışlasın mevlam..
3-4 Haftalik hamileyim tam bilmiyorum kanaamvar Pembroke be AZ silince geliyo 2 tane dusuk yasadim kan pihtilasmasi var onun icinse clexan kullaniyorum cook korkuyorum
mrb kızlar bende 7 hafta 2 günlük hamileyim.nasıl besleniyosunuz yazarmısınız.birde asırı bulantı ve bas ağrısı var sizdede oluyomu??
3-4 Haftalik hamileyim tam bilmiyorum kanaamvar Pembroke be AZ silince geliyo 2 tane dusuk yasadim kan pihtilasmasi var onun icinse clexan kullaniyorum cook korkuyorum
dün yine doktora gittim.düşük tehliken devam ediyor dedi.içerde kanama var ama bebişimi ve pıtpıtlarını gördüm:))) 6 mm miş daha mimicik:))) biliyorum düşmeyecek.annesine sıkı sıkı tutuncak.çok mutluyum.progestan içiyorum işte.bakalım artık:))
dün yine doktora gittim.düşük tehliken devam ediyor dedi.içerde kanama var ama bebişimi ve pıtpıtlarını gördüm:))) 6 mm miş daha mimicik:))) biliyorum düşmeyecek.annesine sıkı sıkı tutuncak.çok mutluyum.progestan içiyorum işte.bakalım artık:))
bende bugun baslicam kuruyemise aslinda onceden yiyordum hergun findik ve ceviz ama simdi sabahlari yicem benim bir sorum olucak su folic asiti ac karnami iciyoruz benimkinin ustune ole yazmis eczaci ve gunde bir kere diyor ve neler yemeliyiz arkdaslar bu donemde ilk uc ay cok onemliymis tavsiyelerinizi bekliyorum
günaydın kızlar yeni anne adyalarını kutlarım inşallah sağlıkla dünyaya gelir hepimizin melekleri rabbim korusun dualarımız sizinle ... bende de daha hiç bir hamilelik belirtisi yok ne zaman olacak acaba merak ediyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?