inşallah bunu sağlıklı sıhatli doğurursun bende pikoluyum 7 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ama bende çok korkuyorum bişi olcak diyeee tek folikasit kullanıyorum şimdi
[/QUOTE]
sonunda beklenen 2 hafta geçti ve ben bugün 7+2 oldum.öğleden sonra 14:30 da randevum var çok heyecanlıyım kızlar akşam uyuyamadım heyecandan.ne olur dua edin de bi sorun çıkmadan duyabileyim bebeğimin kalp atışlarını.
birde sizlere bişey sorcam, şimdi büyük ihtimal karından ultrasonla bakarlar heralde ama normalde karından ultrason çekilmeden hep su içilirdi 2 litre falan siz doktora giderken su içmişmiydiniz kalp atışını duymak için gittiğinizde yoksa direk bakmışlarmıydı karından ultrasonla onu sorayım dedim
evet canım sıkışık olman lazım.dün yine gittim ben.kasık ağrım vardı biraz iltihap varmış dr antibyotik verdi.kullanırken vicdanım sızlıyor ya..tekrardan bebişimi gördüm yavrum büyümek için o kadar uğrakıyorki kalbi güm güm...büyük ihtimalle sende bugün görürsün
dunyam80 bebişin .çok şeker allah kucağına almayı nasip etsin
evet canım sıkışık olman lazım.dün yine gittim ben.kasık ağrım vardı biraz iltihap varmış dr antibyotik verdi.kullanırken vicdanım sızlıyor ya..tekrardan bebişimi gördüm yavrum büyümek için o kadar uğrakıyorki kalbi güm güm...büyük ihtimalle sende bugün görürsün
Dunyam80 bebişin .çok şeker allah kucağına almayı nasip etsin
canım benimde ara ara kasık ağrım oluyor birde ben idrar yollarımı üşüttüm sanırım soğuk duş yapıyorum ondan yanma var sürekli idrara çıkıyorum acaba bende doktora gitsemmi bilmiyorum zararı olurmu bu durumun bebişe ?
benim de kasık ağrım oluyor arada.bazen şiddetli oluoyr ama 30 sn fln sürüyor.normaldir inş. sağlık ocağında ki ebe idrarında yanma olursa hemen dr.a başvur demişti.
yaa kızlar zaman geçmek bilmiyor kalp atışlarını duymak için 7. haftayı bekliyorumm çok heyecanlıyım,hala inanamıyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.daha 4+5 teyim.
casper87 ay merak ettim gördün mü bebişinin kalbinii
görmüşsündür inşaallahhh
kızlar doktoradan geldim bebeimin kalp atışını duydum güm güm atıyordu valla ha çok güzel bir duygu hatta eşimde yanımdaydı oda duy dktor bi ara sesini kapattı bak böyle attığını görürsün dedi gösterdi.minicik ama gözüküyor yinede.allah tüm duymayanlara nasip etsin inşallah.bu arada doktor hergün 1 bardak süt iç ve haftada 2 kere balık ye dedi.kan tahlilleri istedi birde kan uyuşmazlığımız var onun için bi tahlil istedi 3 hafta sonra gene gel dedi...
darısı duymayanların başına çok güzel bir duygu artık daha iyi anlıyorum hamile olduğumu
canım çok sevindim gözün aydınn
Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasib etsin yavrularımızı inşaallahh
amin canım inşallah 9 ay nasıl geçecek çok merak ediyorum ben çok sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?