• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

3 gündürde bende tiksinti ve bulantı başladı yaa çok kötü birşey dün özenle yemek hazırladım akşama ama 1 kaşık bile yiyemedim:(((sabahta diş macunundan bulantı miğdem sanırım bebişler büyümeye başladıkça böyle oluyorz

oyyyy maşallah sen yine yemek hazırlayabiliyosun ben mutfağa giremiyom dolabın kapağını açamıyom midem kalkıyo :1:

oyyyy maşallah sen yine yemek hazırlayabiliyosun ben mutfağa giremiyom dolabın kapağını açamıyom midem kalkıyo :1:

evet valla yapıyorum ama yiyemiyorum oda kötü 2 kg vermişim hamile kaldığımdan beri aylardır diet yaparım vermem şimdi gidiyor kilolar anlamadım ki bundan bişey:)))

Merhaba arkadaşım seninle aynı durumdayız hemen hemen ben bugün tam 6 haftalık oldum ve benim de ilki düşmüştü.... Senin düşüğünün nedeni belli miydi? Bana doktorum ilk düşüklerde araştırma yapmıyoruz olabilir dedi ama hep benim aklımda acaba kan pıhtılaşması vb sorunlar mı vardı diye sorular kaldı, öğrenseydik ikincide önlemimizi alırdık dedim dokturma sen kafanı şimdi bunlara takma bişey olmaz dedi... Şimdi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum inşallah bişey olmaz alırız bu sefer bebişleri kucaklarımıza:nazar::nazar::nazar:

mrb canım..benim düşüğün nedeni belli değildi araştırmadılarda..benimde aklımda bir sürü soru var ama ögrenemedim..bende heran kendimi dinliyorum bişe olcakmı diye..gögüslerim acımamaya başlasa hemen şüpheleniyorum bişemi oldu diye..geçen kırmızı leke gelmişti ama çok az belli belirsiz doktora gittim..biz bunu düşük tehlikesi olarak algılıyoruz dedi ve progestan ilacını 200 mg a çıkarttı..sabah ve akşam olmak üzere vajınadan alıyorum..sana progestan verdimi doktorun

Slm arkadaslar nasilsiniz bakalim :71: bugün 7+2 olduk sükür :nazar::nazar: dün ikinci kez doktora gittik bebegim sükür büyümüs kalbi atiyo :nazar::nazar::49: bende 1haftadan beri bulanti var herseyden tiksindim :50: bebegim iyi olsun ben raziyim :49:

mrb canım..benim düşüğün nedeni belli değildi araştırmadılarda..benimde aklımda bir sürü soru var ama ögrenemedim..bende heran kendimi dinliyorum bişe olcakmı diye..gögüslerim acımamaya başlasa hemen şüpheleniyorum bişemi oldu diye..geçen kırmızı leke gelmişti ama çok az belli belirsiz doktora gittim..biz bunu düşük tehlikesi olarak algılıyoruz dedi ve progestan ilacını 200 mg a çıkarttı..sabah ve akşam olmak üzere vajınadan alıyorum..sana progestan verdimi doktorun

slm cnm bende sizin yasadiklarinizi iki kere yasadim size diyorum nolur korkmayin ben ilk düsükten sonra hep korktum basima tekrar geldi.simdi ikinci kürtajdan sonra adet görmeden süpriz sekilde gene hamile kaldim aslada korkmuyorum oluruna biraktim.sizde öyle yapin :49: ins bisi olmucak iyi düsünün iyi olsun bide cok sevinmeyin ben mesela hic icten sevinmedim zamanini bekliyorum :49:

ben henüz doktora gitmedim canım, vajinal bakmasın diye biraz büyümesini bekliyorum tam 7 haftalık olunca gidicem, kanama falan olmadı bende çok şükür ama ilkinde de hiç kanamam veya herhangi bir şikayetim yoktu, doktor gelişemediğini söyledi doppler ile baktı kan gitmiyo dedi ve kürtajla aldı:(( haftaya bugün gidicem işte doktora iple çekiyorum inşallah kalp atışlarını duyabilirim sen duydun mu?

slm cnm bende sizin yasadiklarinizi iki kere yasadim size diyorum nolur korkmayin ben ilk düsükten sonra hep korktum basima tekrar geldi.simdi ikinci kürtajdan sonra adet görmeden süpriz sekilde gene hamile kaldim aslada korkmuyorum oluruna biraktim.sizde öyle yapin :49: ins bisi olmucak iyi düsünün iyi olsun bide cok sevinmeyin ben mesela hic icten sevinmedim zamanini bekliyorum :49:

evet ben de tam anlamıyla sevinemiyorum zaten, şöyle bikaç ay geçsin en azından bi kalp atışlarını duyayım o zaman sevinecem diyorum inşallahhh duyarım

ayy evet yediğimi çıkartıyorum.ee bir şey yiyemeyince de migrenim tutuyor.çok kötü:(

ay ben bugün çok fenayım migrenim tuttuu buz şişeleriyle dolanıorum beynim buz tuttu allah yardımcımız olsun ilaçsız baş ağrısı atlatmak çok zorrr

ay ben bugün çok fenayım migrenim tuttuu buz şişeleriyle dolanıorum beynim buz tuttu allah yardımcımız olsun ilaçsız baş ağrısı atlatmak çok zorrr

ben de tam tersi bugün çok iyiyim kaç gündür çok kötüydüm ama bugün sadece sabah bulandı midem, Allah herkesin yardımcısı olsun bu sıcaklarda ne diyim

baş ağrısı, bulantısı olanlara acil şifalar diliyorum, daha önce düşüğü olan arkadaşlar da en kısa zamanda emin olurlar, tüm korkuları kaybolur inş. birbirimize çok dua edelim kızlar...

allahım işler karıştı, yarım saattir gergin bi vaziyette ateş püskürüyorum, kırmızlar duyup da gelmesin sakın sakın :47:

kızlar iyi düşünün iyi olsun bi kere düşük oldu diye yine olacak diye bişe yok rabbim kucağımıza almayı nasip edecek inşallah aklınıza yüreğinize olumsuzluk getirmeyin ltf iyi düşünün iyilikler güzellikler sağlıklar gelsin inşallah

hoşgeşdin canım.
satın ne zaman?
ben çok erken öğrendiğim için hiç belritim yok,henüz 4+4 ve kendime bi arkadaş arıyorum :3:

canım merhaba..
benim sat 22 mayıs. doğum 26 şubat görünüyor ama. yarınki kontrolde gerçek doğum tarihini öğreneceğim.. sanırım 2 hafta sonraya ertelenir döllenmeden dolayı..

bende de ilk ay hiç belirti olmadı. şiddetli bel ağrısından başka..
ama 8. haftadan sonra bulantılarım başladı... inşallah senin hamileliğin de rahat geçer...
keseyi gördün di mi.. ne şeker bişey..
ben de yarın kalbini duyacağım inş..

:64:

yok canım daha erken diye gitmedim 6. hafta bittikten sonra 7. hafta içinde gitmeyi düşünüyorum.
doktorum eskişehirde ben küçük bi ilçedeyim o yüsden git gel olmasın gitmişken kalp atışlarını da duyayım dedim
sen 2 aylık olmuşsun canım.benim ki çok yeni.çok da erken öğrendim 3+3 ken öğrendim düşün.
zaman geçmek bilmiyorr sabırsızlanıyorum görmek için :87:
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinn

Son düzenleme:
Back